| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 656  [Dalších 416 >>]
P Ř 133048
17.1.2013 14:48:54
Teda s tou školou tě fakt obdivuju... jsi dobrá že to takhle zvládáš, tak jen tak dál :) Jinak moje spolužačka když měla mimi už na střední tak to řešila tak, že s ní do školy chodila mamka a o hodiny hlídala mimi ona a o přestávky ta spolužačka kojila... je to teda asi náročné pro všechny zúčastněné ale asi se to taky dá zvládnout... Tak snad ti to vyjde dřív a nebudeš muset tohle řešit :)
Kavika 84607
17.1.2013 12:28:39
Ahojte, tak vcera som uspesne obhajila poslednu seminarni praci. Uz teda len napisat diplomovku a obhajit ju plus nejake ustne statnice ... Poviem vam, bola som nervozna a nerobilo to dobre ani mrnousovi, boli tam buchoty, kotrmelce, tak neviem ake to bude, ked chcem obhajovat DP v kvetnu, TP mam 21.6., aby som este neporodila driv. Na druhej strane po porode to bude velmi obtiazne ist na nejaku obhajobu a podobne ... jedine ze zoberiem prtolu so sebou koli kojeniu. Inak si to neviem predstavit. Vcera vsetci v komisii riesili aj moju diplomku a nepotesili ma, povedali ze tema teda nic moc, chjo. Tak budem musiet konecne zacat makat.
My este nevieme co to bude, najprv som chcela kluka, koli tomu ze druhy Martinko je kluk tak aby boli k sebe vekovo blizko ale teraz by som asi radsej holku:). Sice mam obe deti rozumne ale tie holky su trosku viac rozumnejsie. Ale mozno je to tym ze Martinko zatial nedorastol do veku Danielky. Ta uz ma pomaly 4 roky tak s nou uz sa da hodit rec:}. Inak su obaja zasa nemocni tak sa tesim na jaro, ked ich to snad prejde ...
Poletuška 16053
17.1.2013 11:20:42
Já mám dvě holky a v rodině jsou samé vnučky, takže bych ráda kluka :) I když ty svoje holky miluju, takže mít další milovanou parťačku by bylo taky prima. Ráda bych si to nechala říct, ale manžel nechce, takže bude překvápko ~y~
Blobie1 134833
16.1.2013 16:09:06
no jo, oni ti mrňousci asi vážně nestojí o to, aby je někdo šmíroval :-) My víme pohlaví právě díky plodovce, z té je to zjistitelné se skoro stoprocentní přesností.~t~
P Ř 133048
16.1.2013 16:00:57
No to jo a nejvíc mě dostane když jdu do poradny a doktor mi ani nechce udělat ultrazvuk, minule v 16 týdnu říkal že teď se nedělá a teď v pondělí mi říkal že je to zbytečné když jdu další pondělí na velkej ultrazvuk... tak jsem ho pokaždé ukecala aspoň na chvilku aby mi udělal fotku ~b~
A teď se teda ještě snažil najít to pohlaví ale mrňous si nožičky schovával za mojí stydkou kostí tak se docela bál něco říct ~t~
Blobie1 134833
16.1.2013 15:20:52
Péťo, pondělí je za chvilku...to já jdu na další kontrolu až 4. února...chjo..to je ještě daleko...taky ti vždycky přijde, že ty kontroly jsou tak daleko od sebe?~:-D
P Ř 133048
16.1.2013 15:13:50
No tak paráda moc gratuluju!!!
U nás to zatím vypadá na holčičku, ale až v pondělí jdu na velký ultrazvuk tak uvidíme, jestli nám to potvrdí, jinak už vím že triple testy jsou ok, takže pohoda ~b~
Blobie1 134833
16.1.2013 14:33:44
před chvílí jsem volala do Gennetu, předběžné výsledky jsou o.k., Downůw syndrom vyloučen!! a bude to na 99,99 procent chlapeček!!!! jsem tak šťastná....teď ještě musíme "doladit" jméno, zatím jsme se neshodli :-)
Blobie1 134833
16.1.2013 14:33:43
před chvílí jsem volala do Gennetu, předběžné výsledky jsou o.k., Downůw syndrom vyloučen!! a bude to na 99,99 procent chlapeček!!!! jsem tak šťastná....teď ještě musíme "doladit" jméno, zatím jsme se neshodli :-)
Blobie1 134833
16.1.2013 10:34:29
ahoj holčinky, všechny Vás moc zdravím. Vypadá to, že jsem tu dlouho nebyla, ale já sem chodím a čtu Vás :-). Včera jsem podstoupila v Gennetu v Liberci odběr plodovky, takže jsem doma a odpočívám....vyšly mi horší hodnoty a primář mi amniocentézu dopručil hlavně kvůli věku - v době porodu mi bude 40. Všchno šlo tak rychle, že jsem ani neměla čas se bát :-). Bylo to trochu nepříjemné, ale netrvalo to dlouho....jinak jsem ještě podstoupila utz - mimčo je v pořádku, všechno jak má být a vypadá to na chlapečka :-). Dnesk kolem druhý si mám volat o první výsledky- tak mě prosím drže palečky. Opatrujte se všechny, ať jste zdravé a pohlaďte si bříška.~;)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 656  [Dalších 416 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.