| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 377  [Dalších 127 >>]
Klárka Ouško 72598
1.11.2012 18:03:03
Eli, mně pohlaví na screeningu řekli. Ani mě nenapadlo se ptát, protože obvykle se to říká v tom 20. tt. Doktorka se mě sama zeptala, jestli to chci vědět, že to tam vidí ~g~ Byla jsem 12+4, takže asi záleží na štěstí, kvalitě UZ a šikovnosti doktora. Budeme mít chlapečka, ale to jsem tu už asi psala ... ~3~
Peťa+Dan+// 114828
1.11.2012 17:54:12
Hm taky fakt,že je to mimi ještě hodně mrňavé,ale jak jsi psala třeba by se tam ten osácek ukázal ~:-D Mě je to taky vcelku jedno ,co to bude,ale jsem holt zvědavá baba ~t~
Leena+Michalka listopad 09 101264
1.11.2012 17:44:58
Zdravim novou maminku a preju at je vse zase ok, urcite bude .-). A u me teda jen promeroval a pak rikal, ze na jatra,.. a organy kterou jsou malicke ted nebude ani koukat,ze to ma smysl az v tom 20. tydnu. Tak me ani nenapadlo se ptat na pohlavi. Nekde jsem cetla na netu, ze to snad nekomu i doktor rekl. Ale to miminko je tak male, ze ta pravdepodobnost , ze se sekne je podle me jeste velika a aby mi tam jezdil dlouho po brichu a snazil se to zjistit, to me prijde zbytecne. Ale tak nejak jsem si rikala, ze by tam treba mohl koukat nekde ciste nahodou ocasek a mohl me to rict, ale kdyz cele mimi ma 7cm, tak nevim no :-). Tak at je hlavne maly zdravy, nase mala taky porad rymuje, ale zatim jen to, tak snad se toho brzo zbavime.
Peťa+Dan+// 114828
1.11.2012 17:14:12
Zdravím holky, tak u nás teda screening za 1400, minulé těhu jsem ho neměla,ale zase jsme si dopřáli UZ navíc i s videem,tak tentokrát to prohodíme :-)

Bublinko,já už si popravdě nepamatuju,jestli jsem měla minule něco s placentou,ale myslím,že se to upraví. No a civčení jsem si nedopřávala minule a ani ted,ikdyž mám pocit,že s tím mým drakem mám tělocvik každý den ~:-D

Leeno gratuluju ke kontrole ~R^ , Gabi zdravím :-)

Jo holky chci se zeptat,řeknou vám na screeningu pohlaví nebo záleží na dr,který si to troufne?????

Mamucho zdravím tě a držím palce ať je vše v pořádku ~;((

Já si užívám s Daníkem má horečku,takže je fakt užasný ~l~
mamucha 133381
1.11.2012 15:45:20
Dobrý den,
zdravím všechny ve skupině i já čekám mimi v květnu příštího roku a tak bych se k vám ráda přidala. Jednoho chlapečka tryskáčka už doma máme a brzy mu budou tři roky :-)Dnes jsem 11+4 tt a ačkoliv jsem doufala že tentokrát bude vše pohodové - už mě ohledně zvýšeného tlaku poslala doktorka na internu a tak tu sedím s holterem na paži a čekám, co mi dr. zítra řekne . Ale jsem optimista tak snad to nebude nejhorší - po prvním mám pěkných pár kilo navíc tak asi i proto ty problémy. Věřím, že vám se daří dobře a společně nám ty měsíce sletí jako voda. Pěkný večer
1.11.2012 15:06:14
Ja tam nechala 1500 :_(,resila jsem to i tady jestli tam mam jit,hlavni duvod byl,ze jsem chtela vedet co nepresneji termin,u dcery jsem s timhle docela bojovala,se me to hrozne lisilo a porad me tim nekdo stresoval. Ted se mi to lisi jen o den,tak jsem rada :-). A o fotecku jsem si rekla az na konci,takze mam fotku bez cumacku,ale hlavne, ze ve skutecnosti cumacek ma :-). Me jen prislo divne se hlasit o fotku do alba kdyz tam resil jestli mimi ma pater, hlavicku,... No cekala jsem, ze se zepta,tak mi mohl udelat jen fotku co mu zustala posledni na monitoru,ale apson tak :-). POndeli je za chvili, drzim palecky .-).
gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 64138
1.11.2012 14:19:03
Gratulace k úspěšné kontrole. Tak vidíš, jedna depka zbytečně!!! To je dobře. Já musím ještě vydržet do pondělí:-( Konec 13tt to už budeš za chvíli ve druhém trimestru, tak to je super.
Momentálně toho mám hodně, tak nemám moc čas dumat nad tím, jestlit o bude dobrý nebo špatný, ale strach pořád je. Ale už se těším, chci si taky říct o fotečku a vyplácnu 1000 Kč za screening:-)
1.11.2012 13:41:04
Bublinko neporadim, ale kamaradka to tak mela a rodila normalne, bude to ok .-). A na cviceni jsem chodila v prvnim tehu, bylo to super, ale ted nejsme uz ve meste, tak se mi nechce nikam dojizdet. Navic v zime. NAvic jsem mela na zacatku problemy, tak radeji budu jen trosku protahovat zada doma. Jinak dnes jsem byla na ultrzavuku, tak vse je v poradku, odpovida to pry konci 13. tydne, rozmery mi nerikal, ale na fotecce mam 7,5cm, coz by i mohlo odpovidat. Tak vsem co ceka kontrola drzim palecky a vsem ostatnim at se taky dari a nic je netrapi.
bublinka
  • 
31.10.2012 16:50:18
Zdravímm všechny těhulky~3~
Včera jsem byla na utz a doktor mi řekl, že mám sníženou placentu, byla jsem z toho docela doplašená co se děje?~7~Ptala jsem se, zda to může miminku ublížit?Ptala jsem se hlavně na cvičení...jestli tím miminku neuškodím, a říkal, že klidně cvičit můžu pokud nebudu mít bolesti v podbřišku nebo nebudu krvácet.Mám docela obbavy..Máte s tím nějaké zkušenosti..?jinak jsem mimi víděla na utz a doktor říkal, že budeme mít aktivní mimi, že je vše o.k~s~.
Placenta by se měla vytáhnu v průběhu těhu...pokud ne hrozí porod cisařským řezem.

Chodíte už někdo na cvičení a plavání?

Díky za odpovědi.Opatrujte se papa~3~~3~~:-D
Peťa+Dan+// 114828
30.10.2012 13:57:54
Holky kdyby jste měli zájem hodte prosím sem svůj podpis :-) Týká se to i mé kamarádky,která nebude mít kam dávat své postižené děti. Díky

http://www.petice24.com/petice_proti_rueni_praktickych_kol
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 377  [Dalších 127 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.