| Martysek | 135615 |
|
|
17.9.2013 17:16:43
Ahoj holky, jak se máte vy ostatní? Budou zas nějaké fotky? Moc ráda koukám a Janka je v tom přímo vzorná
![]() Tak kyčle dopadly supr, vše v pořádku, tak jsem ráda a měly jsme štěstí, nebylo tam ani moc maminek, tak jsme byly hned hotové! Ještě, že jel s námi taťka, malá v tom vajíčku se fakt pronese, i on měl dost ![]() A jak jste dopadli vy na kontrole Miruško? My máme 5080g a 58cm, no pěknej cvalda, udělala se jí nějaká vyrážka na obličeji, jak je vzteklá a hltá při papání, tak se potí a odnesla to pusina, dostala kalciovku a má prej nějak nafouklé bříško, tak jí mám dávat občas smectu do mlíčka. No hlavně, že je vše okolo v pořádku! Vám ostatním držím palečky, v tom, co vás čeká!!!! |
| JankaHK | 68660 |
|
16.9.2013 10:46:34
Ahojda holky,
my ten spurt máme už docela dlouho, tak snad se to co nejdřív uklidní. Už máme tak trochu i režim. V noci spinkáme, Eli se probudí maximálně jednou. Ráno se napapá, pak si hodinku hraje pod hrazdičkou, pak další mlíčko, a pak už chce ven do kočárku, kde spí tak tři hodiny. Pokud bych ji nedala ven do kočárku, tak to je rachot. Ale jen co ji začnu přistrájet, tak už se usmívá. Odpolko teda ještě žádnej režim nemáme, každej den je to jiný, ale aspoň dopolko už máme vychytaný ![]() Chtěla jsem chodit s Elenkou od čtvrtka na masáže, ale když potřebuje dopolko spinkat venku, tak masáže oželím, abych ji to nenarušila. Elence se to počítá od narození, zítra ji budou dva měsíce a tři týdny Ale očkování doktorka upraví o cca měsíc. No jinak termín dle UTZ jsem měla 1.8., takže kdybych rodila na termín, tak nám bude taky šest týdnů. Na kyčlích jsme byly hodně brzo - týden před termínem porodu. Další kyčle máme až v listopadu. Holky, hodně štěstí na kyčlích, ať to máte v pořádku ![]() ![]() No jinak Kuba byl 4 dny ve školce a už je nemocnej, o víkendu horečka, teď ještě kašel, rýma ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
16.9.2013 9:02:03
Ahoj, já jsem si právě říkala, že je to ten spurt. Tak snad. Já u obou starších přišla ve 3 měsících o mléko, tak si to víc hlídám.
No a ke kontrole -nám je dneska přesně 6 týdnů U nás dělají miminka jen v pondělí - takže jdeme hned. Hlavně má manžel volno, takže zvládneme k tomu i další aktivity - jinak mám k tomu ještě dva starší - a nejstarší má v té době, kdy je ordinace pro miminka kroužek, takže by to pro mě samotnou bylo náročnější. Ve dvou to lépe zvládneme. |
| Martysek | 135615 |
|
|
15.9.2013 21:18:34
Ahoj Miruško, koukám, že to tu nějak vázne ale není divu, ty naši divočáci nás pěkně zaměstnávaj. Na kyčle jdeš nějak brzy? My jdem až v úterý a to máme šestinedělí za sebou.
A to papání máme taky, prej nějakej růstovej spurt, takže kojit a kojit, nepřestávat, a my máme ještě brekot, před každým spaním řev a řev, to je boj, aspoň, že v noci je klid! Tak hodně štěstí na kyčlích a dej vědět!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
15.9.2013 11:25:16
Ahoj maminy, nějak vůbec nestíhám psát a koukám, že nejsem sama
![]() Vítek docela teď častěji papá - buď je to obdobím - jak se říká, že v 6ti týdnech a 3 měsících mají větší nároky nebo jestli mám méně mléka nevím. Ale i v noci se trochu dříve budí - ale pak to stejně natáhne až k 5-6 hodině, takže to až tak nevadí. Zítra jdeme na kontrolu kyčlí, tak snad to bude v pohodě. Tak se mějte a ať vám holčičky a Tomík dělají jen radost. ![]() |
| Martysek | 135615 |
|
|
11.9.2013 14:32:47
Tedy Jani, chudák malá, příroda se na ní vyřádila už takhle na začátku ale to bude jen začátek a až bude větší, bude všechno o.k, tomu věř, všechno si odbyde na začátku a pak bude mít pokoj. Můj velký syn byl nemocný snad až do druhý třídy a parkrát i po nemocnicích a od té doby, jako by utlo a u doktora nás skoro neznaj, jen na očkování a poradny! Tak vám držím palečky!!
A koukám, jak pěkně přibírá, my jdem v úterý, tak jsem taky zvědavá, pěkně papká, tak snad to bude znát i na váze ![]() A jak se to u Eli vlastně počítá, když je dřív, kolik jí tedy přesně je? Jinak bysme je měly mít nějak stejně viď? ![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
11.9.2013 9:49:39
La estrello, děkuji
No doufám, že se to vstřebá. No a když ne, tak operace. Na kýly už jsem si zvykla. Kuba měl pupeční a dvě tříselný, u nás jsou kýly asi dědičný hlavně aby se vstřebala ta cysta. Ale říkám si, že to jsou prkotiny, když občas vidím, slyším, co mají jiný děti za nemoci.Včera jsme byly na kontrole. Už máme 55,5cm a 4620g Jinak nic nového. Očkování prej necháme až na čtvrtý měsíc. A další kontrolu máme za tři týdny. |
| la estrella | 48217 |
|
|
11.9.2013 7:10:26
Ahoj... jani ja o kyle cetla a fakt psali, ze se s tim nic neděla. Ze se ve vetsine pripadu vstreba a neni nebezpecna. Tak treba to tak tentokrat bude. Prala bych vam to. Je mi lito co si uzivate za neprijemnosti...
|
| JankaHK | 68660 |
|
10.9.2013 8:08:46
Líbo, velké gratulace k Lucince, at vám dělá radost
![]() Miruško, když se varlátko nedostane tam, kam má, tak s tím se chodí asi taky na operaci, viď? No Elenka krom té cysty má i pupeční kýlu. Že se vstřebá cysta, tomu věřím, ale že by se vstřebala i kýla, tak to ne. Kuba ji měl taky od narození a ve třech letech musel stejně na operaci. No jo, víc dětí, tak nejenom víc radostí , ale i víc starostí. Eli už je skoro hodinu pod hrazdičkou a povídá si tam. Ale nějak se ji poslední dny nelíbí na bříšku. Dneska jdeme do poradny. pa a mějte se hezky ![]() |
| la estrella | 48217 |
|
|
9.9.2013 21:18:10
Libubu moc moc gratuluji..... trochu me zarazi ze vyvolávány porod trval tak dlouho. Fajn je ze uz všichni mame miminka u sebe.
Zdravím i všechny ostatní maminky..... |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.