| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 911  [Dalších 681 >>]
JankaHK 68660
13.8.2013 20:57:16
Holky, moc vám gratuluji k miminkům. Tomíkovi i Karolínce přeji hodně zdravíčka, ať hezky rostou ~;((
My měli dneska první celodenní výlet ve čtyřech~:-D Když jsou ty prázdniny, tak aby se Kuba někam podíval. Tak jsme se vydali do ZOO v Praze. S dvěma dětmi docela náročný, jedno brečí, druhý neposlouchá ~q~ Tak jsem ráda, že jsme doma ~z~
miruska.j 55676
13.8.2013 14:59:24
Posíláme další gratulace - hlavně, že je vše už v pořádku. My jsme měli taky šňůru, ale hned křičel, takže ho rozdýchávat nemuseli. Já si neumím představit, že někdo se odváží rodit třeba doma - přece jenom, jak okolo mě byla porodní asistentka, doktor a dětská sestra, tak je člověk klidnější a dětská doktorka - o pár metrů dále.

Tak to už se nám poměr zase zvrátil ~z~ na stranu holčiček. A s tím porodem velkých dětí - to je pravda, ještě dneska nemůžu normálně sedět ~7~
orbitkha 134076
13.8.2013 13:33:08
Ahoj maminy, tak 1.8. ve 14:25 se nám narodila Karolínka, měla 3080 g a 50 cm.Bylo to náročné a museli nás rozdýchávat, malá měla pupečník kolem krku.Ale protože je to holka šikovná tak to všechno zvládla.Včera jsme byli poprvé u paní doktorky a za týden přibrala 370 g, tak nám dělá velkou radost.Gratuluji všem maminkám který už to mají taky za sebou a přeji mnoho zdraví.
Martysek 135615
13.8.2013 13:31:29
Ahoj, taky moc gratuluji k Tomáškovi, to je super, zatím je to tu 2:2 na body ~g~ a zase macek, klucí holt musí být větší, je to úděl ale kdo to má rodit! Tak hlavně hodně štěstí a zdravý a ať jste spokojený!!! ~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((
miruska.j 55676
13.8.2013 9:32:46
Tak moc gratulujeme k Tomáškovi - hlavně, že to dobře dopadlo. Koukám, že to je taky pořádný chlapík. Aspoň se tady s Vítkem nebudeme bát - převažovali tu holčičky ~;)
Kočenka 6829
13.8.2013 7:28:36
~;((ahoooooooj, tak už to mám taky týden za sebou ~;((
Narodil se nám Tomášek - 3750g, 51cm. Porod v posledních chvílích komplikovanější, ale jsme oba zdraví a šťastní~3~
la estrella 48217
12.8.2013 22:34:06
Ahoj..
Mirusko. Jo jo... my máme holcicku a pak kluka a ted to bude holcina a kazdy hned rekne ze to mame hezky na preskacku a ze dalsi bude kluk. No a když se zeptas kolik maji chytraci oni deti tak max dve.

Dnes me boli tam dole ze jsem chvilemi ani chodit nemohla. Tak se to pripravuje asi...
Martysek 135615
12.8.2013 16:58:47
Ahojky, koukám, že zatím mají převahu lvíčata, tak uvidíme, jestli vy dvě ostatní taky, ten pád, musel být nepříjemný, člověk pak má strach, jestli miminku neublížil, dobře, že to tak dopadlo!
Držím oběma palečky, ať jste tu co nejdříve s námi a můžeme probírat fotečky a to ostatní!
No mirusko, tedy 3 děti, že by bylo málo? To už si myslím trhla průměr v republice, mě ty dvě bohatě stačí a to, že nevyšla holčička si nedělej starosti, můj otec je ze 3 kluků a je to výborná parta, taková malá Klabzubova 11 ~t~
miruska.j 55676
12.8.2013 16:30:27
Teď ještě znovu koukám, na ten tvůj popsaný pád - to musel být mazec, hlavně, že je mimi v pořádku a ty taky.

A ty přípravy, že už máš za sebou, je taky fajn a už můžeš jenom čekat na to miminko - už jste holky v 39tt jestli dobře počítám, tak to by už bylo úplně v pořádku. A budete pak prožívat to samé co my - jestli je netrápí prdíky a dobře spinkají ~z~

A ještě jednu poznámku - představte si, že mi dobrá polovina lidí kolem říká, tak holčička bude až čtvrtá - jako by tři děti nebyli až až ~d~
miruska.j 55676
12.8.2013 9:10:10
Jé, taky lvice - já teda jsem mimi na svoje narozeniny nechtěla - mám je až 21. - a to bych asi porodila 5ti kilové dítě - teda spíš neporodila ~t~
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 911  [Dalších 681 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.