| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 911  [Dalších 671 >>]
la estrella 48217
11.8.2013 22:36:25
Ramadat. . Termin mame stejny. Tak jsem zvedava.

A fotecky miminek naaaaaadhrrneeeee!
la estrella 48217
11.8.2013 22:35:33
Ahoj. Hlasim se...

Tak... konecne domalovano a prestehovano a dodelano vse. Byl to des. Snad měsíc mam pocit ze jsem bydlela ve skladu. Ale teď to máme krásný.

Minulý týden me srazil nás pes. Ma 75 kg a v plne rychlosti mi podsmekl nohy a letela jsem nejdriv do vzduchu a pak placaka na zada a zadek. Takze krusne chvile a pohotovost. Naštěstí vse v poradku. Ale zazitek nic moc.

Termin mam 23 srpna take. 15 mam narozeniny a myslim ze rodit budu drive. Ale miminko si to udela jak chce.... jen ve středu mam ještě nějake zařizování tak bych chtela vydrzet.

Vsem mimimkum preji jen to nejlepsi a maminkam tez. Zavidim ze mate porod za sebou. Trochu uz zacinam mit obavy.

Dobrou noc. At vam ditka hezky spi....

Ramatad 78004
11.8.2013 19:23:02
Ahoj holčiny, tak nevím kdy se přidám,ale dneska mě bolí v kříži a tvrdne břicho a teď večer i dole bolí,tak uvidíme. Termín mám 23.8..
Jinak maličký je krásný a už se taky těším až budu chovat.
miruska.j 55676
11.8.2013 18:31:35
Tak maminy, kdo se přidá s přírůstkem - ještě by vás tu pár mělo být - už se těším, až budeme mít v srpňátkách další miminko ~;)
miruska.j 55676
11.8.2013 13:18:33
Zatím máme doma andílka - spinká skoro celý den - a večer jsem ho vykoupala, nakrmila, dala spinkat a vzbudil se až v půl druhé a potom před pátou. Takže zatím paráda. Čekám, kdy se něco zvrtne - ale kdyby takhle hezky spinkal dále, tak by to bylo super.
Martysek 135615
11.8.2013 13:10:57
Ahoj holky,
Mirusko, co Vítek, je stále hodné miminko?

A Jani jak píšeš, že začala malá dělat scény, tak naše malá začala včera večer, nakrmím, přebalím, usne mi u toho, tak ji přenesu a většinou hned spinkala, no a teď jí položím a kuk, velký oči, děsně rozhazuje rukama, kroutí se a spát nebude, včera už jsme ji museli nechat chvíli brečet ale dlouho se to nedá ~t~ takže koukám naše hodné holčičky začaly....u nás zabralo, že jsem si ji vzala na chvíli do postele, hladila ji a tam usnula, pak přenést do postýlky, no ale taky ji na to nechci zvykat, no jsem na to zvědavá! ~j~
miruska.j 55676
11.8.2013 12:36:42
No není úplně veliký - jako takové to naducané čtyřkilové miminko nevypadá - ale měl 3,9 - takže to žádný drobeček není - oproti klukům je ale hrozně malinkatý. Taky mě právě asi proto potrhal, když byl takový macek. A hlavičku jsem koukala, že měl obvod 36 cm - takže taky větší než kluci. a ještě k tomu okolo hlavičky ten pupečník ~;)
JankaHK 68660
10.8.2013 21:49:53
Jeee, Miruško, Víteček je roztomilej. A jakej je to vlasatej obřík. Jak ho chová tvůj mladší syn, tak mi přijde Víteček děsně velikej. Já bych takhle velký dítě nevytlačila ~:-D A jak jsme mluvily o tom obvodu hlavičky, kolik měl Víteček? Tipuju minimálně 36.
No jinak ta naše cácora byla hodně dlouho hodná, dospávala. Ale už je to pár dní, co nám to začalo. Dělá děsný scény~:-D když chce spát, tak nemůže zabrat. Dneska večer zase, už nevím, co s ní. Chování sice pomáhá, ale nechci, aby si na to zvykla a já musela chovat každý večer a taky přes den. Možná, že kdyby udržela dudlík, že ji dudání uspí, ale máme tři různý a neudrží ani jeden ~p~
Sam+3 kousky 13497
10.8.2013 21:10:20
Nezlobte se, že k vám lezu (jsem z červencovek),ale nechtěla byste některá plnou igelitovou tašku věciček na miminko, od vel. 56 do 68, jsou tam převážně bodýčka, dupačky a pár triček, overálků,bryndáčky apod...je toho asi 50ks, všechno zachovalé, a za celou tašku bych chtěla jen 500Kč.
Martysek 135615
10.8.2013 13:06:54
Ahoj Mirusko a ještě jednou moc gratuluji, hlavně, že si to měla rychle za sebou. Na fotky jsem hned mrkla a je to děsnej rozdíl, takovej cvalda, ten tě musel dát! Ale je suprovej a co má vlasů!!!! ~6~
Tak už to tady máme většina za sebou, ostatním také držím palečky a těším se na další fotečky!!! ~:-D
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 911  [Dalších 671 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.