| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 656  [Dalších 436 >>]
Misa, Marek, Matej 133250
26.2.2013 12:44:27
Ahoj, je tu klid, ale ja si zase rikam, ze kdyz je klid, tak jsou vsechny v poradku a nic nikoho netrapi. :)

Ja se mam docela dobre, sice mi nekolikrat za den tvrdne bricho, ale to pry je normalni, takze s tim proste ziju. :) Prcek se tam ale hybe o stosest, tak se asi taky ma dobre. Zacinam uz asi trosku hnizdit, tvorim seznam co bude treba a pomalu nakupuju. Nejvetsi orisek ale bude kocarek, sla jsem se zatim podivat a odchazela s pocitem, ze to bude maso. Nechci kocar za 30 tisic, na to nemame a prijde mi to zbytecny. Nechci vylozene mestsky, je treba aby obstal i v terenu. Ale vylozene na teren taky neni dobry,protoze je tezky a preci jen jsem v Praze, MHD je kazdodenni zalezitost a jak me kamaradky, ktere maji male deti ujistily, doba se za tech 8 let, co jsem mela kocarek se situace nezmenila a lidi se neprehaneji v nabidce pomoci, bude treba byt asertivni a taky byt pripravena na to, ze se nekdy stanu pro okoli neviditelnou.... Takze ja proste neviiiiiiiim :(

Jo, ale dam do plena dva dotazy - myslite si, ze je nutne mit sterilizator lahvicek? Je spatne, kdybych lahvicku proste vyvarila?
A co monitor dechu? Budete ho mit?

Mejte se pekne a at se vam vsem dari!
Kavika 84607
25.2.2013 22:14:47
Vsetci ticho ako vos pod chrastou ... my klasika pokracujeme v nemocech, tentokrat zasa manza dovliekol z prace nieco strevni ... syn srajdy a blinkani, pak dcera ... fakt super a parada. Uz sa tesim na jaro, dufam ze pride co najskor lebo inak sa scvoknem. No a ako manzel reagoval na potencialneho syna?:)
Irinulka+S 8/07 + E 6/11+// 63736
25.2.2013 18:15:29
Ahojte holky,tady se moc nekecaaaa, proc? Kdepak jste vsechny?
My jsme byli 2mesice v CR,tak jsem byla bez iternetu.
Tam nam potvrdili chlapecka, tak to jsem zvedava, jaky to po tech nasich dvou princeznach bude :)
Jinak se mnou hormony mlati na vsechny strany, celkem paradne jsem se dohadala s tchyni, skvely stav, bydli primo vedle nas :D
Nemluvime spolu vubec vubec vubec vubec, ani se nezdravime :)
Jinak hlasim,ze na Jihu je krasne pocasi, konecne, tak se aspon nemusim cpat do bund.
A do CR poletim nekdy koncem dubna, na porod.
Jak se mate vy?
Kavika 84607
18.2.2013 10:05:28
Aby aj prvorodicky vedeli do coho idu a co ich caka ... dnes Danielka (skoro 4 roky) na zachode a svokra hovori ... Aku krasnu klobasku si Danielka vykakala a Danielka na nu nechapavo pozrela a hovori ... To nie je klobasa to je predsa hovno ... :)
Poletuška 16053
13.2.2013 14:42:06
Ahoj holky,
Baghíro, máme to podobně! Taky mám doma dvě holky, mladší bude v létě sedm a taky jsme byly teď podruhé na zápisu ~;) Akorát toho kluka nemám potvrzeného, chceme se nechat překvapit. Ale jsem přesvědčená, že to kluk je. Stejně, jako jsem si to myslela u obou holek ~t~

Genetický UZT bez chybičky, byla jsem dojatá, protože bylo mimiko krásně vidět, celý obličej, jak si strká ruku do pusinky, no paráda :) To na běžné kontrole byl otočený zády a byla vidět jen jedna ručička a vypadalo, že na nás ještě dělá "gesto" ~j~

Udělala jsem si radost, nastudovala diskuse a zašla na přednášku a nakoupila nějaké látkovky, roztomiloučké, heboučké, dokud ještě nejsou zaprané a posrajděné :-) U holek jsem nelátkovala, tak jsem zvědavá, jak to zvládnem.
Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 105930
11.2.2013 20:44:39
ahoj, hlásím se s dvojčaty~x~ tak u nás je vše v pořádku a budou to kluci.¨
zvracení mi po 12 zhubnutých kilech ustalo natoli,, že si jen ráno vyhodím trochu slin a šťáv a jedeme dál.
ale stydká spona a záda bolej, chodím jak stará babka~o~ pupek už mám jak před porodem, to je fakt hrůza. a co mě fakt trápí jsou vazy dělohy. u syna mě to taky boleo, ale tohle jsou někdy křeče, že bch brečela. je to prý únavové, jenže holt nejde to jinak. ve špíně hnít nebudeme a syna obstarat taky musím, tak aspoň večer ležím a nahřívám si podbřišek.
a hlavně už máme vybraný kočár, o víkednu pro něj pojedeme!~g~
P Ř 133048
11.2.2013 19:10:50
Tak po posledním názoru v nemocnici asi před třemi týdny - že čekáme kluka, jsem dnes byla na kontrole v poradně, a pro změnu mi můj doktor řekl, že kluka tam nevidí...
Takže zase nic nevíme ~t~
Asi to budeme mít jako překvápko až do porodu ~:-D
Jinak gratuluji všem k dobrým výsledkům ~R^
Baghíra s Mrňouskem 42689
8.2.2013 9:52:34
Ahojky devcata,
tak vcera jsme byli na kontrolnim UZ v Gennetu a Píďa je naprosto v poradku.Roste jak ma a nic mu nechybi ani neprebyva~g~.Konecne se nam mimco predstavilo v plne parade,takze po dvou princeznach budeme mit i prince.Mala,no nevim jestli skoro v 7mi letech mala,byla s nami a mela velkou radost,ze videla souruzence jak se v brisku mele na monitoru a navic to vyslo na jeji svatek.Tak braskovi dekovala,ze ji dal darek k svatku a predstavil se.Moc hezky mu povidala.Jinak u zapisu byla v pohode,akorat mela na krajicku,ze sedela u pi. ucitelky sama beze me,ale byla statecna a zvladla to.I ucitelka rikala,ze je to pokrok o 100% oproti tou,kdyz jsme tam byli loni.Shodou okolnosti jsme narazili na tu samou,tak si Vercu pamatovala.Akorat ty radosti kazi,e od vcera vecera mam zimnici teploty kolem 38,tak cekam se z toho poradne vyklube.
Drzim vam vsem palecky,at je vse OK a tehotenstvi si na rozdil ode mne uzivate.
Blobie1 134833
5.2.2013 12:57:34
ahoj Kaviku, gratuluji k holčičce. Já byla na velkém ultrazvuku včera a vše v pořádku. Teď ještě bez úhony přežít tu hnusnou zimu a chřipkovou epidemii.
Kavika 84607
5.2.2013 11:42:39
Ahoj holky, tak som dnes bola na velkom UTZ a vsetko v poriadku, genetika tiez a bude to holka:). Takze po holke Danielke a klukovi Martinkovi dalsia holcicka. Teraz este vybrat nejake schopne meno, ktore by pasovalo k nasemu strasnemu prijmeni, aby bolo aj v SK aj v CZ kalendari pisanie rovnako atd ... To zas bude boj.
Inak ja som tiez depkovske a negativisticke stavy mala ale preslo ma to. Uvidime dokedy budem vladat byt pozitivna:))). Drzte sa.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 656  [Dalších 436 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.