| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 656  [Dalších 396 >>]
P Ř 133048
10.1.2013 11:23:34
Míšo držím palce aby bylo vše ok a ono určo bude, když ti vyšel dobře prvotrimestrální screening, který je mnohem spolehlivější, tak uvidíš, že tohle je jen falešně pozitivní, bývá to hodně často a tenhle test je hodně nespolehlivý, právě proto se dělá ten screening na začátku protože má největší spolehlivost a ty ostatní testy už jsou vlastně "zbytečné" u nás to ale ještě nepochopily pojišťovny, které hradí až ty druhé testy a proto tě na ně doktor žene i když první co sis sama platila vyšly dobře. Mě to čeká taky, na krvi jsem byla před vánoci a na ultrazvuk jdu 21., beru to hlavně jako další příležitost vidět mrňouska, než že bych z toho měla strach... Ale chápu, že když s něčím takovým zavolají, tak že to člověka rozhodí...
Asi tě teď poženou na ultrazvuk a tam se to vyvrátí, nebo tě chtějí poslat na odběr plodovky?
Pevně věřím tomu, že to bude ok a miminko máš v pořádku!~6~
Suva 134088
10.1.2013 11:09:23
Míšo, triply mají spolehlivost ca 50%, takže je to úplně zbytečný test. Falešně pozitivní často.
Ty máš dělaný NT screening? Tam je spolehlivost významně vyšší, tuším ca 80%.
Pokud je to takto, triplem bych se vůbec neznepokojovala. Spíš je divné, že Tě na něj posílali, když máš NT s. ok. Ale body jsou body... ~a~

Misa, Marek, Matej 133250
10.1.2013 10:01:00
Ahoj holky, tak zase pisu. Volali mi z gynekologie, nevysel mi dobre triple test.
Jsem z toho spatna. Ale screening v prvnim trimestru mi vyšel dobře, je možné, že ten triple test muze byt pozitivni jen falesne?
Kavika 84607
9.1.2013 16:08:13
Mna tiez skrabe v krku ... mam pocit ze sa moje mandle rozpadaju ale ostavaju v krku, som si myslela ze sa dnes rano pozvraciam. Blbe uz mi nie je, krasna nie som ani nahodou (druha puberta), vlasy mastne furt:) a to krvacanie z nosa ... to je v tehu bezne, z nosa zo zubov pri cisteni atd. proste vacsia prekrvenost. Uz mi vyskocil pupik, prsia a aj nejake to kilo dve hore. Bolo by divne keby som cez Vianoce nepribrala:).
Misa, Marek, Matej 133250
9.1.2013 15:18:05
Ahoj vsem a dodatecne k novemu roku jen to dobre a hlavne ZDRAVI. I ja jsem padla s nejakou virozou nebo chripkou, nevim. Chrchlu tak, ze si rikam, ze to miminko snad vykaslu. Chudatko.

Jinak se musim smat, kdyz nekde ctu - jste ve druhem trimestru, nejkrasnejsim obdobi tehotenstvi, jste krasna, plna sil, ranni nevolnosti vas jiz netrapi, mate leskle vlasy, cistou plet, uzivejte si toto pozehnane obdbobi. Takze ja v 17 tt stale zvracim - rano, odpoledne, vecer - to je jedno kdy. Do toho mi zacalo dost casto krvacet z nosu (to jsem vubec nevedela, ze i to se v tehotenstvi muze stat a je to pry normalni), vlasy se masti vic nez driv, sem tam nejaky pupinek. Rozhodne si nepripadam jako bohyne :)
Na druhou stranu, kdyz je toto tehu tak jine nez me prvni, tak to treba bude ta tajne chtena holcicka :) To se dozvime az pujdu na UTZ ve 20.tydnu.

