Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Libubu | 137220 |
|
26.7.2013 12:53:37
Ahoj Martysku.Prcek me taky obcas pekne bodne nebo jak kdyby skrabe nehtikama. :)
V utery nas ceka 1.monitor. Prcek se v brisku mele jak kdyby hral na honenou. Doma mam taky prijemne a ven skoro nechodim.Neni nad to valet se v klidu na sedacce.I kdyz snazim se valeni stridat s nejakou cinnosti.Na vikend jedu k nasim. Budeme mit neter,tak takze bude veselo. Drzte se maminy a po vikendu ahoj. |
| JankaHK | 68660 |
|
26.7.2013 12:17:35
Miruško, tak super, že už máš zuby v pořádku. Hlavně nerodit o víkendu, mají být ukrutná vedra. Doma máme příjemně, ale venku je na padnutí. Vůbec nevím, jak v takovýhle vedrech Elenku strojit, je to přece jenom kojenec a navíc termín porodu mám až 1.8.
Doma máme chladněji, tak ji mám v bodýčku s dlouhý rukávem a polodupačkách, ale ven ji už dávám bodýčko s krátkým rukávem a mám ji ve stínu. V inkubátoru měla 31,7 a byla tam jenom plence. Dneska jeli kluci do Pece, takže budeme do podvečera doma a ven ani nepůjdeme.Jo jinak včera jsme byli na kontrole, máme už 2970g a 49,5cm. Takže už je to pěknej cvalík Teď zrovna řeším náušnice, dát nedát, kdy je dát, zlato nebo stříbro, nevim nevim ![]() Martýsku, to bodání nevím nevim, já měla hlavičku vždycky nahoře, takže jsem nic takového nezažila. |
| Martysek | 135615 |
|
|
26.7.2013 10:58:22
Ahoj maminy poslední dobou mám úplně dole pocit nepříjemného bodání, jako nožem, kolikrát mi i vyhrknout slzy, jak to rejpne, že by ta hlavička tak naléhala, máte to některá????
![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
26.7.2013 8:53:46
Ahoj maminy, tak mám odbytou zubařku - takže kdyby se mimču chtělo, tak můžeme jet rodit, ale zatím se nic neděje - takže asi ještě z toho nic nebude. Akorát mi dost v posledních dnech pokleslo bříško.
|
| Martysek | 135615 |
|
|
25.7.2013 14:11:23
Miruško, gratuluji k 40. týdnu, monitoru a prozatím celému stavu
Já jdu na další monitor v pondělí a říkal, že už by mě taky nasměroval do porodnice, tak jsem na to zvědavá, zatím v poho ale ty horka jsou děsný! Mějte všechny příjemný den. ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
25.7.2013 12:51:03
Ahoj maminy, tak jsem byla naposledy u svého gynekologa - křivka se mu moc líbila a nakonec mě i prohlídl a prý je to dobře nachystané, hlavička naléhá. Povídal, jestli neporodím, ať se už po víkendu hlásím v porodnici, aby si mě vzali do péče. Takže ještě zítra zubařku - potom vydržet v sobotu a neděli to horko a můžu rodit
![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
24.7.2013 12:41:22
Holky, děkuji
Elenka je opravdu úžasná ![]() No bouřky mají být už zítra, tak jsem zvědává, která z vás pojede ![]() 34tt, 35tt je fakt málo. Sice je Elenka zdravá, ale není nad to, hned po porodu mít miminko u sebe a odvézt si ho domů. Když je v inkubátoru a člověk si ho nemůže ze začátku ani pochovat, a pak za mimčem jezdit, je to divný, takový zvláštní pocit. Ale když jsem tam viděla mnohem menší miminka, který tam musejí být třeba dva, tři měsíce, tak jsem fakt moc ráda za ten 35. týden. |
| miruska.j | 55676 |
|
24.7.2013 5:58:42
Neboj Libubu - třeba porodíš nakonec dříve jak my
Já staršího přenášela o týden - takže to by bylo až kolem 7.-8. srpna. Ale jestli jsi 34tt nebo 35tt -tak to ať si tam ještě pěkně pár týdnů hoví - v bříšku jim je v těchto teplech nejlépe. JankaHK určitě potvrdí. A ještě jsou tu další maminky a tam si termíny porodu bohužel už nepamatuji. |
| Libubu | 137220 |
|
23.7.2013 21:01:48
Souhlasím s holkama. Elenka krásně přibývá a s Kubíkem jsou krásná dvoječka.
![]() Těším se na další fotečky, až nám začnou děti přicházet na svět. ![]() |
| Libubu | 137220 |
|
23.7.2013 20:50:48
Ahojky.
Ke své doktorce už nepůjdu. Chodila jsem v Brně a teď už jsem na Vysočině, kde budu i rodit. Volala jsem dnes do porodnice, kdy mám dojít na 1. monitor a jdeme příští úterý. Jsem na prcka zvědavá, jestli ho budeme nahánět a hlavně, jestli bude vše v pořádku. S koárkem mi ani nemluv. Opravdu bych musela hodně polevit a brát co bych ani nechtěla. No holky jsem na vás zvědavá, která budete další. A co s námi provede slibovaná bouřka. Podle týdnů budeme zřejmě poslední. :) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.