| Martysek | 135615 |
|
|
8.9.2013 17:56:53
Libubu také gratuluji k Lucince, tak už jsem tu všechny s mimčama? Už nikdo nechybí? A děvčata fakt těžce vedou, to je dobře, klucí budou mít z čeho vybírat
![]() Poslední dobou sem nějak nestíhám, naše drahá přes den málo spí a furt vyžaduje pozornost, dnes jsem ji musela dát babi do kočáru a aby šly ven, jinak jsem ani nevyžehlila, tak aspoň, že v noci jakžtakž ![]() Furt si říkám, jak to stíhaj ty maminy, co mají ty děti hned po sobě? Obdivuju je, je tady nějaká taková? ![]() |
| Kočenka | 6829 |
|
|
8.9.2013 8:59:30
Info od nás s Tomíkem ...protože jsem nepřibírali v porodnici a mě se netvořilo mlíko-tak jsme na nutrilonu HA...ale jsme spokojení-napapkaní, pěkně spinkáme 4-6hodin v noci...přes den jezdíme na procházky v kočárku nebo na zahradě pod stromem-to se nám to spinká ...už má taky přes 4200g , délku paní doktorka neměří...ve třech týdnech jsem byli na UZV kyčlí-takže máme široké balení-ale je to v pohodě-jen spotřeba plínek je větší-protože používám látkové-tak peru prostě denně![]() Tomík už taky "kouká" na svět, usmívá se je to prostě naše zlatíčko![]() Zdravíme ostatní miminka a fakt jsme jen 2 kluci??...tak to si ty holky budem vybírat ![]() ![]() ![]() |
| Kočenka | 6829 |
|
|
8.9.2013 8:50:05
Gratulace k Lucince![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
8.9.2013 8:06:56
Tak moc gratulujeme Libubu k Lucince, ať jste holky hlavně v pořádku. A musím teda říct, že jste nás tady s holčičkama převálcovali
Vítek s Tomíkem jsou jediní zástupci druhého pohlaví a holčiček je tu teda přehlídka |
| Libubu | 137220 |
|
7.9.2013 10:37:46
Konecne piseme.Pres mobil je to des.Ve stredu 4.zari se nam po vyvolani a k prekvapeni vsech (vsichni tipovali kluka) narodila holcicka Lucinka. Vazila 3670g a merila 51cm. Porod nam trval 11hod a nastesti byl bez komplikaci.
Mala je uzasna.Hned od zacatku kuli ocicka a vsechno sleduje,jak nejaka vedatorka. :) Krasne papa a je moc hodna. 1.noc byla silena, ale dnes uz to bylo super.Vstavaly jsme po 3 hod a hned zase spinkaly. Moc vam vsem dekuji za oporu a rady. Netusila jsem,ze mohou mit takhle maly holcicky takove problemy. :( Snad bude Eli brzy v poradku a nebude muset na operaci. Az budu doma a snad se nam to podari,vlozim vam se fotecky nasi princezny. Uzivejte krasnych slunecnych dni.Hned bych vyrazila s kocarkem.Zitra uz to asi nevydrzim a pujdeme se odpoledne az dojedeme na chvilinku projit. Pa Liba |
| miruska.j | 55676 |
|
6.9.2013 17:33:02
Včera na kontrole jsme navážili 4600 g a naměřili 55 cm - takže přibral Vítek za 3 týdny 700 gramů. S tou cystou je to mazec - takhle veliká v malinké holčičce. Já s ní mám jednu jedinou zkušenost, když jsem čekala nejstaršího synka, tak jsem tam v 6 tt vedle té malinké fazolky měla cystu v průměru 7 cm - tenkrát se naštěstí vstřebala a synek v děloze vydržel. Tak přeju ať se brzy taky vstřebá a nemusíte být kvůli tomu nervozní a čekat co bude
![]() Nám pan doktor zase hledá varlátko - jedno nemáme v pytlíčku. Trošku se ještě hnulo dolů, ale prý už by tam doputovat nemělo, když je Vítek donošený. Ale doktor říkal, že tomu necháme ještě měsíc - pak by nás předal na chirurgii, ať se rozhodnou tam, co dál. Myslela jsem, že už nás tam pošle teď, ale prý by s ním stejně ještě nic nedělali. Takže já jsem z toho taky nervozní a čekám co bude. Jinak je Vítek pořád hodné miminko - dneska se snažil jakoby se mnou povídat - ale beze zvuku - otvíral pusinku a dělal ksichtíky. Je to naše zlatíčko ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
6.9.2013 17:27:32
Ahoj maminy, tak jsem napsala takovou dlouhou zprávu a pěkně jsem si ji omylem smazala.
![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
6.9.2013 8:35:40
Libubu se stále neozývá. Že by ji mimi tolik zaměstnávalo
![]() My už teď 5 dní za sebou spaly celou noc. A musím vám říct, že spát v kuse 10 hodin, tak jsem víc unavená, než když v noci vstávám. Martýsku, to i já čučela, když mi o té cystě řekli. Nebyla jsem schopná, se na nic zeptat, až když jsem vyšla z ordinace, tak mě napadlo tolik otázek. V úterý jdeme na kontrolu k naší pediatričce, tak se pozeptám jí. Miruško, jak kontrola? Dozvěděli jste se od paní doktorky něco nového? |
| la estrella | 48217 |
|
|
5.9.2013 10:52:03
Ahoj.. tak snad uz Libubu ma mrnouska u sebe a je vse v pořádku. Jsem zvedava...
Dneska Claudie spala az do sesti do rana. U kojeneho ditete si nepamatuji ze by prospalo celou noc. Jsem prekvaoena a rada ale nedelam si iluze ze to tak zůstane. Ale ty silikony co pak mam... nemluve o bolesti |
| Martysek | 135615 |
|
|
4.9.2013 13:04:43
Ahoj holky, tak jak to tu čtu, máme tu všechny pěkné otesánky, jen vám závidím ten klid v noci, já furt krmím i v noci po 2-3 hodinách, je hrozná a co u toho dělá za zvuky a kraviny, no děs, bude to asi pěkná divoška
![]() Jani, jak píšeš o té cystě, tak to čučím, to mi nenapadlo, že už takhle malinký můžou něco mít, chudinky, hlavně, ať je to vše v pořádku, držím palečky!!!! A co Libubu? Už máš mimi u sebe?? |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.