| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 911  [Dalších 641 >>]
JankaHK 68660
3.8.2013 21:28:32
Martýsku, moooc mooooc gratuluji k holčičce a vam oběma přeji hodně zdravíčka, at vam hezky roste ~;(( Jak se vaše malá princeznička jmenuje? A jak probíhal porod? Až budeš mít chvilku, tak napiš podrobnosti, jsem zvědavá ~:-D ~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((

U nás teď dva dny šrumec. Dneska jsme měli oslavu, takže včera přípravy. Dneska mrtě lidí. Elenka byla z toho docela přetažená, teplo, spoustu hlasů, kluci dělali kravál, takže večer nemohla zabrat, hrozně řvala, tak jsem dobu uspávala, no mazec. Už jdu taky zalehnout.
papa ~3~
Ramatad 78004
3.8.2013 11:02:06
Ahojky,
moc moc gratuluji. AŤ malá krásně roste a horko v porodnici v pohodě zvládnete. Jaký byl porod? Dle času to vypadá na super průběh. Ještě jednou moc moc gratuluji a těším se na reference porodu. ~;((~;((~;((~;((~;((~;((
Libubu 137220
3.8.2013 9:31:18
Ahoj Martysku. Moc gratuluji k holcicce.Jste holky sikovny. Tak uz mame 1.srpnatko.Jak se mala jmenuje? Opatrujte se, at jste zdrave a brzy doma.
Me dnes v noci taky trapili poslicci ale nic.Mame jeste cas. V utery jedeme na 2.monitor.
Byla bych pro,kdyby se trochu ochladilo.Ale co se da delat.
Mamky drzte se :)
miruska.j 55676
3.8.2013 7:54:01
Veliká gratulace - hlavně že jste holky v pořádku. Teď si hlavně trošku odpočiň. Spolu tedy neporodíme. Ty jsi stihla ještě 2. ~;)

Já jsem si myslela, že taky pojedeme, poslíčci byli docela večer časté a silné - ale nic z toho zase nebylo. To naše dítě se prostě musí nechat přemlouvat. ~z~ Dneska má být ještě hic, ale zítra píšou o něco méně a bouřky, tak to snad maminy udýcháme.
Martysek 135615
3.8.2013 4:15:33
Ahoj holky,tak zdravim z porodnice, v pul sesty vecer mi praskla voda,tak jsme jeli, malá se narodila ve 23.42 a mela 3520 g a 52 cm, uz ji to horko zaplať panbů nebavil a ja toho měla zas plný kecky. Teď je to na vás holky,držimpalečky.
miruska.j 55676
2.8.2013 17:02:08
Zrovna dneska v noci mě bolela pořád záda ~t~ To víš, jak se to chystá k porodu, tak se tělo ozývá a přijde mi, že břicho mám tvrdé pořád - ale když si lehnu tak je takové vláčnější ~t~
Martysek 135615
2.8.2013 13:27:06
Ahoj maminy, tak jsem ráda, že jsme tu ještě všechny a hlavně v pořádku ~6~

Mirusko, jestli tě něchaj ještě dlouho přenášet, tak ti nezávidím, budeš mít dalšího obra,jako moje sousedka, nechali jí jeden den po druhém termínu přenášet, pak vyvolávačka a kluk měl 4200g, chudák, říkala, že trpěla, jak pes, ještě, že tam neměla prý chlapa ~:-D
Můj kluk měl 3500g a velkou hlavu, jak klucí mívaj, takže mi to stačilo, proto ti moc držím palečky!
Já teď doufám, že když ty holky mívají malý hlavičky, tak to bude lepší???? ~;((

Mirusko ještě dotaz, od včerejšího odpoledne mi furt tvrdne břicho,jako by mělo prasknout a záda bolí, jak pes, už jsi to měla?? Díky

A všem tu..... přežijte to opětovné horko!!!! ~R^
miruska.j 55676
2.8.2013 8:15:05
Dobré ráno maminy, takže jsem stále doma ~t~ a nic se nechystá - dnes mám termín podle menstruace. Ale třeba taková neděla by marná nebyla - nechce se mi nosit mimi i do dalšího týdne ~d~ Před třemi týdny mělo miminko váhový odhad 3250 g - když vezmu 250 g za týden - tak to už je 4kilové - odhadem ~a~ Kluci měli 3700 a 3600 a to byl starší týden po termínu.

A k té péči o miminko - já jsem na to taky zvědavá, co kluci, jestli budou chtět někam jet. Právě u babiček měli být než se to narodí a až se to narodí tak s námi doma - všichni. No a takhle se staršímu nechtělo do školky - tak doufám, že nebude spekulovat jako Kuba ~z~ že se musí starat o miminko ~t~
Ramatad 78004
1.8.2013 13:15:32
Ahoj holčiny, píšu po dlouhé době. U nás taky stále nic, ale jsem zatím v 37tt, tak máme ještě čas. Na monitoru už teda byly slabé kontrakce, ale myslím, že to bude ještě chvíli trvat :).
Na příští týden hlásí 36C, tak to bude mazec.
Těším se na první přírůstky a poznatky z porodů.
krásný den a přežíte ty vedra papa
JankaHK 68660
1.8.2013 12:20:15
Miruško, aby je měli komu vrátit, třeba už budeš v porodnici :-)
Jj, Eli roste moc hezky. Týdně přibírala 30 dkg a poslední týden 20 dkg, což si myslím, je tak akorát, Kuba taky příbíral 20 dkg. Ještě že ho mám, aspoň mám s čím srovnávat ~:-D
Miruško, tys měla mimčo při posledním ultrazvuku docela velký, viď? Kolik vážilo? A v jakým týdnu to bylo?
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 911  [Dalších 641 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.