| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 911  [Dalších 661 >>]
miruska.j 55676
10.8.2013 11:14:57
Tak jsem taky nahrála fotky na rajče:

http://3bratri.rajce.idnes.cz/

Zhlédla jsem slečny - no jsou kouzelné a až uvidíte náš pravý opak - vlasaté miminko s pindíkem - tak je to strašný rozdíl ~t~
miruska.j 55676
10.8.2013 10:45:38
Ahoj maminy, tak nás včera pustili. Vítek je úžasný, v noci ze sebe udělal andílka - vstával v půlnoci a v půl páté a potom tedy v půl osmé -takže paráda. On až na poslední noc byl i v porodnici za andílka a podle sestřiček a porodních asistentek - třetí dítě za odměnu ~;)

Porod byl teda rychlý - doktor mi udělal asi ve 2odpoledne Hamiltona a už jsem se pak nějak necítila, ale pořád jsem si počítala - a takové slabé kontrakce po 8-10 minutách - ale žádná bolest. No a tak jsem si dala jednu sprchu a nic - to ještě asi před 5tou hodinou. Ale už jsem nemohla pořádně ani sedět u počítače - ale pořád bolesti nikde. No a po 19 hodině jsem si dala druhou sprchu a že si lehnu. Zakašlala jsem a praskla mi voda ~t~ - to bylo v 19.20 - v autě jsem měla v 19.38 první kontrakci - a další hned po 4-5 minutách. To bylo vlastně až do konce - no bolesti byly hodně silné a 2 hodiny docela vyčerpávající - ale byly to jen 2 hodiny - neměla jsem pořádně ani síly na tlačení - tak když se šlo na to, tak jsem všechny poslední ze sebe vyhrabala - asi i sestřička pomohla - byla u břicha - to si neuvědomuji - ale na první kontrakci ho při samotném porodu vytáhli - takže má rekord - bratři šli na 2-3. Ve 21.40 mi teda oznámili že je to kluk. Měl obmotanou šňůru - takže možná proto jsem měli i problémy s monitorem ty poslední týdny a s pohyby. Docela mě ale potrhal - takže šití bylo docela bolestivé a zdlouhavé a potom mám ještě teď i otoky. Ale lepší se to. Já měla problém ale se stehy vždycky - takže i kdyby bylo malé šití - tak mám taky otoky. No ale nebolí mě to, takže jen chodím rozkročmo jak kachna. V porodnici se o mě starali - vzhledem k problémům po druhém porodu - se asi báli, takže super péče ~;)

Fotku taky zkusím nějak nahrát, ale teď jdu odpočívat.

Mějte se a maminám co ještě nemají broučky venku - přeji rychlý porod bez komplikací.
katttja 14486
9.8.2013 21:04:57
Zdravim vsechny srpnove maminky :-)
Jmenuji se Katka Svobodová a jsem fotografka z
https://www.facebook.com/fotoatelierkaterinasvobodova
http://www.katerinasvobodova.cz
spolecne s mou kamaradkou Veronikou Goišovou
https://www.facebook.com/VeronikaGPhotography
http://www.veronikagphotography.com
fotografkou z Kanady poradame dne 25.8 newborn workshop u me v atelieru u Prahy a hledame jeste novorozena miminka ktere potrebujeme jako modely.
Miminka by mela byt narozena zhruba mezi 15 az 20 srpnem.
Nejvhodnesi vek novorozence k takovemu foceni je maximalne 14 dnu, foceni je samozrejme zdarma a dostanete profesionalni fotografie sveho miminka, vsechny dalsi podrobnosti zodpovime emailem.
info@katerinasvobodova.cz

Dekujeme a prejeme vsem krasny porod :erik:
Martysek 135615
8.8.2013 11:54:41
Ahojky, tak jsem dnes zašla do lékárny a ptala se na ten pytlík, ani tam a ani v drogerii nic takovýho neznaj, no, zapadákov, co říct? ~t~

V lékárně mě poradila kapky Infacol a prý se můžou už od narození, tak je vyzkoušíme. Dětská má zrovna do konce týdne dovolenou, tak nic jiného nezmůžu.
Jinak holky moc dík za typy!!! ~g~

A jak ses ptala na to široké balení, tak už v porodnici říkali, že ho dávat nemusím, kyčle má v pořádku a je horko a chudák ty prdíky, aby se mohla hýbat, tak uvidíme, za měsíc jdem na kontrolu na ortopedii, tak se pak uvidí.

A fotky se budu taky snažit přidávat, ráda kouká, jak nám naše zlatíčka rostou!!!~6~
Ramatad 78004
7.8.2013 21:30:18
Ahojky, moc moc gratuluji k dalšímu přírůstku. Co se týče prdíků,tak nám se osvědčilo hopsat na míči,to mu moc pomohlo. Kapky jsem nikdy nepoužívala. AŤ moc netrápí papa
JankaHK 68660
7.8.2013 20:56:42
Martýsku, dívám se ještě na Espumisan (ten používá sousedka) a je tam napsáno:
Kojenci: 5-10 kapek se dá do každé lahvičky s kojeneckou výživou nebo se podá kojenci malou lžičkou bezprostředně před každým kojením. Takže to už se může používat asi hned po narození.
JankaHK 68660
7.8.2013 20:46:14
Pytlík s peckami jsem taky slyšela, že pomáhá - pecky z třešní. Ale nezkoušela jsem to, tak nevím.
JankaHK 68660
7.8.2013 20:36:17
Prdíky, to znám doteďka~p~ i když už to není tak hrozný. Dávám ji Sab simplex. Teď jsem koukala do letáku a dávkování je tam napsáno až od 3.týdne, tak nevím, jestli by to mohla už teď nebo ne. Raději se na to zeptej doktorky. A nebo masáž bříška, namazat bříško olejíčkem a kolem pupíku masírovat proti směru hodinových ručiček, no ale myslím si, že ten sab simplex je účinnější. Máte široké balení nebo ne? My ho měli týden, pak nám ortoped řekl, že už ho dávat nemáme. Když jsme ho sundali a začala kopat nožičkama, tak se to zlepšilo.
Jj, Elenka se mění každým dnem. Však já na tvoje fotky taky budu koukat průběžně, tak přidávej~z~
Martysek 135615
7.8.2013 18:29:02
Děkuji Jani, koukala jsem i na tvoje, že si přidala nový, no ta tvoje se tak mění, je úplně jiná, než po porodu ~:-D
Andy je hodná ale chudák se furt kroutí a občas bulí, že by prdíky? Máš s tím zkušenost? Můžu jí koupit nějaký kapky nebo je prej nějakej pytlík s peckama na nahřátí....no stejně předem díky! ~6~
JankaHK 68660
7.8.2013 11:32:59
jsem to trdlo, co to tam davam za smajlíky :-) chtěla jsem dát samý ~;((~;((~;((
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 911  [Dalších 661 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.