| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 911  [Dalších 651 >>]
JankaHK 68660
7.8.2013 11:32:11
Martýsku, nádherný fotky. Andrejka je kouzelná. Je super, že už jste doma. Hezky si svoje první dny doma užijte, papa ~;((~:(~:(
Martysek 135615
6.8.2013 22:34:17
Tak jsem se opičila podle Janky, snad to funguje a dala jsem vám sem nějaké fotky malé Andrejky.....
http://andrejska.rajce.idnes.cz/Andrejka/
Martysek 135615
6.8.2013 15:09:50
Ahoj všichni, moc se omlouvám, že jsem se pak už po první zprávě neozvala, co a jak ale převezli mě na to chvíli do jiného patra a tam už mi wifi z mobilu nedosáhla ~o~

Porod byl docela rychlý, čisté 6 hodiny ale asi tak 4 hodiny byly rovnou křížové, doktor říkal, jo, to je na 24 hodin lehnout a mě to furt tak bolelo do těch zad, už cestou do porodnice, pak už to bylo jen a jen horší, jsem ráda, že to mám za sebou!

Doktorka bombová a malá se jmenuje Andrejka...... prej tam mám dole nějakou zatáčku či co, tak chudák malá, než se vysoukala na svět..... ale je nádherná ~6~

Dnes si nás taťka dovez konečně domů ale jinak porodnici Plzeň Lochotín mohu jedině doporučit!!!Hodný doktoři a fakt luxus, no krom jídla ~q~

Jinak Mirusko, moc moc gratuluji, konečně to máš taky za sebou a jen o chvilku dýl, než já. Takže taky hlavně zdravíčko a ať jste oba v pořádku!!!!~;((~;((~;((~;(( a dej pak taky vědět!!!!!
JankaHK 68660
6.8.2013 9:02:55
Jeeee, Miruško, tak už to máš taky za sebou. Moc moc gratuluji. Vítečkovi i tobě přeji hodně zdraví, štěstí, ať vám hezky roste. ~;((~;((~;((~;((~;((
Koukám, že to byla rychlovka. Už se těším na podrobnosti.
papa a přežij ty vedra v porodnici. ~x~
miruska-j
  • 
6.8.2013 0:26:24
v 19.20 praskla voda a v 21.40 se narodil Vítek. Má 3.9 a 51 cm.
JankaHK 68660
5.8.2013 21:11:04
Miruško,
tak to je mazec, že ještě nerodíš. I když teď jak píšu, tak už možná rodíš~:-D To když jsem byla já u Kuby otevřená na 3 prsty, tak poté co mě doktor vyšetřil, tak jsem začala krvácet a hned se to rozjelo. Tak snad to nebude u tebe dlouho trvat a porodíš co nejdřív.
No jinak ty vaše hlavičky ... jsem ráda, že jsem rodila císařem, jinak bych rodit už ani nechtěla.
miruska.j 55676
5.8.2013 15:53:02
Ahoj maminy, tak jsem byla dnes na kontrole - jsem na 3-4 prsty - po Hamiltnu na ty 4. Kontrakce byli na monitoru po 10ti minutách vidět - ale jsou docela slabé. Když neporodím, tak ve středu ráno mám nástup a podle nálezu by mě nejdéle ve čtvrtek porodili.

Na hlavičky se jdu podívat - starší 35 a mladší 34
JankaHK 68660
5.8.2013 10:07:54
Ahojda maminy,

tak už mám doma klid, Kuba u babičky ~z~ No i když... ta naše malá cácora, se začíná pěkně ozývat, a to hlavně v noci. Nejspíš bříško a taky se ji nechtělo spát, a když už chtěla usínat, tak nemohla zabrat.

Miruško, jak píšeš o těch malých a velkých hlavičkách. Jen tak pro představu, abych věděla, kolik měli kluci obvod hlavičky při narození? Kuba ten měl 32 a Eli jen 30. A jak je? Jsi pořád doma ???
miruska.j 55676
4.8.2013 8:04:41
Dobré ráno maminy, u nás stále nic - a dneska by se zrovna rodilo - je venku po dešti - 20°- paráda. A miminku se pořád nechce. Mám jenom poslíčky a ty zase postupně vymizí - ráno stávám, jak kdybych neměla ani po termínu ~d~ Nebo spíš po obou termínech.

Jani kluci byli velcí, ale jak psala Martysek o větší hlavičce u kluků - tak moji chlapečci měli docela malé hlavičky - takže to byli takové dlouhé žížalky - takže to šlo celkem dobře - ale jak vypadá tohle mimi netuším. No zítra to musím probrat s doktorem - že už by mělo být odhadem 4kilové a co se mnou má tedy v plánu ~d~

Dneska bych to už docela brala a měla to ráda za sebou. ~z~
JankaHK 68660
3.8.2013 21:35:37
Teda Miruško, tys měla pěkný macky~:-D Tak to přeji, ať porodíš co nejdřív. Rodit čtyřkilové dítko, to musí být mazec. Zlatě za ty moje císaře.
No jinak já budu od pondělí do čtvrtka odpočívat :-) Zítra večer odvážím Kubu babičce, bude tam mít i bratránka, takže si babička hezky užije ~t~
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 911  [Dalších 651 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.