Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martysek | 135615 |
|
|
23.7.2013 20:38:35
Jé fotečky supr, hlavně ty s bráškou, je to roztomilý
![]() Už je vidět, že je buclatější ale pořád taková malinká, je to stejně zázrak ![]() Hlavně ať stále krásně přibírá a máte z ní velkou radost!!!!!! |
| miruska.j | 55676 |
|
23.7.2013 18:44:53
Ta je krásná a hrozně malinká
už si ani nepamatuji, že byli kluci malinký. Až budu mít to moje miminko, tak se mi budou zdát hrozně velcí. Kuba je taky vedle Elenky jak obřík. Hlavně, že je vše v pořádku a malinké se daří. |
| JankaHK | 68660 |
|
23.7.2013 17:28:05
Holky, tak jsem tam přihodila pár nových foteček. Většina je spících, ale ona naše beruška spinká téměř pořád
![]() http://kubajzb.rajce.idnes.cz/Elen |
| JankaHK | 68660 |
|
23.7.2013 13:57:54
Miruško, jak si psala o tom kojení, že začal padat na váze, tak to nás se stát nemůže. Jak Kuba, tak Elenka hrozně řve, když má hlad. Elenku sice skoro každý den vážíme, ale už je tak rozežraná, že nemám strach, že by začala ubírat.
|
| JankaHK | 68660 |
|
23.7.2013 13:53:48
Do pátku není daleko, tak věřím Miruško, že toho zubaře stihneš.
Jak si Martýsku psala o tý bouřce a porodu, tak mně praskla voda, zrovna když u nás dost pršelo a vylil se nám potok. Když jsem se pak ptala doktora, proč mi ta voda praskla tak brzo, tak řekl, že neví, že nejspíš počasím, už jsem třetí, co ji předčasně odtekla voda. Že to občas bývá, dlouho nic, a pak najednou spoustu ženských porodí předčasně. Stejně tak s tou bouřkou, to se taky plní porodnice. Jak jsem se tak dívala na počasí, teď hrozí akorát tak bouřka s tepla. To Kuba, když byl na umělým tak od pátého měsíce už spal taky celou noc. Dneska i včera máme krmení nějaký rozházený, asi je to tím teplem, i když doma máme docela příjemně, kolem poledního dostává Eli mlíčko každou hodinu. Fotečky jsem už z telefonu dlouho nestahovala, ale teď mám chvíli čas, tak je jdu stáhnout. zatím pa ![]() |
| Martysek | 135615 |
|
|
23.7.2013 13:31:40
Mirusko držím palečky, ať vydržíš ještě na toho zubaře, zuby jsou základ, to je jediný, co můžu říct, že mi ještě nezlobí!
![]() Jak se bavíte o kojení, já taky s prvním mimčem vydržela jen 3 měsíce, pak jsem buď měla málo a nebo byl nenasytný a nejhorší, že jedna doktorka říkala: kojte a dokrmujte a druhá zas: nemíchejte to, bude Vám blinkat, takže jsem s tím rovnou praštila a po tom umělém mléku mi začal spát celou noc, aspoň něco ![]() Takže teď jsem na to taky zvědavá, jak dlouho budu kojit a jestli to bude opět nenasyta ![]() Jani, tobě moc gratuluji, že ti tak krásně přibírá, já říkám furt, že holky jsou větší držáci!!!!! Můžeš hodit zas na ten web nějakou novou fotečku, ať vím, jak teď prdelka vypadá? Jinak přeji hezký den, i když by nemusel být tak horký, uf ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
23.7.2013 8:34:08
Vidíš Jani, tak ty jsi ještě za námi
A přitom už jste skoro 4 týdny na světe (jestli jsem to dobře spočítala). To je už pořádný váhový přírůstek - to asi chce dohnat ty naše v bříšku Já jsem u prvního syna z toho byla taky vyřízená - že mléko nemám - a to to zjistili až ve 3 měsících - už chudák padal na váze. A je pravda že u druhého synka jsem si to víc hlídala a když to přišlo v podstatě ve stejnou dobu, tak jsem na to ještě doktorku upozornila. Takže to už jsem brala lépe. No vždycky je to škoda, ale když to jinak nejde, tak se svět nezboří a pro ně je to z té flašky asi i jednodušší ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
23.7.2013 8:29:25
To je fajn, tak to jsem zvědavá, která bude první
Ale na mě bouřky nepůsobí - u prvního syna na mě nepůsobilo vůbec nic - po týdnu mi ho vyvolávali Ale já bych ráda ještě vydržela do pátku, to mám zubařku na dospravení toho zubu - pak už můžu rodit ![]() |
| Martysek | 135615 |
|
|
22.7.2013 21:56:55
Tak to je hezký, že jsme takhle spolu, říká to asi proto, že podle menstruace mám termín až 9.8. tak nevím....ale dneska se smál a říkal, že až přijde buřina, budou praskat vody, tak se třeba dočkáme! Drž pěstičky!!!!!
![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
22.7.2013 21:29:32
Miruško, přesně tak jak píšeš. Teď se rodit fakt může a nebere se to, jako předčasný porod. No já být ještě těhule, tak jsem dneska 38+4
Dneska jsme navážili 2804g, naše baculka už má pěkně naducaný tvářičky a dvě brady ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.