| miruska.j | 55676 |
|
30.7.2013 15:40:24
Ahoj, třeba porodíme ve stejný den
když se tak hezky shodujeme. Já mám zatím jen ty poslíčky a kde nic - dneska jsem na zahrádce plela a uklízela jednomu synkovi pokoj. Jsou u babičky na prázdninách, tak mám volno a jak není takový hic, tak je to paráda a dá se i něco dělat.A k očkování - já jediné, které jsem dávala na víc bylo žloutenka A - než šli do školky - ještě nebyl ani ten pneumokok v roce 2009 v té vakcíně. Takže tomuto třetímu dám zase jenom základní očkování - ale už si myslím, že je to právě o nějaké ty pneumokoky vylepšeno. |
| Martysek | 135615 |
|
|
30.7.2013 14:22:01
Maminy mám dotaz, budete dětem po narození dávat ty vakcíny, co jsou navíc? Jako jsou na ty rotaviry a pneumokoky? Mám docela strach, když se diskutuje, jestli to nemá vliv na mozek dítěte? Za syna to ještě nebylo, takže nevím, nevím ale píchat ouška jsme jezdili docela často. Máte s tím zkušenosti?
![]() |
| Martysek | 135615 |
|
|
30.7.2013 14:12:43
Vidíš Mirusko, tak jsme na tom zase obě stejně, já jdu taky v pondělí na kontrolu, buřiny ustály, takže ty nám asi nepomůžou
a u mě stále nic novýho a zajímavýho, jen jsem vyčetla, že čím je mimi déle v bříšku, tím je zdravější, takže budeme mít asi extrémně zdravé děti ![]() Taky jsou všichni okolo vás nervózní a natěšení z porodu víc než vy???? Už by mě všichni viděli v porodnici a já nic ![]() A co ostatní maminy co je nového? Byly jste někde na dovolené nebo se někam chystáte? ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
30.7.2013 8:52:21
Ahoj maminy, tak se konečně ochladilo, je to paráda, už se dá i něco bez toho horka udělat. Bouřka, jak jsem předpokládala, se mnou nic neudělala, takže rodit zatím nejedeme. Mám jenom slabé kontrakce - takže asi pořád jen poslíčky. Ani to není pravidelné. Ale dneska mám termín porodu, tak třeba si miminko řekne, že půjde na čast
Ale spíš to vidím, že v pondělí napochoduji na kontrolu k doktorovi. |
| miruska.j | 55676 |
|
29.7.2013 14:58:57
U nás je ještě pořád horko - žádná bouřka tady zatím nebyla.
Děvčata děkuji a také blahopřeji k úspěšné kontrole a monitoru. Já jsem nakonec vyrazila do té porodnice - pan doktor mě prohlédl a povídal, že je to pěkné, že už jsem volně na 2 prsty - vak blan prý hezky připravený. Jen něco o čípku že je 1cm a něco vzaději - tomu jsem nerozuměla Tak jsem ho ujistila, že připravené jsem to měla i obě předchozí těhotenství a bez jejich pomoci nic klukům se ven nechtělo. Potom mi udělali monitor a naše mimi zase spinkalo, a to jsem ležela na boku - tak mě přetočili na druhý bok a ke konci se už hýbat začalo, takže nakonec byl s monitorem spokojený. No ale na příští kontrolu mám přijít až za týden - takže to nebude žádné rychlé vyvolávání - doufám, že to nebudou zase až tak moc natahovat. Vzhledem k velikosti mimča podle posledního ultrazvuku a velikosti kluků, bych ho déle jak týden asi nosit nechtěla - no ještě uvidíme. Ještě čekáme dneska tu bouřku a třeba to půjde samo. |
| Martysek | 135615 |
|
|
29.7.2013 14:48:00
Teda Mirusko, ty si fakt rychlík a zatím ti vše vychází je to fajn!
Já byla dnes zas na kontrole a na monitoru, vše o.k ale porod prý vypadá (podle PM) až na příští týden, takže si musím ještě počkat! Já bych počkala ale chlapy doma už se těší, jak budou o víkendu popíjet, nemám to jednoduchý Ty už se jdeš mrknout do porodnice, se máš, tak dej vědět, jak to dopadlo! Držím palečky! Jinak holky ta dnešní noc byla fakt zajímavá, asi v 8 večer přišla buřina, jak blázen, takovou jsem tu snad ještě nezažila, pak ještě jedna v noci, takže otevřená okna jsem si moc neužila. Ráno příjemných 20 stůpňu ale mohlo by zas něco přijít, už je zase horko. ![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
29.7.2013 9:17:31
Miruško, no ty ses teda rychlá, ze už máš všechno zařízeno, to ja teprve snidam
Ale vůbec se nedivím, že sis přivstala. To já byla před hodinou pověsit prádlo a už v osm bylo hrozný vedro. Ono bylo teda vedro celou noc.Ještě vydržet dneska a od zítřka má být chladněji, takže pak už můžeš rodit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
29.7.2013 8:37:32
Dobré ráno maminy, tak mám odbytou zubařku, mám srovnané brýle - naštěstí to šlo - takže už jsem klidnější. Volala jsem si do porodnice a mám přijít dnes nebo zítra. Tak to ještě rozmyslím.
|
| la estrella | 48217 |
|
|
29.7.2013 8:09:46
Ahoj. Tak dnesni noc ve stanu pri vsem luxusu byla skoro cela probdena. Mela jsem matraci z postele a deku s polstarem... sle vedro desne.. v pulce noci jsem se vydala domu a tam bylo jeste tepleji tak jsem se vratila do stanu. Jestli me nekdo viděl jak skoro naha a s kojicim polstarem razuji zahradou sem a tam tak musel tukat na celo.
U nas tedy slunucko sviti dal a tesim se na studenou frontu. Zase ale lepsi takoveto léto pro deti nezli zimu. Deti si cachtani v bazénu naplno uzivaji. Náušničky. .... ja dam zstim taky klasiku a jak se zahojí tak dam kroužky. A tedy budu hledat nekoho kdo na střelu je. Muj doktor dela akupunkturu a tak i malym detem picha usi ale prijde mi to pro ty deti horsi. A tedy ukoncene zakladni ockovani je na třech mesicich a nemyslim ze by si na to tenkrát danielka sahala. Tak se mejte Hezky. At ty tepla zvladneme.... |
| la estrella | 48217 |
|
|
28.7.2013 20:53:02
Ja to hledala a v jednom clanku psali ze to neni potvrzene s ze je to hovadina. V druhem pak ze náhle zmeny tlaku zpusobi ze praskne voda. A pak uz jsem byla lina to hledat dal... tak uvidime. Ja tak tyden ještě potřebuji...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.