| Klárka Ouško | 72598 |
|
|
1.11.2012 18:03:03
Eli, mně pohlaví na screeningu řekli. Ani mě nenapadlo se ptát, protože obvykle se to říká v tom 20. tt. Doktorka se mě sama zeptala, jestli to chci vědět, že to tam vidí
Byla jsem 12+4, takže asi záleží na štěstí, kvalitě UZ a šikovnosti doktora. Budeme mít chlapečka, ale to jsem tu už asi psala ... ![]() |
| Peťa+Dan+// | 114828 |
|
|
1.11.2012 17:54:12
Hm taky fakt,že je to mimi ještě hodně mrňavé,ale jak jsi psala třeba by se tam ten osácek ukázal
Mě je to taky vcelku jedno ,co to bude,ale jsem holt zvědavá baba ![]() |
| Leena+Michalka listopad 09 | 101264 |
|
|
1.11.2012 17:44:58
Zdravim novou maminku a preju at je vse zase ok, urcite bude .-). A u me teda jen promeroval a pak rikal, ze na jatra,.. a organy kterou jsou malicke ted nebude ani koukat,ze to ma smysl az v tom 20. tydnu. Tak me ani nenapadlo se ptat na pohlavi. Nekde jsem cetla na netu, ze to snad nekomu i doktor rekl. Ale to miminko je tak male, ze ta pravdepodobnost , ze se sekne je podle me jeste velika a aby mi tam jezdil dlouho po brichu a snazil se to zjistit, to me prijde zbytecne. Ale tak nejak jsem si rikala, ze by tam treba mohl koukat nekde ciste nahodou ocasek a mohl me to rict, ale kdyz cele mimi ma 7cm, tak nevim no
. Tak at je hlavne maly zdravy, nase mala taky porad rymuje, ale zatim jen to, tak snad se toho brzo zbavime. |
| Peťa+Dan+// | 114828 |
|
|
1.11.2012 17:14:12
Zdravím holky, tak u nás teda screening za 1400, minulé těhu jsem ho neměla,ale zase jsme si dopřáli UZ navíc i s videem,tak tentokrát to prohodíme
![]() Bublinko,já už si popravdě nepamatuju,jestli jsem měla minule něco s placentou,ale myslím,že se to upraví. No a civčení jsem si nedopřávala minule a ani ted,ikdyž mám pocit,že s tím mým drakem mám tělocvik každý den ![]() Leeno gratuluju ke kontrole , Gabi zdravím ![]() Jo holky chci se zeptat,řeknou vám na screeningu pohlaví nebo záleží na dr,který si to troufne????? Mamucho zdravím tě a držím palce ať je vše v pořádku ![]() Já si užívám s Daníkem má horečku,takže je fakt užasný ![]() |
| mamucha | 133381 |
|
1.11.2012 15:45:20
Dobrý den,
zdravím všechny ve skupině i já čekám mimi v květnu příštího roku a tak bych se k vám ráda přidala. Jednoho chlapečka tryskáčka už doma máme a brzy mu budou tři roky Dnes jsem 11+4 tt a ačkoliv jsem doufala že tentokrát bude vše pohodové - už mě ohledně zvýšeného tlaku poslala doktorka na internu a tak tu sedím s holterem na paži a čekám, co mi dr. zítra řekne . Ale jsem optimista tak snad to nebude nejhorší - po prvním mám pěkných pár kilo navíc tak asi i proto ty problémy. Věřím, že vám se daří dobře a společně nám ty měsíce sletí jako voda. Pěkný večer |
|
|
1.11.2012 15:06:14
Ja tam nechala 1500 :_(,resila jsem to i tady jestli tam mam jit,hlavni duvod byl,ze jsem chtela vedet co nepresneji termin,u dcery jsem s timhle docela bojovala,se me to hrozne lisilo a porad me tim nekdo stresoval. Ted se mi to lisi jen o den,tak jsem rada
. A o fotecku jsem si rekla az na konci,takze mam fotku bez cumacku,ale hlavne, ze ve skutecnosti cumacek ma . Me jen prislo divne se hlasit o fotku do alba kdyz tam resil jestli mimi ma pater, hlavicku,... No cekala jsem, ze se zepta,tak mi mohl udelat jen fotku co mu zustala posledni na monitoru,ale apson tak . POndeli je za chvili, drzim palecky .-). |
| gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 | 64138 |
|
|
1.11.2012 14:19:03
Gratulace k úspěšné kontrole. Tak vidíš, jedna depka zbytečně!!! To je dobře. Já musím ještě vydržet do pondělí:-( Konec 13tt to už budeš za chvíli ve druhém trimestru, tak to je super.
Momentálně toho mám hodně, tak nemám moc čas dumat nad tím, jestlit o bude dobrý nebo špatný, ale strach pořád je. Ale už se těším, chci si taky říct o fotečku a vyplácnu 1000 Kč za screening ![]() |
|
|
1.11.2012 13:41:04
Bublinko neporadim, ale kamaradka to tak mela a rodila normalne, bude to ok .-). A na cviceni jsem chodila v prvnim tehu, bylo to super, ale ted nejsme uz ve meste, tak se mi nechce nikam dojizdet. Navic v zime. NAvic jsem mela na zacatku problemy, tak radeji budu jen trosku protahovat zada doma. Jinak dnes jsem byla na ultrzavuku, tak vse je v poradku, odpovida to pry konci 13. tydne, rozmery mi nerikal, ale na fotecce mam 7,5cm, coz by i mohlo odpovidat. Tak vsem co ceka kontrola drzim palecky a vsem ostatnim at se taky dari a nic je netrapi.
|
| bublinka |
| • |
31.10.2012 16:50:18
Zdravímm všechny těhulky
![]() Včera jsem byla na utz a doktor mi řekl, že mám sníženou placentu, byla jsem z toho docela doplašená co se děje? Ptala jsem se, zda to může miminku ublížit?Ptala jsem se hlavně na cvičení...jestli tím miminku neuškodím, a říkal, že klidně cvičit můžu pokud nebudu mít bolesti v podbřišku nebo nebudu krvácet.Mám docela obbavy..Máte s tím nějaké zkušenosti..?jinak jsem mimi víděla na utz a doktor říkal, že budeme mít aktivní mimi, že je vše o.k .Placenta by se měla vytáhnu v průběhu těhu...pokud ne hrozí porod cisařským řezem. Chodíte už někdo na cvičení a plavání? Díky za odpovědi.Opatrujte se papa ![]() ![]() ![]() |
| Peťa+Dan+// | 114828 |
|
|
30.10.2012 13:57:54
Holky kdyby jste měli zájem hodte prosím sem svůj podpis
Týká se to i mé kamarádky,která nebude mít kam dávat své postižené děti. Díkyhttp://www.petice24.com/petice_proti_rueni_praktickych_kol |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.