| Peťa+Dan+// | 114828 |
|
|
30.10.2012 9:18:47
Ahojte holky na depky fakt kašlete,co se má se stane a vy jen musíte věřit,že je vše v pohodě
. Já mám taky kolikrát depku,zvláště ted poseldní dobou (samé blbé zprávy),ale zjištění,že jsem těhu to vše zlehčilo Ono to prostě nějak dopadne a já věřím,že dobře.Jinak náš akčňák je ted opět velmi výživný,lezou nám stoličky Venku je to taky nic moc,bláto+ trocha sněhu,to je fakt super mix a Dan už nám nechce sedět na kočáru,takže věčné boje. No musím říct,že je mi pořád na nic ![]() Hezký den a pohodové myšlení ![]() |
| gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 | 64138 |
|
|
29.10.2012 20:50:36
Reni, to mě mrzí, že máš stejné stavy. Fakt není o co stát.
Já už jsem naštěstí v pohodě, jasně pořád mám obavy, ale už takové přirozené a nedepkuju. Prostě bude všechno ok, my koupíme vyhlídnuté velké auto a bude ![]() Do pondělí už to vydržím, tenhle týden toho mám až nad hlavu a pak už se dočkám a věřím, že chobotnička na mě bude mávat ![]() |
| Leena+Michalka listopad 09 | 101264 |
|
|
29.10.2012 20:46:35
Taky mam doma zive dite a cim me je blbeji, tim je zivejsi, takze nekdy uz mam nerva fakt na pochodu
. Ale je to uz triletanda, takze uz je na stesti relativne samostatna, ale i tak je to boj . A teda ja mam malou na podzim, tenkrat byly sileny horko, ale ja si zalezla domu, dala si mrazene jahody a bylo me fajn . Ale ted uz je me zima a to zima jeste nezacala :_(. No tehotenstvi trva 3/4 roku, takze si clovek asi nevybere . Tak at se briskum dari. |
| LuncaB | 94996 |
|
|
29.10.2012 19:11:50
Ahoj holky. Víkend je za náma a začínáme nový týden
. Naše mimča jsou zas o kousek větší a chytřejší Kdyby to šlo hodit tu kámošku depku za hlavu. Mě se na čas udělalo dobře a zase mám pocit, že mám žaludek jak na vodě a pořád bych jen spala. Tak se přemáhám jak to jde. Naše Baru je tak živá , že to někdy opravdu dokáže vysílit. Tak ať nám je dobře a utíká to. Ještě že na ty mrňky čekáme jen do května. Barunka je skoro srpnová a ty horka to bylo něco. |
| RenčaT | 22693 |
|
|
29.10.2012 11:59:14
Ahojky holky
Gábi tak já jsem na tom s tou depkou úúúplně stejně. Přestalo mě všechno bolet a ani špatně už mi tolik není...jen vyjímečně...tak mám různé myšlenky a scénáře ve své hlavě, jak to zase dopadne a při představě, že jdu v pátek na utz...se mi strachy klepou kolena, co mi řekne....a ať se snažím jak chci, ta myšlenka se z hlavy prostě nedá vyhnat....úplně mě to děsí....chjo.... stejně nám nezbývá, než počkat...nezměním to ať je to jakkoliv...no tak teď jsem se vydeptala úplě... bezva. Prostě se drž, co jiného ![]() Jinak jaký jste měly víkend a jaké jsou novinky? Jdu si to tady ještě pročíst celé, paaa ![]() |
| Peťa+Dan+// | 114828 |
|
|
29.10.2012 9:17:15
Ahojte holky,tak jak se máme?
Já byla o víkendu u rodičů,zdělit jim tu novinku a byli hodně překvapený koukali na mě nechápavě tak dlouho,že jsem už začala řvát (a""t žijou horminky) ,ale pak dobrý probrali se a začali se dohadovat o pohlaví a o jménech Tak se mi hodně ulevilo ![]() Gabi doufám,že depka už je pryč Já mám UZ až 22.11.,takže si fakt počkám ![]() Hezký den všem ![]() |
| gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 | 64138 |
|
|
28.10.2012 20:45:10
Holky, díky za podporu!!!
Fakt mi to pomohlo. Cítím se už daleko lépe a věřím, že všechno bude v pořádku. Dneska u nás krásná zima se sněhem. Takže ještě jednou díky. |
| Klárka Ouško | 72598 |
|
|
27.10.2012 17:30:29
Gábi, hlavně v klidu. Já jsem po zamlklém těhotenství a musím říct, že mi nebylo nic. Naopak - bylo mi super, moc jsem se těšila, a pak byla v hrozným šoku a nechtěla tomu věřit, takže mě kontrolovali ještě před revizí 4 různí doktoři ...
Teď mám těhu s bolestma břicha, je mi blbě a jsem už po 3tí nachcípaná - no a Adámek je naprosto v pořádku, má se k světu a odpovídá přesně vývoji ![]() Chci tím říct, že se máš vyprdnout na net, protože každá to má prostě jinak. NEBOJ! |
| LuncaB | 94996 |
|
|
26.10.2012 21:53:06
Žádné stresy a vše řešit s usměváčkem.
. Je to fakt někdy hodně těžký. A hlavně když je venku tak nádherný počasí . To je na depku jak dělaný. U nás je to asi nastejno. Jednou nahoře a jednou dole. A záda??? Mám pocit, že nejsou občas ani moje. Už aby balo jaro. Tak se holky dřte a mějte se. |
| Leena+Michalka listopad 09 | 101264 |
|
|
26.10.2012 21:30:42
Na netu najdes blbin. Nejhorsi pro miminko jsou spatne myslenky, takze pohlad brisko a rekni mu, ze si to tak nemyslela, ze je urcite vsechno v poradku .-). Ja jdu prvniho a taky odpocitavam uz kazdy den, ale ono nam to utece .-).
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.