Holky, tak se vsechny drzme a verme, ze bude lip!
P Ř 133048
8.1.2013 6:58:44
jéje vy si to teda s těma nemocema užíváte ~n~
Baghíro tak přeji brzké uzdravení a ať to všechno dobře dopadne ~R^
A ostatním hlavně pevné zdraví do toho nového roku ~6~
Baghíra s Mrňouskem 42689
7.1.2013 13:24:07
S tim chrchlanim Te chapu.Ja jsem nejaky 18 tyden a od 5 tydne se nam porad doma toci nejake chripky,laryngitidy apod. Ja sama jsem asi nejvic zacala chrchlat hned po svatcich a ted lezim v nemocnici,cekam na siti,protoze se uz maloinko otviram,ale napred se me snazi dostat z toho chrchlani.Napred,ze to nic neni a ted mi nasadili ATB,protoze pry zanet prudusek a dokud se toho nezbavim,tak nemohu pod narkozu.
Letynka 133275
4.1.2013 15:04:49
AHOJ HOLKY, TAK JÁ MĚLA DOCELA PESTRÉ VÁNOCE, PROTOŽE MEZI SVÁTKY JSEM MĚLA VOLAT PRO VÝSLEDKY DO GENETICKÉ PORADNY NA RIZIKO ROZŠTĚPOVÝCH VAD, A TO DOPADLO DOBŘE, PAK JSME JELI PŘES SILVESTRA NA DOVOLENOU NA VYSOČINU, KDE SE NÁM MOC LÍBILO, ALE BOHUŽEL UŽILI JSME SI TO TAM JEN KRÁTCE, PROTOŽE NA SILVESTRA BRZY RÁNO NÁS SKOLILA JEDNODENNÍ VIRÓZA, S MANŽELEM JSME JEN ZVRACELI A ZVRACELI, NEBYLI JSME SCHOPNÍ ANI ZABALIT NEBO POSTARAT SE O NAŠEHO DVOULETÉHO BROUČKA, TAKŽE BYLI POVOLÁNI PRARODIČE A DVA DNY SE ONĚJ MUSELI STARAT, BYLA TO JEHO PREMIÉRA BÝT ÚPLNĚ BEZ RODIČŮ PŘES DVĚ NOCE, JÁ SKONČILA S DEHYDRATACÍ V NEMOCNICI NA KAPAČKÁCH, TAKŽE SILVESTR STÁL OPRAVDU ZA TO, PUSTILI MĚ AŽ NA NOVÝ ROK VEČER. OD TÉ DOBY SE MI ZASE VRÁTILI TĚHOTENSKÉ NEVOLNOSTI - RESP. KOVOVÁ CHUŤ V PUSE A DIVNO V ŽALUDKU, KTERÉ BYLI UŽ PRYČ:-( SYNOVI DO TOHO LEZOU DRUHÉ STOLIČKY, TAKŽE PŘED VÁNOCI MĚL HOREČKY, TEĎ MI PRO ZMĚNU SKORO NEJÍ UŽ NĚKOLIK DNÍ, DOCELA MĚ I VYDĚSILO, ŽE JSME NAKAZILI TÉMĚŘ CELOU RODINU A FILÍPEK PO NÁVRATU DOMŮ VEČER ZAČAL ZVRACET A NECHTĚL JÍST, CELOU NOC JSEM NESPALA A ČEKALA, JESTLI TO MÁ TAKY, ALE UKÁZALO SE, ŽE JDE JEN O TO NECHUTENSTVÍ K TĚM ZOUBKŮM, TAK SE TEĎ HEZKY SEPARUJEME OD NEMOCNÉ ČÁSTI I ZDRAVÉ ČÁSTI RODINY A ČEKÁME, AŽ BUDEME VŠICHNI KOMPLET ZDRAVÍ... JINAK DÁREČKŮ BYLO LETOS HODNĚ, NEJVÍCE DOSTAL SAMOZŘEJMĚ FILÍPEK, NO A NAVÍC JSME SI NADĚLILI POD STROMEČEK NOVÝ BYT, VČERA JSME BYLI PRO KLÍČKY A OFICIÁLNĚ JSME MAJITELÉ... UŽ SE TĚŠÍM,AŽ SE BUDEME STĚHOVAT, ALE TO NEBUDE DŘÍVE NEŽ KONCEM ÚNORA NEBO BŘEZNA... JO ABYCH NEZAPOMNĚLA V NEMOCNICI MI DĚLALI ULTRAZVUK, ALE BOHUŽEL MIMI MĚLO NOŽIČKY MOC U SEBE A NECHTĚLO UKÁZAT POHLAVÍ:-(( TAK DOUFÁM,ŽE PŘÍŠTĚ UŽ NÁM TO UKÁŽE:-)) TAK ZATÍM AHOJ HOLKY, AŤ JSTE ZDRAVÉ~:-D
Kačka+Terezka+// 22194
27.12.2012 13:26:23
Kačka+Terezka+// 22194
27.12.2012 13:10:28
Přeji krásné vánoční svátky :) my si je užili perfektně, celá rodina u stolu s jedenácti židlema :)
Dnes jsem byla na velkým ultrazvuku a vše je v pořádku - jsem šťastná přešťastná. Nejdřív se mimi nechtělo ukázat a dr. se bála říct co to bude, ale nakonec na 80% holčička ~p~~p~
Termín porodu mám v těhu průkazce až 2.7. ale já vím, že jsem o týden víc, tak uvidíme kdo bude mít pravdu ~t~
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 656  [Dalších 396 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.