Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JankaHK | 68660 |
|
16.7.2013 12:09:07
Martysku, gratuluji k úspěšnému monitoru
Když je zkrácený čípek , tak to bys fakt mohla brzo rodit. Jestli chceš vydržet co nejdýl, tak raději odpočívej. Ale pokud jsi už 38+0, tak už není bráno jako předčasný porod, miminko už je "hotový", plíce dovyvinutý, už tam nehrozí žádný riziko, takže pokud si miminko řekne, že už chce jít ven, tak budeš mít ráčka nebo račici Já rodila Kubu 38+0 a všechno v poho. |
| JankaHK | 68660 |
|
16.7.2013 12:00:59
Miruško, Kuba doma ještě není. Pro jistotu jel ještě na pár dní k mamce a dom přijede až v pátek dopolko. Už se těším, co řekne na ségru. A hlavně už se těším na něj. Neštovice už prej docela dobrý.
No však já rodila po druhý a taky jsem to nepoznala. Ze začátku odtékala voda pomalu, později už teda dost, ale říkala jsem si, že to nemůže být plodová voda, že je ještě hodně brzo. V porodnici jsem pak řekla, že mi asi odtéká voda, vůbec jsem si tím nebyla jistá. U prvního jsem zase nepoznala kontrakce a jela s tím, že mi odtéká plodová voda, ale plodovka to nebyla, za to kontrakce to byly, takže veselý Takže je to fakt umění poznat začátek porodu ![]() No jinak Elenka je zlatíčko, pořád spinká, dospává. A když je občas vzhůru, tak jenom kouká a ksichtí se. Za půl hodinky ji budu budit na hamání. A dneska půjdeme prvně na chvilku ven. |
| Martysek | 135615 |
|
|
15.7.2013 21:35:59
Janko, gratuluji, že už jdete domů, to je supéééér, konečně si ji celá rodinka užijete!!!
Já byla dnes na 2.monitoru, 38+0, chudák, měla tam asi 5 minut škytavku, jinak vše v poho a když jsem říkala doktorovi, že mi píchá až tam dole a střílí mi to do pravé nohy, rači na mě kouk a prej děloha o prst klesla pod žebra, hlavička naráží na čípek a ten je zkrácenej, připravená na porod, kdyby odtekla voda, mám rovnou jet do porodnice, už to některá máte? A teď abych se bála, aby ještě těch 14 dní vydržela???? ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
15.7.2013 11:17:00
No tak to je super, tak to si to doma užijete - Kubík snad už má neštovičky taky skoro pryč a už budete všichni spolu. Hlavně ať se malá drží a hezky přibývá.
Já jsem zvědavá, jestli se někdo začne přidávat a začne taky rodit. Já bych ráda vydržela ještě týden na toho lvíčka. Na porod to u mě ale zatím nevypadá - i když já vlastně nevím - sice čekám třetí, ale abych vůbec poznala, že začínám rodit - oba kluky jsem měla porody vyvolávané - protože se jim ven nechtělo ![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
14.7.2013 21:20:54
To ja rodila císařem 2x a rodit jinak uz bych ani nechtěla.
|
| Libubu | 137220 |
|
14.7.2013 21:11:19
Dekuju za odkaz.Zitra si ho na pc prostuduju. :) Jsem ted jenom pres mobil. No snad nam to holky vyjde.Nechtela bych na cisare. :(
|
| Libubu | 137220 |
|
14.7.2013 21:06:31
Mirusko, dekuji. Za zkousku nic nedam. Uvidim ted ve stredu.Jdu naposledy v Brne do poradny a pak uz budu chodit v Novem Meste do nemocnice na natacky. Treba se prcek uz otocil a zadne cviky nebudou potreba :) No uvidime.
|
| JankaHK | 68660 |
|
14.7.2013 18:08:11
Jj, taky jsem si všimla i te baterky
jsem zvědavá, jestli neco z toho zabere. Pak dej vedet. No ja byla pred chvíli venku na zmrzline, sestra at se jdu projít, že Eli pohlída. je nádherně. |
| miruska.j | 55676 |
|
14.7.2013 15:48:52
Tak jsem jen tak pro zajímavost koukla na odkaz a je tam i ta moje baterka
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.