| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 911  [Dalších 461 >>]
Martysek 135615
19.6.2013 21:46:24
Tak s nohama mám to samé, dneska už měly to horko asi plné zuby, tak mi pěkně natekly, už se vidím s nohama v kýblu se studenou vodou, uf ~d~
A co dělaj mimi v bříšku, taky je máte v tom horku čilejší i přes den? Snad jim tam není moc horko ~a~
orbitkha 134076
19.6.2013 19:57:35
Ahojky maminy, já mám termín 2. srpna a 6.spna tak doufám, že nebudu přenášet :-/ No nevím jak vy ale ty vedra špatně snáším a otejkají mi hodně nohy.Tak snad se trochu ochladí, předstaa že rodím v tomhle vedru ~a~
Ramatad 78004
19.6.2013 17:45:40
Ahoj holčiny, tak já mám termín taky 23.8., ale myslím si, že to vychází o týden dříve. Na mateřskou jdu 12.7..
Dneska jsem byla na kontrole, malinka je v pořádku už je hlavičkou dolů a je malá pravděpodobnost, že by se ještě otočila, tak jsem ráda. Váží 1630g a říkal dr., že odhaduje na 3200 g. Jinak se má čile k světu. Dneska jsme byli s Tadeáškem v bazénu a zítra mám dovču, tak půjdeme dopoledne znovu.
Výbavičku mám vypranou, jen už zbývá vypravit postýlku.
krásný letní den papa
JankaHK 68660
19.6.2013 16:52:41
Ahojda,
tak dneska mi končí neschopenka, od zítřka mám mateřskou.
Dneska jsem byla naposledy u paní doktorky, za týden v pátek už jdu do nemocnice do rizikový poradny. Vážila mi opět naši Elenku a má 2100g. A to měla v sobotu 1954g, ale on prej váží každej ultrazvuk jinak. Když jsem rodila před pěti lety, tak mělo mimčo dle ultrazvuku tři dny před porodem 2800g, a když se narodilo tak 2680g.
No a jak snášíte ty vedra? U nás hrozný. Doma máme 26,6, každej den to leze nahoru, a to přes noc větráme. Ale když je venku vedro i v noci, tak se nám domeček moc neochladí. Nejdřív ukrutná zima, pořád pršelo a teď tohle. I když lepší teplíčko, než abych musela každý den přitápět v krbu.

tak zatím paaa a mějte krásný sluníčkový den ~3~
la estrella 48217
18.6.2013 16:12:08
Ja mam termin 23. Srpna.. tak jsem zvedava. Ale tipuji tak o tyden driv.
pavlina zaoralová m m b
  • 
18.6.2013 11:23:07

chtěla bych vás pozvat na výprodej značkových věciček spoustu je nových nebo minimálně nošených za pár kaček ,většinou pro holčičky kráásný těhulkování a dobré kontroly a výsledky přeje pavlína
Martysek 135615
18.6.2013 10:54:42
Ahojky, tak to se máš, já nastupuju na mateřskou příští pátek, už se to taky blíží ~g~ .....budu rodit taky až na začátku srpna ~v~
A co vy ostatní, kdy vy to máte? ~:-D
miruska.j 55676
17.6.2013 13:42:01
Ahoj holky, tak jsem před chvilkou dorazila domů - dnes jsem byla naposledy v práci, takže už jsem na mateřské - hurrááá. To je úleva. Já mám sice termín na přelomu měsíce, ale chystám se rodit až v srpnu.

Jani koukám, že asi nějaké problém, tak se drž a odpočívej, jestli je vše nachystáno, tak už jen chvilku vydržet - hlavně do 9. měsíce a s tím hezký počasím to je pravda, taky na počítač tolik nechodím - jen když musím pracovně.
JankaHK 68660
17.6.2013 8:48:31
Ahojda, zdravím po delší době.
Jak je hezky, tak se mi na počítač moc nechce.
Já dneska peru poslední - povlak na matraci a potahy na koš pro miminko.
No jinak už mám všechno připravený, i tašku do porodnice, ještě pár věcí tam přiházím těsně před odjezdem.
O víkendu jsem se tam byla neplánovaně podívat ... až do porodu mám ležet. Ve středu další kontrola. Vypadá to, že porod bude už tak za měsíc, snad do ty doby vydržím. V sobotu mělo miminko 1954g, 33+2tt, takže je to takovej drobeček, vypadá to, že při porodu nebude mít ani tři kila.
No jinak porodní asistentka říkala, že se denně rodí 10 miminek i víc, občas v týdnu porodnici zavřou, protože je plno.

papa a mějte krásný slunečný den ~3~
la estrella 48217
16.6.2013 20:53:12
Ahojda. Neperu a asi budu az tak za mesic. Casu mam jedte dost. Termin mam okolo dvacátého srpna az. Takže času dost a kdyby neco tak to bude muset zaridit manzel.
Monitor dechu jsem mela vzdy a chci i ted. Clovek je takovy klidnejsi.

Konecne je hezci pocasi venku. Snad to chvili vydrží. . A jak se všichni máte?
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 911  [Dalších 461 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.