Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JankaHK | 68660 |
|
14.7.2013 13:27:52
Libubu, koukni na http://m.obsgynae.net/news/porod-koncem-panevnim-info-a-jak-mimi-otocit/
|
| miruska.j | 55676 |
|
14.7.2013 6:51:59
Na otočení miminka jsem kdysi slyšela svítit si dole baterkou - ale zkoušet jsem to nikdy nemusela a ani nevím jestli to funguje - ale prý by mohlo - tak za zkoušku nic nedáš - otočit se asi ještě může, ale my jsme byli dole s hlavičkou zase naopak od Jany hodně brzy - takže zkušenost nemám - mě se přetočilo ještě z boku na bok - v 36tt bylo zadečkem vlevo a teď v 38tt je zadečkem vpravo - točilo se někdy kolem 37tt tipuji podle větší boule pro zadeček
![]() Já jsem dneska už 37+5 jestli dobře počítám - ultrazvuk mi dělal 37+3 |
| JankaHK | 68660 |
|
13.7.2013 18:32:42
Mirusko, teda to koukám, jak uz maš velký mimco. No a kdybych byla ještě tehule, tak jsem dneska 37+2
radu na otočení mimca nemam, ja měla obě deti zadeckem dolu. Půl sedmý, jdeme papkat. Pa a mejte hezky víkend |
| JankaHK | 68660 |
|
13.7.2013 18:26:39
Ahojda, tak jsem byla včera přijata do nemocnice. Jsme na dětský klinice. S Elenkou máme pokojícek samy pro sebe. Eli pořád spinka, ale uz byla vzhůru i dvě hodiny v kuse . Je moc hodna, nebreci, jen po třech hodinách, když mam trošku skluz, tak se ozve. Maji tu docela chladno, tak jsem si nechala přinést bodycka, ty jejich plateny košilky vůbec nezahrejou. No jinak bastime uz pořádně, od včerejška přibrala 5dkg. Dnes ma 2440g.
|
| Libubu | 137220 |
|
13.7.2013 8:29:11
Ahojte holky.Dlouho jsem tu nebyla.
Janko moc gratuluji k Elence.Jste holky sikovny a urcite vas po vikendu pusti domu,kde uz budete v klidecku a vsichni spolecne. ![]() Jsem ted 34TT a stale nevime, jestli budeme mit holcicku nebo chlapecka. Na poslednim UTZ jsme byli zadeckem dolu,takze nebylo nic videt. Nemate holky nektera tip na nejaky cvik jakym mrnouskovi pomoci, aby se otocil hlavickou dolu? Do kdy je jeste asi tak cas? Vypada to,ze uz mam vsechno vyzehlene a nachystane.Jen jeste nemame kocarek.Pry nejaky problem ve vyrobe.Mel by byt pristi tyden jinak budu muset narychlo shanet novy. ![]() Dnes jedu kamaradce na rozlucku se svobodou. Bude nas tam myslim 5tehuli tak jsem zvedava jak dlouho vydrzime. Padne 9hod a ja uz bych mohla byt v posteli. Mejte se krasne ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
12.7.2013 20:33:40
no zatím neklesá - zatím je pořád nahoře - výhoda je, že neběhám tak často na záchod - v noci jen 1x - což je super - protože u kluků si pamatuji, že jsem běhala mnohem víckrát. Jen mě děsí, že jsem oba přenášela - tak jestli budu přenášet i tohoto macka - tak abych neměla 4kg dítě
Kluci měli 3,7 a 3,6 - a to byl starší týden po termínu -tak uvidíme - stejně to neuspíším - a hlavně teď ještě nechci - já chci lvíčka ![]() |
| Martysek | 135615 |
|
|
12.7.2013 19:42:29
Mirusko gratuluji k ultrazvuku, koukám, že to bude macek? Co pupík, už ti pomalu klesá? Já mám teď probíhající 38.týden a zatím v poho ale malá tam dovádí čím dál víc a už jsou to boule tedy pořádné
![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
12.7.2013 14:31:00
Ahoj maminy, tak jsem byla dnes na ultrazvuku a placenta vypadá dobře, takže by komplikace být neměli - ufff. A pan doktor mi dělal váhový odhad a naměřil 3250 g
![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
11.7.2013 13:21:15
Tak jsem byla dneska na monitoru - přesně jak píše Jana - jedna je na srdíčko miminka a jedna na kontrakce - výsledek monitoru prý v pořádku -takže zatím se nic neděje.
Takže zítra už budeš s malinkou - to je paráda - a kdyby vás v pondělí pustili, tak ještě lepší. |
| JankaHK | 68660 |
|
10.7.2013 21:00:33
Ramatad, tak to už jste větší než my
My jsme dneska měly 2290g. Jj, doktoři asi vědí, co dělají, a lepší když tak hezky přibývá, než aby nepřibývala. Dneska už byla Elenka na nedonošencích a už bez sondičky, jupííí. Takže jídlo nechávají na ní. Když jsem ji krmila, tak vybumbala 43ml. A už u toho nevypadala tak unaveně, ale spokojeně. V pátek nastupuju do nemocnice, už budu mít berušku u sebe na pokoji. A v pondělí snad domůůů.papa a držte se těhulky ![]() jo a co vaše váha??? já přibrala 13 kg a 8 kg už mám dole ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.