| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 656  [Dalších 406 >>]
Luciseeek 103705
16.1.2013 9:58:11
Ahoj holky,moc vám nezávidím ty nemoce,mě to už konečne skoro po dvou měsícich pustilo a už jsem fit byla jsem u dr. a malej měří 16 cm od hlavičky po zadeček,jinak kila už jdou konečně nahoru už mám celkem 5 kg nahoře ~:-D a prý mám moc veluké bříško tak já nevím,24.1.2013 jedu do prahy na gennet tak jsem zvědavá ~:-D~:-D Přeji hezký zbytek dne
Misa, Marek, Matej 133250
14.1.2013 14:35:22
Ahoj, tak ja mam ode dneska antibiotika - ja si rikala, ze ten kasel uz neni moc ok...
Taky uz vim, co mi vyslo v tom triple testu - riziko predcasneho porodu. Uf, hlavne ze ne vyvojove vady.
Tak holt budu chodit casteji na utz.

Moc myslim na Baghiru, jsi statecna.
Jak to zvladaji deticky doma?

Ostatnim preji at se vse vyviji jak ma, drzme se.

Poletuška 16053
14.1.2013 13:52:05
Ahoj holky,
hlásím se s odstupem a pročítám, jak vás trápí nemoci a starosti! Přeju hodně zdraví a chmurky ze screeningů pryč, držím palce. Mě před Vánoci skolil stres z práce natolik, že mi doktor předepsal rizikové. Nějaké problémy mám, také dráždivou dělohu, ale nic co by přímo ohrožovalo miminko. Takže jsem teď v mnohem větší pohodě a klidu :) Triple testy mi doktor nedělal, po prvním screeningu jsou už zbytečné. Dneska jsem byla na vyšetření v 18tt a mimčo je prý tabulkové, všechno jak má být. Akorát fotka se nepovedla, prtože si dávalo ručičky před obličej, jako kdyby se bránilo před paparazzi :)
Kavika 84607
14.1.2013 11:31:12
To bude v poriadku. Ja som tiez pri druhom mala virozu a hned sa to odzrkadlilo na testoch ... musela som na specialny UTZ koli moznemu rastepu, ale vsetko bolo v poriadku. A to som mala vlastne len trochu bolenie hrdla ale strasne dlhy kasel s atb.Tak hlavu hore. ja si stale hovorim ze priroda vie co robi a keby to bolo zle tak uz by mimi bolo prec samo ...
Baghíra s Mrňouskem 42689
14.1.2013 10:23:15
Holky,diky za podporu. Tak dneska pri vizite nastal zlom,konecne po 14ti dnech lezeni a leceni prudusek me zitra uz udelaji tu cerklaz (zasiti hrdla),no a pak nas pristi tyden ceka ten Gennet a myslim,ze na 90% jeste ta plodovka.Ale to si myslim,ze bude OK,kdyz vsechny testy byly negativni.proste si jen rikam,ze je to diky tem virozam a zanetu prudusek co jsem mela.Mimco chceme,a kdyz uz se mimco drzi,tak udelame vse pro nej.~f~
Luciseeek 103705
12.1.2013 18:21:38
OMLOVÁM SE NEJDE MI SEM VLOŽIT FOTKA PORADÍ MI NĚKDO DĚKUJI
Luciseeek 103705
12.1.2013 18:19:03
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dusan/Plocha/N%C3%81%C5%A0%20MALEJ.jpg
Suva 134088
12.1.2013 7:27:56
Baghiro....
Hodně štěstí!! ~;(( ~6~

Záleží na vašich postojích, pokud mimčo chcete, tak je vám genetická konzultace k prdu, ale zase mimčo neohrožuje, jen může nabourat Tvoji psychiku.

A je dobré vědět, že riziko úmrtí dítěte po odběru plodovky je 1:50, a to u zdravého dítěte a fyziologického těhotenství. Pokud je u vás něco v neptimálním stavu, tak je to riziko je větší. A pochybuju, že by v gen. konzultaci vyšlo vyšší riziko, že miminku něco vážného opravdu je. Známky spoustu případů, kdy dítě mělo být vážně postižené, života neschopné, a jsou to úplně zdravé děti.
Přeju uvážené rozhodování!
Misa, Marek, Matej 133250
11.1.2013 22:58:04
Baghiro, drzim palce!!!
Baghíra s Mrňouskem 42689
11.1.2013 22:20:36
Ahoj holky,
na to,ze mam za sebou uz dve tehotenstvi,taak si teda tohle opravdu neuzivam.Nejak jsem nepochopila termin ranni nevolnosti,kdyz presne jak pise Misa,tak zvracim kdykoiv temer na pozadani a nevolnsti mam 24 hodin denne.ale ted je pravda co uz lezim tech 10 dni ve spitale a asi si jeste nejakou dobu polezim,tak jsem uz nezvracela.Ale krasna,nadsena a v poho...tak to ted nehrozi.Zrovna dneska jsem rikala,ze mam nejakou depku.Asi to bude tim,ze krome siti hrdla na ktere cekam mi oznamili,ze chteji jeste genetickou konzultaci a odber plodovky.
Jediny co me tesi,ze Pida se drzi a je OK.A ja to musim zvladnout nejen kvuli mimcu,ale taky pro nty dve dracice co na me doma cekaji.~d~
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 656  [Dalších 406 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.