| P Ř | 133048 |
|
1.2.2013 8:22:56
Ahoj Baghíro,
já teda nevím jestli je to normální ale byla jsem skoro celej leden na tom psychicky podobně jako ty, věčně vytočená, nerudná, otrávená nebo naopak lítostivá, prostě na zabití... a to nemám nějaké velké problémy nebo starosti nebo tak něco... naštěstí se to tenhle týden začalo zlepšovat a myslím, že už jsem zase "normální" tak snad tě to taky brzo přejde :) Jinak mě zatím nic moc nepobolívá, jen občas mám takovou dost silnou bolest na boku, je to asi až křeč třeba na dvě, tři minuty, ale čím to je netuším... Říkala jsem si, jestli jenom mrňous nekope na blbé místo protože ho většinou cítím se hýbat, když mě tohle chytne... stává se mi to tak jednou za den a vždycky to přejde tak snad je to v pohodě... ![]() No a jinak je to pěkné, že se tvoje holčičky na nového sourozence takhle těší, tak ten zápis dobře zvládněte ![]() |
| Baghíra s Mrňouskem | 42689 |
|
|
31.1.2013 21:57:38
Ahoj holky a maminy,
tak zjistuji,ze jsem psychicky nejak trochu vic mimo nez by bylo zdravo,Ty dve cacorky co mame doma me dokazou docela lehce vytocit a nebo dohnt k slzam.Jsem na tom tak blbe jen ja nebo je nas tady vic?Zaroven me uz docela dost zacinaji bolet stydky kosti a spona.Pri tech dvou predtim nevim,ze by to bylo tak brzy a nebo opravdu uz starnu a vse snasim jinak.Jak jste na tom vy?Mrňousek s kterym jsem tady na fotce je vlastne dneska uz skoro 7mi leta slecna a pristi tyden jdeme k zapisu do skoly.Ma slibeno,kdyz vse udela jak ma nebo spis jak budou chtit,tak druhy den s nami pojede do Gennetu na kontrolni UZ,aby konecne videla Pidu-jak rikaji miminku,na monitoru.Uz se nemuze dockat. ![]() |
| Luciseeek | 103705 |
|
|
31.1.2013 11:53:02
Tak to gratuluji že je vše v pořádku a že je miminko v pořádku.
|
| Misa, Marek, Matej | 133250 |
|
|
28.1.2013 17:18:26
Baghiro, tak to jsi mi udelala s dobrou zpravou radost. Zrovna vcera jsem sem nakoukla a myslela na tebe.
|
| Baghíra s Mrňouskem | 42689 |
|
|
28.1.2013 10:10:26
Ahoj vsem ve spolek.Tak uz jsem konecne z nemocnice doma,sice uz tyden,ale ke psani se dostavam az ted.Siti hrdla uspesne za nami,konzultace v Gennetu take.Hodnoty mimca jsou naprosto OK,akorat u me se jim nelibila nizsi hodnota HCG,ale to mam pry uz od zacatku.Takze zadny odber plodovky,hura.Delali mi velky UZ,kde mimcu merili a kontrolovali naprosto vsechno vcetne srdicka a mozku,dokonce prepocitavali prsticky na rukou a nohou.Je vse jak ma byt a dalsi kontrolni 7.2.akorat je mimco trochu vetsi.A je to stydlin palicata,porad nevime jestli holka nebo kluk.Dve holky uz mame...
![]() |
| Luciseeek | 103705 |
|
|
24.1.2013 14:40:03
Ahoj holky tak jsem dnes byla na gennetu v praze,a podle mého doktora to bude kluk a na gennetu nám řekli že to bude holčička tak já nevím :( tak si asi počkáme až co se nám narodí
|
| Poletuška | 16053 |
|
|
24.1.2013 13:26:08
Ahoj, gratuluju k výsledkům screeningů i milým tchyním :) Mě čeká II. screening příští týden. Už mi není špatně a začínám se těšit na jarní prázdniny, pojedeme s dětmi na hory. Jen mi bude líto, že nebudu moct lyžovat.
|
| Misa, Marek, Matej | 133250 |
|
|
23.1.2013 16:43:26
Ahoj, byl jsem dnes na UTZ a mame kluka. Bylo to tak jasne videt, ze to je bez pochyb. Tatinek je nadsenej, pysne to volal babicce a ta ho vtipne usadila, rekla mu - vidis, jak mas sikovnou zenu, ktera ti dava syny. Cha cha a on si myslel, ze je sikovnej on, ze umi kluky. To si u me tchyne splhla. :D
Hlavne jsem stastna, ze je miminko zdrave. Jak vy ostatni, jak valcite? |
| Kavika | 84607 |
|
|
23.1.2013 10:02:38
Ako hovori moj gynekolog, mozem vas s 50 percentnou presnostou povedat ze to bude kluk:) ... ja idem na screening az zaciatkom unora, teraz sme zasa alebo furt nemocni. uz aj ja. teploty nemam len kasel ... gratulujem k vysledkom screeningu:)
|
| P Ř | 133048 |
|
22.1.2013 11:48:31
Tak máme za sebou druhý screening... byla jsem včera a mrně bylo špatně natočené takže dneska znovu... Ale vše je v pořádku, takže super
![]() Akorát nám včera řekli, že to bude asi holčička a dneska nám řekli, že je to kluk... takže zase víme prd ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.