| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 911  [Dalších 521 >>]
JankaHK 68660
5.7.2013 20:24:57
Martysku, dekuji za gratulaci, mně se Eli taky líbí :-) Den ode dne je čím dál hezčí :-)
No jinak když jsem po císaři ležela na JIPce, tak jsem se 2x ptala, kolik vážila, jak jsem byla ospalá, tak jsem to zapomněla. No a když mě dovezli na pokoj, tak už jsem to stejně zase nevěděla, tak jsem se musela zeptat znovu~t~ A teprve až když jsem z JIPky odjížděla, tak jsem zeptala, jestli je to skutečně holka ~:-D Vůbec nevím, jestli mi někdo předtím říkal nebo ne.
Už jsem ráda, že to mám za sebou. Dneska mi vypadly poslední stehy z jizvy. Jizva nic moc, sice nebolí, ale vypadá hrozně~:(
Martysek 135615
5.7.2013 19:26:35
Ahoj, s těma neštovicema mi to mrzí, mohla si být už s malou ale děti holt si to vybírají, kdy nemají ~q~
Jinak fotky malý Eli jsem zkoukla, je nádherná, gratuluji!!!!! ~;((
Taky se už těším na tu svoji....hlavně ať je všechno v pořádku, držím palečky ~R^
JankaHK 68660
5.7.2013 18:41:11
Tak a ještě pár nových info ... dneska měla Eli 2080g, takže super, přibírá. 5ml si vzala ode mě, a pak už neměla sílu, tak to dostala sondičkou přímo do žaludku. Někdy má den, kdy sílu má, tak si toho poměrně dost vysaje ze stříkačky a někdy ne. Takže si myslím, že dřív bude mít propouštěcí váhu, než to potřebný množství dokáže sama spapkat. No uvidíme, na jak douho to ještě bude.

No jinak situace se u nás změnila, v pondělí do nemocnice nenastupuju, Kuba má od včerejška neštovice ~q~ takže s ním budu doma ještě celý příští týden, do nemocnice budu jezdit jen 1x denně, paní doktorka říkala, že to úplně stačí, že Elenka stejně ještě nemá sílu sát sama.

Miru, jak kluci, měli už neštovice? Jestli jo, jak jste s nima bojovali? Bylo mi doporučeno, že pudr neee, že stačí fenistil a dneska jsem ještě koupila homeopatika, tak uvidíme. Kuba jich má tak minimálně 300.

tak zatím paaaa a držte se maminky ~;((
JankaHK 68660
5.7.2013 18:31:34
No jsem to trdlo, fakt nevim, jak to ... No kazdopadne par foteček najdete na http://kubajzb.rajce.idnes.cz/Elen/
JankaHK 68660
5.7.2013 18:26:23
tak nevim, co delam blbe, ale nejde mi to ~q~
JankaHK 68660
5.7.2013 18:25:22
tak to jdu zkusit ještě jednou ...

JankaHK 68660
5.7.2013 17:00:00
privni pokus nevysel, tak to jdu zkusit ještě jednou ...

JankaHK 68660
5.7.2013 16:56:11
miruska.j 55676
5.7.2013 14:35:05
Tak taky už jsem pořádná, ale pohyb bych řekla, že mě až tak strašně nezatěžuje. Sice když vylezu schody, tak jsem zadýchaná - ale to už k tomu patří - tak se vydýchám a můžu pokračovat ~t~ A na to, co jsem si všechno tohle těhotenství zkusila, musím s překvapením konstatovat, že na záchod v noci chodím jen jednou - to jsem u předchozích měla určitě horší - to jsem běhala mnohem častěji. Ale bříško je docela ještě nahoře, takže asi to teprve začne.
Martysek 135615
5.7.2013 11:28:58
Ahojky, já jdu poprvý na monitor v pondělí, tak jsem taky zvědavá, jak to dopadne, cítím se zatím jak vorvaň, špatně se mi dýchá, jinak zuby atd v pohodě...jen v noci mám furt hroznou žízeň a furt sucho v krku, taky to máte? O chození na záchod i v noci ani nemluvím ~j~
Počasí je zatím tak akorát, že nejsou horka, tak vydržte holky a držím všem palečky!!!! ~R^
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 911  [Dalších 521 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.