| JankaHK | 68660 |
|
7.8.2013 11:32:11
Martýsku, nádherný fotky. Andrejka je kouzelná. Je super, že už jste doma. Hezky si svoje první dny doma užijte, papa
![]() ![]() ![]() |
| Martysek | 135615 |
|
|
6.8.2013 22:34:17
Tak jsem se opičila podle Janky, snad to funguje a dala jsem vám sem nějaké fotky malé Andrejky.....
http://andrejska.rajce.idnes.cz/Andrejka/ |
| Martysek | 135615 |
|
|
6.8.2013 15:09:50
Ahoj všichni, moc se omlouvám, že jsem se pak už po první zprávě neozvala, co a jak ale převezli mě na to chvíli do jiného patra a tam už mi wifi z mobilu nedosáhla
![]() Porod byl docela rychlý, čisté 6 hodiny ale asi tak 4 hodiny byly rovnou křížové, doktor říkal, jo, to je na 24 hodin lehnout a mě to furt tak bolelo do těch zad, už cestou do porodnice, pak už to bylo jen a jen horší, jsem ráda, že to mám za sebou! Doktorka bombová a malá se jmenuje Andrejka...... prej tam mám dole nějakou zatáčku či co, tak chudák malá, než se vysoukala na svět..... ale je nádherná ![]() Dnes si nás taťka dovez konečně domů ale jinak porodnici Plzeň Lochotín mohu jedině doporučit!!!Hodný doktoři a fakt luxus, no krom jídla ![]() Jinak Mirusko, moc moc gratuluji, konečně to máš taky za sebou a jen o chvilku dýl, než já. Takže taky hlavně zdravíčko a ať jste oba v pořádku!!!! ![]() ![]() ![]() a dej pak taky vědět!!!!! |
| JankaHK | 68660 |
|
6.8.2013 9:02:55
Jeeee, Miruško, tak už to máš taky za sebou. Moc moc gratuluji. Vítečkovi i tobě přeji hodně zdraví, štěstí, ať vám hezky roste.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koukám, že to byla rychlovka. Už se těším na podrobnosti. papa a přežij ty vedra v porodnici. ![]() |
| miruska-j |
| • |
6.8.2013 0:26:24
v 19.20 praskla voda a v 21.40 se narodil Vítek. Má 3.9 a 51 cm.
|
| JankaHK | 68660 |
|
5.8.2013 21:11:04
Miruško,
tak to je mazec, že ještě nerodíš. I když teď jak píšu, tak už možná rodíš To když jsem byla já u Kuby otevřená na 3 prsty, tak poté co mě doktor vyšetřil, tak jsem začala krvácet a hned se to rozjelo. Tak snad to nebude u tebe dlouho trvat a porodíš co nejdřív.No jinak ty vaše hlavičky ... jsem ráda, že jsem rodila císařem, jinak bych rodit už ani nechtěla. |
| miruska.j | 55676 |
|
5.8.2013 15:53:02
Ahoj maminy, tak jsem byla dnes na kontrole - jsem na 3-4 prsty - po Hamiltnu na ty 4. Kontrakce byli na monitoru po 10ti minutách vidět - ale jsou docela slabé. Když neporodím, tak ve středu ráno mám nástup a podle nálezu by mě nejdéle ve čtvrtek porodili.
Na hlavičky se jdu podívat - starší 35 a mladší 34 |
| JankaHK | 68660 |
|
5.8.2013 10:07:54
Ahojda maminy,
tak už mám doma klid, Kuba u babičky No i když... ta naše malá cácora, se začíná pěkně ozývat, a to hlavně v noci. Nejspíš bříško a taky se ji nechtělo spát, a když už chtěla usínat, tak nemohla zabrat.Miruško, jak píšeš o těch malých a velkých hlavičkách. Jen tak pro představu, abych věděla, kolik měli kluci obvod hlavičky při narození? Kuba ten měl 32 a Eli jen 30. A jak je? Jsi pořád doma ??? |
| miruska.j | 55676 |
|
4.8.2013 8:04:41
Dobré ráno maminy, u nás stále nic - a dneska by se zrovna rodilo - je venku po dešti - 20°- paráda. A miminku se pořád nechce. Mám jenom poslíčky a ty zase postupně vymizí - ráno stávám, jak kdybych neměla ani po termínu
Nebo spíš po obou termínech.Jani kluci byli velcí, ale jak psala Martysek o větší hlavičce u kluků - tak moji chlapečci měli docela malé hlavičky - takže to byli takové dlouhé žížalky - takže to šlo celkem dobře - ale jak vypadá tohle mimi netuším. No zítra to musím probrat s doktorem - že už by mělo být odhadem 4kilové a co se mnou má tedy v plánu ![]() Dneska bych to už docela brala a měla to ráda za sebou. ![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
3.8.2013 21:35:37
Teda Miruško, tys měla pěkný macky
Tak to přeji, ať porodíš co nejdřív. Rodit čtyřkilové dítko, to musí být mazec. Zlatě za ty moje císaře. No jinak já budu od pondělí do čtvrtka odpočívat Zítra večer odvážím Kubu babičce, bude tam mít i bratránka, takže si babička hezky užije ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.