| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 911  [Dalších 611 >>]
Martysek 135615
28.7.2013 20:17:00
Uf, tak dnešní den jsme koukám všechny přežily, děs, my měli venku 37 a uvnitř 27 stupňů, raději jsem nikam nešla a udělala doma ty lehčí práce ~z~
Jsem zvedavá na tu zítřejší buřinu, maminy držte se!!! ~3~
la estrella 48217
28.7.2013 19:02:33
Horko dusno... děs, nedá se být jinde než ve vodě. Už aby se ochladilo, ještě tak hodinu a snad...
miruska.j 55676
28.7.2013 18:38:46
Holky, já byla venku za dětmi se svačinou - no to je strašný - ono je půl sedmé a ve stínu máme 37°- takže mě zase rychle poslali domů - to je hrůza. Snad už se trošku ochladí. Uvidíme, jestli se něco nerozjede, abych si zařídila ráno zubaře a ty brýle.Mám jen takové slabé kontrakce - ale žádná bolest, jen trošku to cítím -tak z toho asi nic nebude.
JankaHK 68660
28.7.2013 17:11:38
Teď už se nemusí chodit na nastřelení náušnic na ORL. U nás to dělá dětská doktorka. Do lihu se dávají stále. Když jsem se ji na to ptala, tak říkala, že je to jedno, kdy si je necháme dát, jestli po šestinedělí nebo po prvním očkování nebo klidně až na roce. Tak nevím, někdo říká, že nejlepší hned po šestinedělí, že ty starší si pak na to šahají, někdo tvrdí, že až po tom očkování a klidně i později, tak nevim nevim ~a~ šestinedělí budeme mít za dva týdny, teď má tři kila, zdá se mi na náušnice ještě hrozně malinká.
Ráda bych ji dala kroužky, ale doktorka, že kroužky, že je to to nejhorší, že se to špatně mimčům nandává. Tak fakt nevím. Nejradši bych ji je dala až tak na roce, ale pak aby si na to zase nešahala.
JankaHK 68660
28.7.2013 17:02:37
Ahojda holky ~3~

No já věděla, proč porodit dřív ~y~ být těhotná v tady těch vedrech, tak jsem nateklá od hlavy k patě:-)

Vedro doma sice máme, ale dá se to vydržet. Včera odpolko jsme byli na koupálu, během chvíle byla Elenka rozpálená, a to měla na sobě lehounký šatečky. Takže dneska jsme radši doma. Hajá jen v bodýčku s krátkým rukávem a ponožkách a vypadá moc spokojeně. No a já s Kubou a s chůvičkou chodíme k bazénku, co máme na zahradě ~z~

Miruško, s tím zubem to máš pech. No a ty brejle taky. Tak teď vydržet do tý doby, než ti zub zase nespraví a dokud si nezařídíš nové brýle.

Holky, sice bych vám nepřála rodit v tady těch vedrech, ale už by to chtělo nějaký další mimčo. Už se moc těším, až některá z vás napíše, že už porodila~p~

Hodně štěstíčka všem ~;((
Martysek 135615
28.7.2013 10:51:19
Ahoj maminy, máte pravdu, to horko je děsný a kort v noci, nedá se spát, furt se převaluju sem a tam, taky jsem si říkala, že bych jela rodit raději večer, když už to trochu ochladne.
Žehlit a vařit musím hned po ránu, jinak bych u toho horka asi omdlela, furt jsem opocená ale víc se doma vyslíct už fakt nejde ~q~
Počasí má vydržet až do konce srpna, tak až budou naše prdelky venku, budou mít krásně. ~b~
Zítra jdu na další monitor, tak snad už se dozvím, co a jak.
Zatím se držte holky ~6~
miruska.j 55676
28.7.2013 8:03:41
Ahoj maminy, tak se zatím nic neděje. Ale včera když jsem vyšla ven, tak jsem skoro omdlívala - bylo hrozně. Tak jsem si říkala, že v noci bych snad ještě rodit jela, ale přes den snad ani ne. Bude dneska ještě hůř než včera. Jdu si postupně připravovat oběd, ať nemusím pak stát u toho delší dobu a můžu zase polehávat.
la estrella 48217
27.7.2013 23:28:18
Jo jo.. to znam. Mam brýle dvoje a ty co nenosim tak často mi taky vadi. Ted jsem si zrovna rikala ze mi to je lito. Prece jen to neni levna záležitost a lezi mi porad uklizene. Ale vzit je nekam tak jsem v nich nesva.

Ani nevim tyden. Asi 37. Termin mM 23 srpna. Ale osobne sazim ze to bude o par dnu drive.

My jsme malovali a delame pokojik jakoby renovaci a stul pro deti a novou satni skrin. Takže je to jak po vybuchu. A prace porad kupa. Jen doufam ze to zdarne stihnu.

Doobjednala jsem nejake veci posledni. Par jich ještě zbyva. Treba dnes jsem hledala vanicku po cele pude a nikde neni. Tak jsem ji asi půjčila. A někdo ji nevratil... vubec jsem popujcovala spousty veci a musela kupovat znovu.

Tak jdu spat.. ale v pokoji je tak tricet stupnu. To bude noc....
miruska.j 55676
27.7.2013 9:36:43
Dobré ráno maminy, tak u nás se zatím nic neděje - bouřka nebyla. Jen jak mimi sestoupilo dolů - tak mě pořád píchá u toho pupíku - jak už jsme si s Martyskem psali včera. Tak jestli tam na něco tlačí, ale občas se hýbe - tak doufám, že je v pořádku. Zub mě naštěstí bolet nezačal, tak jestli vydržím neporodit do pondělí -tak hned v pondělí jedu na pohotovost, aby mi to dala do kupy. No a aby toho nebylo málo, tak mi v noci manžel rozšlápnul brýle - tak je musím nechat dát srovnat - jestli to ještě půjde - jsou pěkně pokroucené. Mám náhradní, ale nic moc se v nich necítím -jsou oproti mým těžké a jinak se přes ně kouká - mají obroučky ~o~

Ahoj la estrello - a v kolikátém týdnu už jsi ty? A ještě tu musí být někde další maminky ~3~ Zatím to vypadá, že žádné červencátko tady mít možná nebudeme ~p~
la estrella 48217
26.7.2013 23:14:46
Tusim ze jsme je davali taky po ockovani. Po tretim mesici. Trochu se bojim. Zlate za kluka. Danielce to tenkrat celkem mordova li. Pichali ji to a pak provlekli. Na střeleni je mozna lepsi.
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 911  [Dalších 611 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.