| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 911  [Dalších 561 >>]
miruska.j 55676
19.7.2013 19:29:12
Tak se mi dneska celý den zdálo, že se mimčo nějak málo hýbe. Tak jsme raději odpoledne jeli do porodnice a pan doktor mi nejdřív udělal ultrazvuk, kde bilo srdíčko - ale říkal, že se mu opravdu nechce moc hýbat. Ještě mi dělali monitor a na zádech to vypadalo, že se pořád nehýbe - srdíčko právě mělo tu klidnou křivku a po pohybech ani památky, ale na boku se to zase vylepšilo a i jsem zase mimčo ucítila i já. Takže nás pustil domů, že kdyby se něco dělo, tak se ten monitor nezlepší. Otevřená jsem prý jen trošičku - takže k porodu to zatím není. Teď pohyby občas cítím, ale oproti tomu, co vyvádělo v posledních dnech, to nic moc není. Takže jsem z toho vyplašená a pořád se pozoruji - ale to asi už jinak nebude - teda do porodu.
Martysek 135615
19.7.2013 10:58:52
Ahoj Miruško, teď mi napadlo, když jsem byla naposledy na monitoru a mimi bylo klidné, sestřička mi ji přes bříško trošku pomačkávala a tím rozhýbala, pak i moc,ručička tam pak běhala o sto šest! Dělají tě to také? Třeba bych jinak měla taky to samé???
Držím moc palce, ať je to v poho ~;((
JankaHK 68660
19.7.2013 8:33:41
Miruško, a proč to není dobré? Třeba mimi jenom spinkalo ne? že se ta křivka neměnila. Neboj, kdyby to bylo fakt nějak špatný, tak tě doktor určo pošle hned do nemocnice. A kdybys pohyby necítila, tak o víkendu jeď, lepší jet do porodnice několikrát zbytečně než jednou pozdě. Přeji moc štěstíčka, ať miminko často cítíš ~;(( a určo dej vědět, jak ti je.
Stejný i pro Martýska, kdyby nějaká změna, tak dej vědět.
Holky držte se ~x~
miruska.j 55676
19.7.2013 8:10:38
Teda holky, já se od včera pozoruji - jestli mám dost pohybů - docela jsem z toho vyplašená.

To že bylo mimi klidné - tak ta křivka jeho srdíčka že by měla běhat třeba mezi 120-160 a já měla skoro rovnou čáru někde na 140 - a to prý moc dobré není.
Martysek 135615
18.7.2013 20:14:52
Ahoj Miruško, to je dobře, že ten monitor nakonec dopad dobře ~z~
A jak si myslí, že máš mimi moc klidný, cítíš pohyby málo nebo slaběji?
Držím palečky na pondělí, aby bylo vše o.k, to jdu vlastně taky, tak dej vědět ~;((
miruska.j 55676
18.7.2013 14:19:00
Tak mám po druhém monitoru - nejdříve to nevypadalo moc dobře, že si doktor myslel, že mě požene do nemocnice, ale pak jsem se otočila na levý bok a už byl se záznamem spokojený - nelíbilo se mu snad, že to je nějak moc klidné. Ale na další jdu raději hned už v pondělí. No stejně se budu muset asi hlídat, kdybych mimčo necítila nebo tak.
miruska.j 55676
18.7.2013 10:37:15
Ahoj maminy, tak jsem dnes byla na kontrole a musím odpoledne znovu na monitor. Raději pro kontrolu, tak to snad bude v pořádku a ještě chvilku rodit nebudeme. Uvidím odpoledne.
Martysek 135615
17.7.2013 21:15:54
Ahoj, zatím se furt držím, jsem celá, už jsem si objednala na víkend tchána jako náhradníka, naštěstí bydlí tak 200 m od nás ~t~
V pondělí jdu zas na monitor a kontrolu, tak snad se dozvím více ~b~
Mě taky doteď nebolela hlava, tak doufám, že na to trpět nebudu a další těhotenství by u nás už neprošlo, tak tobě hodně štěstí ~;((
JankaHK 68660
17.7.2013 21:10:57
Martysku, tak jak je? Nějaká změna???
No to by byl pech, kdyby to na tebe přišlo, zrovna když by si byla doma sama. Pro jistotu by to chtělo zajistit si náhradní odvoz do porodnice, abys nemusela volat taxíka nebo sanitku :-)
No jinak celý těhotenství mě nebolela hlava a teď poslední dny mám hroznej bolehlav ~q~ jestli by to nechtělo znovu otěhotnět ~z~
Martysek 135615
16.7.2013 19:44:08
Moc děkuji Janko za podporu, jsem trochu klidnější i když tenhle víkend má manžel zrovna rybářskou akci, tak doufám, že malá nebude chtít naschvál ven ~6~
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 911  [Dalších 561 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.