| la estrella | 48217 |
|
|
26.7.2013 23:11:45
Ahoj. Dlouho mi to nešlo se připojit. Jsem jen na mobilu a nejak to blblo. Docitala jsem ale pravidelne... poctive. Zdravim maminu a tesi me ze rostete.
|
| la estrella | 48217 |
|
|
26.7.2013 23:10:07
Ahoj
|
| Martysek | 135615 |
|
|
26.7.2013 14:19:04
Jé, tak to jsi dobrá, že si to 3x vydržela, to já ani jednou nevydržela. Poprvé jsem to trefila a i nějak tušila, že je to kluk ale podruhé jsem myslela taky ale naštěstí ten můj to hádal dobře a má štěstí!!!
![]() Tak ti moc přeju tu holčičku!!!!! A hlavně žádné vyvolávání, jen ta buřina, kde je, že by až příští týden????? ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
26.7.2013 14:12:43
Jo a holčičku nevím, protože máme překvapení - už potřetí - nikdy jsem si to nenechali říct a vydrželi jsme to - vidět to bylo, dle dotazů a reakcí doktorů. Takže někdo to už ví - my ne
![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
26.7.2013 14:11:53
Porodnice je v pohodě - tu mám asi 8 km a ještě po obchvatu, takže paráda. Vzhledem k druhému porodu, který byl po vyvolání docela rychlý - si delší cestu ani risknout nemůžu
Abych nerodila v autě. Ale ta zubní pohotovost je bohužel horší |
| Martysek | 135615 |
|
|
26.7.2013 14:06:22
Aha, tak to máš docela daleko a porodnici máš taky tak? Já ji mám 50km ale cesta supr, jak po dálnici, tak to snad stíhám
![]() A do třetice nevíš, zda konečně holka???? Nechtěli jste to vědět, nebo nebyla potvůrka vidět??? A to nejsi sama, já bych jí taky dala jedině zlato, já ho musím mít taky a jsou přeci jen malinký a nemají tolik obranných látek..... vidíš a já mám zas tepelnou kopřivku, taky doufám, že něco podobného nezdědí, syn je v poho ale to jsem byla o hodně mladší ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
26.7.2013 13:58:39
Když já mám zubní pohotovost tuším 40 km
Takže to nehrozí - třeba to bolet nebude A k naušnicím - já mám taky po mě - akorát nevím, jestli je budu napotřetí konečně potřebovat A šla bych jedině do zlatých - protože sama vím, že jiné nesnesu - ale já jsem trochu alergik a mám atopický ekzém - takže na to koukám trošku možná jinak, ale stříbrné mít nemůžu. A taky si myslím, že je dávají holky až někdy mezi půl rokem a rokem - ale přesně si to nepamatuji -moji kluci je nemají ![]() |
| Martysek | 135615 |
|
|
26.7.2013 13:45:03
Mirusko, tak ten zub mi moc mrzí, vím, jaký je to trpět celý víkend se zubem, jedině si skočit na pohotovost!!! Držím palečky!!!!
![]() A to rejpání, možná, že to taky souvisí se šnůrou, mám nad pupíkem takový tvrdý místečko a občas je to i citlivý, tak asi se přitahuje za šňůru a má radost, že nám bude ještě chvíli škodit ![]() |
| Martysek | 135615 |
|
|
26.7.2013 13:38:46
Holky děkuji za info, snad to je vše, jak má být, akorát ty vedra jsou fakt děsný, taky mám zabedněno a vylejzám nejdřív po 3tí hodině nebo hned ráno na skok do krámku.
Jani čoveče taky už jsem přemýšlela, kdy dát malý náušničky, co jsem četla takhle okolo, tak většina mamin čeká až po očkování, tak asi taky počkám, vlastně ani nevím, kde se nastřelují? Klukovi jsem je nedávala a dřív to dělali na ORL???? Museli být 24 hodin v lihu a pak šup. Jinak mamina mi přivezla zlaté nušničky, které jsou po mě, tak asi bude malá dědit po mamince ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
26.7.2013 13:33:11
Holky a je po radosti, že mám zuby vyřízeny. Vypadla mi ta zátka - mám teda otevřený zub - kde mi umrtvovala nějaké ty kanálky. Už jsem se tam nedovolala. Takže do pondělí s tím nic neudělám. Nikdy mi tohle nedělali, tak nevím, co se může dít - ach jo
![]() A k bodání - občas mě propíchne dole, ale dneska mě píchá někde vedle pupíku - jako kdyby tam za něco tahalo - jak rvalo šňůru nebo tak něco - to asi ono nebude - ale je to docela nepříjemné. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.