| miruska.j | 55676 |
|
1.8.2013 10:52:51
Taky gratulace k 1. monitoru - je to fajn, slyšet miminko.
A Jani - Elenka už je teda veliká - já bych si tipla, že bude přibírat pomaleji, když byla tak maličká - vidíš, jak tomu člověk nerozumí. A k naší angíně - už ji má i starší synek a tatínek je právě odváží zase zpátky na prázdniny k babičce - je to smůla, budou je trávit doma, ale aspoň budou mít rozptýlení u babičky. Až mi je budou v neděli vracet, tak vlastně ještě pořád budou nemocní, to si to tam moc neužijí. Já od nich normálně nic nechytám, ale když se to nejméně hodí, tak se toho docela bojím. Maminy držte se. |
| JankaHK | 68660 |
|
1.8.2013 9:45:22
Libubu, gratuluji k 1.monitoru
![]() No já si myslím, že mimču ty tepla ani zas tak nevadí. Pokud teda není venku pařák jako minulý týden, když jsme měli 42 st. na sluníčku. Doma teď máme 25st. Eli má bodýčko s dlouhým rukávem, tepláčky, ponožky a ještě je přikrytá slabou peřinkou. Když jdeme ven a je tam kolem 30 st., tak ji dávám bodýčko s krátkým rukávem a mám ji ve stínu. Pořád na ni teda šahám, jak ji je, jestli není přehřátá nebo ji není zima Ale už si myslím, že jsme to oblékání docela vychytaly. Jen v těch vedrech pila třeba i po hodině.papa ![]() |
| Libubu | 137220 |
|
1.8.2013 9:20:03
Ahojky maminky.Tak koukam,ze na vas bourka nezapusobila. :) My ji preckali taky v pohode. Horka jsou sileny, ale musim rict, ze jsem rada, ze je miminko stale v brisku.Radeji se budu trapit ja nez chuderka mimi.
Dopoledne se snazim neco malo delat,jinak se vesmes valim a odpocivam. V noci me obcas pali zaha, uplne to ze me vylitne a je to neprijemny, ale uz to snad vydrzim. V utery jsem byla na 1.monitoru a je vse v poradku. Dokonce se miminko konecne otocilo hlavickou dolu. :) Jupiii. Ted uz se nepretoci, ze? Angina je potvora, snad ji nechtnes. Taky se vyhybam vsem bacilum. Jsem zvedava na dalsi prirustky :) Opatrujte se mamky.Pa |
| JankaHK | 68660 |
|
1.8.2013 9:15:19
ahojda holky,
tak dneska mám termín porodu Elenka má cca 3150g a už mi přijde hrozně velká. Dnešní noc v poho, vstávala jsem jen jednou, Eli po krmení hned usnula, ale včera mazec, dvě hodiny po krmení nemohla usnout a brečela. Nakonec usnula u mě v posteli Kubu chci poslat na prázdniny k babičce, ale nechce, prej musí být doma s Elenkou. Včera mi řekl, že nemůže jít v září do školky, že se musí starat o Elenku No jinak po porodu jsem zhubla 8 kg a jedno kilo už mám zase nahoře nevím, jak to dělám zas tak moc nejím Skoro do ničeho se nevejdu, pořád nosím stejné oblečení. Tak mám hrůzu z toho, že si budu muset pořizovat nový šatník. Miruško, tak to mě mrzí ta angína, hlavně ať ji nedostaneš. |
| miruska.j | 55676 |
|
1.8.2013 6:58:59
Dobré ráno maminy, tak jestli dodatečně někdo nepřihodí zprávu, tak to vypadá, že ta bude jedno červňátko a zbytek srpňátka - červencátko ani jedno
My zatím k porodu nevypadáme.A angínu máme od včera potvrzenou - tak snad to nechytnu ![]() |
| Martysek | 135615 |
|
|
31.7.2013 10:32:25
Ahoj Mirusko, to máš tedy pěkné zpestření, to aby si doma chodila s rouškou, ze své zkušenosti jsem od cizích málo co chytila ale od vlastních a hlavně od syna vždycky všechno!
![]() Hodně štěstí, ať to zvládneš....jinak u mě taky nic nového, jen se krásně ochladilo takže supééééééééééér ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
31.7.2013 7:43:10
Dobré ráno maminy, tak u nás se s miminkem zatím nic nového nedělo. Akorát mám opět zpestření. Jak jsem psala - kluci jeli na prázdniny - večer mi přivezli mladšího, že má teploty a do rána měl přímo horečky kolem 39°. Bojím se aby to nebyla angína. Ještě bych to mohla chytit já - to by bylo taky super. Tak jsem zvědavá, co se z toho vyklube, pojedeme k doktorovi.
|
| Martysek | 135615 |
|
|
30.7.2013 19:38:16
Ahoj Jani to jsem nemyslela, že tvoje malá bude furt nemocná, sama chtěla ven, nedalo se nic dělat ale holt asi případ jako mi s Miruskou, abysme je zbytečně nepopoháněly!!!
![]() Malý Eli hlavně ať se daří, ta je silná, byla v inkubátoru jen chvilku, nebuj!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
30.7.2013 19:35:43
To my jsem dávali Kubovi pneumokoka, meningokoka a žloutenku. V roce 2008 jsme za všechno ještě platili. Pneumokok byl docela dost drahej. Teď je to stále nepovinnný očkování, ale už je zdarma. Stejný očkování dám i Elence. Mám dojem, že doktorka říkala, že pneumokok se dává už s první hexavakcínou. Rotavir je taky svinstvo, ale dávat to nebudu. Synovec ho měl ve dvou letech, byl na kapačkách, zhubnul, ale nijak víc mu to neublížilo. Pneumokok a meningokok je mnohem nebezpečnější, takže pro jistotu to radši dám.
|
| JankaHK | 68660 |
|
30.7.2013 19:27:21
Ahojda,
u nás bouřka masakr, tak jsem si myslela, že některá z vás porodí, a jak tak koukám tak nic Když to začalo, to bylo někdy kolem osmý hodiny, tak vypnuli proud. Takže noční přebalování a krmení se konalo při svíčkách Martýsku, nestraš. Když je Elenka 35.tyden, tak snad nebude pořád nemocná. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.