| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 911  [Dalších 621 >>]
miruska.j 55676
30.7.2013 15:40:24
Ahoj, třeba porodíme ve stejný den ~t~ když se tak hezky shodujeme. Já mám zatím jen ty poslíčky a kde nic - dneska jsem na zahrádce plela a uklízela jednomu synkovi pokoj. Jsou u babičky na prázdninách, tak mám volno a jak není takový hic, tak je to paráda a dá se i něco dělat.

A k očkování - já jediné, které jsem dávala na víc bylo žloutenka A - než šli do školky - ještě nebyl ani ten pneumokok v roce 2009 v té vakcíně. Takže tomuto třetímu dám zase jenom základní očkování - ale už si myslím, že je to právě o nějaké ty pneumokoky vylepšeno.
Martysek 135615
30.7.2013 14:22:01
Maminy mám dotaz, budete dětem po narození dávat ty vakcíny, co jsou navíc? Jako jsou na ty rotaviry a pneumokoky? Mám docela strach, když se diskutuje, jestli to nemá vliv na mozek dítěte? Za syna to ještě nebylo, takže nevím, nevím ale píchat ouška jsme jezdili docela často. Máte s tím zkušenosti? ~d~
Martysek 135615
30.7.2013 14:12:43
Vidíš Mirusko, tak jsme na tom zase obě stejně, já jdu taky v pondělí na kontrolu, buřiny ustály, takže ty nám asi nepomůžou ~2~ a u mě stále nic novýho a zajímavýho, jen jsem vyčetla, že čím je mimi déle v bříšku, tím je zdravější, takže budeme mít asi extrémně zdravé děti ~z~

Taky jsou všichni okolo vás nervózní a natěšení z porodu víc než vy???? Už by mě všichni viděli v porodnici a já nic ~j~

A co ostatní maminy co je nového? Byly jste někde na dovolené nebo se někam chystáte? ~;((
miruska.j 55676
30.7.2013 8:52:21
Ahoj maminy, tak se konečně ochladilo, je to paráda, už se dá i něco bez toho horka udělat. Bouřka, jak jsem předpokládala, se mnou nic neudělala, takže rodit zatím nejedeme. Mám jenom slabé kontrakce - takže asi pořád jen poslíčky. Ani to není pravidelné. Ale dneska mám termín porodu, tak třeba si miminko řekne, že půjde na čast ~t~ Ale spíš to vidím, že v pondělí napochoduji na kontrolu k doktorovi.
miruska.j 55676
29.7.2013 14:58:57
U nás je ještě pořád horko - žádná bouřka tady zatím nebyla.

Děvčata děkuji a také blahopřeji k úspěšné kontrole a monitoru.

Já jsem nakonec vyrazila do té porodnice - pan doktor mě prohlédl a povídal, že je to pěkné, že už jsem volně na 2 prsty - vak blan prý hezky připravený. Jen něco o čípku že je 1cm a něco vzaději - tomu jsem nerozuměla ~d~ Tak jsem ho ujistila, že připravené jsem to měla i obě předchozí těhotenství a bez jejich pomoci nic ~y~ klukům se ven nechtělo. Potom mi udělali monitor a naše mimi zase spinkalo, a to jsem ležela na boku - tak mě přetočili na druhý bok a ke konci se už hýbat začalo, takže nakonec byl s monitorem spokojený. No ale na příští kontrolu mám přijít až za týden - takže to nebude žádné rychlé vyvolávání - doufám, že to nebudou zase až tak moc natahovat. Vzhledem k velikosti mimča podle posledního ultrazvuku a velikosti kluků, bych ho déle jak týden asi nosit nechtěla - no ještě uvidíme. Ještě čekáme dneska tu bouřku ~:-D a třeba to půjde samo.
Martysek 135615
29.7.2013 14:48:00
Teda Mirusko, ty si fakt rychlík a zatím ti vše vychází je to fajn!
Já byla dnes zas na kontrole a na monitoru, vše o.k ale porod prý vypadá (podle PM) až na příští týden, takže si musím ještě počkat! Já bych počkala ale chlapy doma už se těší, jak budou o víkendu popíjet, nemám to jednoduchý ~q~
Ty už se jdeš mrknout do porodnice, se máš, tak dej vědět, jak to dopadlo! Držím palečky!

Jinak holky ta dnešní noc byla fakt zajímavá, asi v 8 večer přišla buřina, jak blázen, takovou jsem tu snad ještě nezažila, pak ještě jedna v noci, takže otevřená okna jsem si moc neužila. Ráno příjemných 20 stůpňu ale mohlo by zas něco přijít, už je zase horko. ~j~
JankaHK 68660
29.7.2013 9:17:31
Miruško, no ty ses teda rychlá, ze už máš všechno zařízeno, to ja teprve snidam :-) Ale vůbec se nedivím, že sis přivstala. To já byla před hodinou pověsit prádlo a už v osm bylo hrozný vedro. Ono bylo teda vedro celou noc.
Ještě vydržet dneska a od zítřka má být chladněji, takže pak už můžeš rodit~p~
~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((
miruska.j 55676
29.7.2013 8:37:32
Dobré ráno maminy, tak mám odbytou zubařku, mám srovnané brýle - naštěstí to šlo - takže už jsem klidnější. Volala jsem si do porodnice a mám přijít dnes nebo zítra. Tak to ještě rozmyslím.
la estrella 48217
29.7.2013 8:09:46
Ahoj. Tak dnesni noc ve stanu pri vsem luxusu byla skoro cela probdena. Mela jsem matraci z postele a deku s polstarem... sle vedro desne.. v pulce noci jsem se vydala domu a tam bylo jeste tepleji tak jsem se vratila do stanu. Jestli me nekdo viděl jak skoro naha a s kojicim polstarem razuji zahradou sem a tam tak musel tukat na celo.

U nas tedy slunucko sviti dal a tesim se na studenou frontu. Zase ale lepsi takoveto léto pro deti nezli zimu. Deti si cachtani v bazénu naplno uzivaji.

Náušničky. .... ja dam zstim taky klasiku a jak se zahojí tak dam kroužky. A tedy budu hledat nekoho kdo na střelu je. Muj doktor dela akupunkturu a tak i malym detem picha usi ale prijde mi to pro ty deti horsi. A tedy ukoncene zakladni ockovani je na třech mesicich a nemyslim ze by si na to tenkrát danielka sahala.

Tak se mejte Hezky. At ty tepla zvladneme....
la estrella 48217
28.7.2013 20:53:02
Ja to hledala a v jednom clanku psali ze to neni potvrzene s ze je to hovadina. V druhem pak ze náhle zmeny tlaku zpusobi ze praskne voda. A pak uz jsem byla lina to hledat dal... tak uvidime. Ja tak tyden ještě potřebuji...
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 911  [Dalších 621 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.