| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 911  [Dalších 531 >>]
JankaHK 68660
10.7.2013 20:51:40
Až porodíš, tak si ti to musí povést nám napsat z mobilu. Jsem zvědavá, jestli to bude do třetice kluk nebo holka
JankaHK 68660
10.7.2013 20:50:17
Miruško, tak se na ty 2 sondy zeptej. To já měla taky dvě, ale nenapadlo se mě zeptat, k čemu jsou. Není jedna na srdíčko miminka a druhá na kontrakce?
Ramatad 78004
10.7.2013 20:18:17
Ahoj Holčiny,
tak dneska jsme byly na kontrole. Malá je v pořádku, váží 2450g a CS už mám 2, tak uvidíme. Dneska se na mě kočička krásně koukala.
Moc přeju ať malá krásně sama a brzy vás pustí domů. Doktoři určitě vědí co dělají, neboj.
Krásné dny ještě stále 2 v 1
miruska.j 55676
10.7.2013 15:32:23
Tak koukám, že se mi to dneska povedlo z mobilu poslat - jsem zvědavá, až porodím, jestli se mi to taky povede ~t~
miruska-j
  • 
10.7.2013 15:30:29
ahoj maminy, zkouším jen znovu psát z mobilu
miruska.j 55676
10.7.2013 12:57:30
Ahoj maminy, já jdu na další monitor zítra a bude mi už dávat sondy 2 - tak se musím zeptat, co která má vypovídat o miminku. No a v pátek jdu ještě na jeden ultrazvuk - aby se podívali, jak to vypadá s placentou - jestli je volně nebo náhodou není nějak přirostlá - kvůli prodělanému zánětu po minulém porodu. Zatím byla o.k. - tak snad to tak bude i v pátek. Jinak už jsem v 38tt a krátí se to, ale do srpna času dost ~t~ Včera jsem byla u zubařky, tak mi to znovu vyčistila, dala mi tam nějakou zátku a objednala mě na 26.7. - tak musím vydržet s porodem a nechat si dodělat zuby ~t~

A ještě k tomu písku - ten znám, po porodu mi ho dávali na břicho - co se leželo na sále - potom už ne. Aby se břicho rychleji asi stáhlo nebo co. Ale s ledem jsem se na porodním sále nesetkala.
Martysek 135615
9.7.2013 19:43:54
Led a písek, to snad dávali jen mě, taky to málo kdo slyšel, už tenkrát jsem měla málo železa v krvi a asi se nestačil dostat pořádně do krve a po porodu jsem dost krvácela, tak prej led na krvácení a písek na stažení dělohy, bylo to jen tu noc po porodu, pak už ne ale vložky jsem měnila stejně tak po půl hodině ~a~ .....tak doufám, že teď to bude lepší..... ale dneska jsem zistila, že ty pilule budu muset brát s jídem, protože jsem po dlouhé době objímala záchod a určitě to bylo kvůli nim ~o~

Jinak jsem ráda, že malá tak pěkně papá, i když ji přecpávaj, měli by snad vědět, co dělaj, tak držím palečky a hlavně, že už si ji užiješ v postýlce!!!!! ~6~
JankaHK 68660
9.7.2013 12:34:09
Martysku, gratuluji k úspěšnému monitoru :-)
Při porodu písek a led na břiše ??? To slyším prvně ~a~ Proč se to dělá?

Eli nám krásně přibývá, dneska 2240g. Ale včera už jsem se rozčílila a pak rozbrečela. Přijde mi, že ji hrozně přecpávají. Před týdnem mi doktorka říkala, že děti přibírají tak 150g týdně. Eli za týden přibrala 280g. Jenže všechno sama nevypije, a to co nevypije, tak dostane sondou do žaludku. Tak mi ji bylo tak líto, jak ji přecpávají. Ale doktorka, že dostává dávky podle tabulek, a že ji dávky snížit nemůžou, mluvila jak kniha. No a pokud všechno sama nevypije, tak mi ji domu nedaj. Dneska už ji přesunou z intermediální péče na nedonošence. Už nebude v inkubátoru, ale v postýlce. No a co jsem slyšela, tak tam ji prej tu sondičku už vyndají a nechávají jídlo na ní. Což by bylo super, ale nevím stopro, jestli to tak skutečně je. Zítra se tam s nima domluvím, kdy bych mohla nastoupit do nemocnice.

No jinak náš neštovičák to nese statečně. Od pátku už mu žádné další neštovice nenaskákaly, všechny krom dvou už má uschlý:-) Ten pudr jsme nakonec nedali. Jen Fenistil a homeopatika.

Martysek 135615
9.7.2013 11:00:42
Ahoj holky, koukám nic nového...včera jsme přežily první monitor, byla jsem tam připnutá na graf asi 15 minut, pak se jí to nelíbilo a někam jim utekla ~b~ ale prej to stačilo a všechno v pořádku, daří se jí tam dobře, z krve mi zjistili opět málo železa, jako při prvním těhotenství, to si za po porodu užiju s pískem a ledem na bříše ~a~
Kontrola je teď už po týdnu, už se to blíží, počasí je docela pohodový ale stále mi někde chybí plíce.

Janka HK: Co malá Eli? Jak pokračujete a co neštovice? ~6~
miruska.j 55676
5.7.2013 20:49:16
No ta je krásná - a vypadá docela veliká, než se člověk podívá na tu chovací fotku a tu fotku s rukou ~;) Jinak je mi moc líto, že s ní ještě nebudeš moc být - zákony schválnosti fungují koukám taky i někde jinde - je to smůla. Tak ještě chvilku vydržet, hlavně ať se statečně pere s tím papáním.

A ještě k neštovicím - my jsme je měli, když jsem byla v 1. trimestru - ale tak nějak divně. Mladší měl angínu a za 4 dny se mu ukázali pupínky - prý to neštovice byli - mazali jsme normálně pudrem (švagrová když je měli, tak mazala fialkou). Ale nedoběhli mu do stadia, kdy se mu nalévali vodou. Prý to mohli způsobit ta antibiotika na angínu. Starší měl angínu týden po malém taky, ale neštovice překvapivě od něho nechytil a ani od sestřenky a ani od bratránka - i když s nimi byl v kontaktu před výsevem - což je prý nejvíc infekční. Takže se s nimi chystám teď v červenci na krev, aby jim udělali protilátky, jestli jim teda proběhli nebo ne. Ale asi když budeš dávat například Fenistil kapky - aby ho to nesvědilo, tak tím nic určitě nezkazíš.
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 911  [Dalších 531 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.