Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| miruska.j | 55676 |
|
28.3.2013 19:44:44
Tak já čekám teda třetí a na předporodním kurzu jsem nebyla ani jednou. Jediné co jsem chodila - tak u prvního plavat, ale bohužel jen u prvního a bylo to moc příjemné. Bylo to přímo těhotenské plavání.
|
| orbitkha | 134076 |
|
|
28.3.2013 16:44:43
Tak děkuji za přínos tvé zkušenosti
![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
27.3.2013 9:02:48
Minulý těhotenství jsem chodila na dva předporodní kurzy, jeden byl od fakultní nemocnice a druhý u porodní asistentky. Ale přijde mi, že mi to moc nedalo. Co mi pak k něčemu bylo, tak to akorát masáže miminka. Na kurzu tvrdili, že zaručeně poznám kontrakce, nepoznala jsem je. Kdybych při dýchání dýchala, jak mi radila porodní asistentka, tak bych se asi udusila, dýchala jsem si podle svého. No a hlavně to bylo pořád o kojení kojení kojení, ale nikdo nemluvil o tom, co dělat, když kojit nejde, takže když mi to pak nešlo, tak jsem stejně nevěděla co a jak, obvolávala laktační poradkyně, nakonec mi sama laktační poradkyně řekla, ať se na to kojení vykašlu, že je spousta ženských, kterým to nejde. Ale že by se o tom někdo zmínil na předpoporodním kurzu to ne. Navíc jsem stejně rodila císařem, takže mi bylo na prd i masírování hráze, pití odvaru z lněného semínka, maliníkovýho čaje. Toť moje zkušenosti. Teď už nikam nechodím. Ale rozhodně tě od toho nechci odrazovat, něco nového se dozvíš, pokecáš s těhulkami ... Já už teď chodím akorát na jógu pro těhotné.
|
| JankaHK | 68660 |
|
27.3.2013 8:47:47
Včera jsem měla už mozzarellu v ruce, ale pak jsem ji tam vrátila, ale příště asi neodolám
Paštiku jsem taky během těhotenství ještě neměla, i když chuť by občas byla. No já třeba přestala dělat i játrový knedlíčky, protože to musím vždycky syrový ochutnat, jestli tomu něco nechybí, no a teď bych to neochutnala. Už se těším, až si dám po porodu tatarák ![]() |
| orbitkha | 134076 |
|
|
26.3.2013 19:47:28
Tak žáha mě taky pálí občas.Mléko jsem zkoušela, ale taky mi moc nepomáhá,spíš to rennie na mě účinkuje a nebo se jen napít studený neperlivý vody.
Jinak žeru jak zjednaná a dopřávám si všechno,celkem si to můžu i dovolit, před těhotenstvím jsem vážila jen 49 kilo Tak když přiberu o pár víc, tak se vlastně nic nestane.Jinak chtěla jsem se zeptat jestli máte zkušenost nějaká s předporodním kurzem?? |
| miruska.j | 55676 |
|
26.3.2013 17:41:14
Tak já jídlo moc neřeším, když na to mám chuť - tak si to dám. Hermelín jsem měla a mozarellu bych se asi taky nebála. Ale třeba ti to někdo vymluví. Já se nebojím ani paštiky a někdo ji nejí.
|
| JankaHK | 68660 |
|
26.3.2013 8:34:12
Tak jsem si dala včera mléko, pomohlo to, ale za deset minut to zase začalo. Pomáhá mi i Rennie, ale taky vždycky tak na 15 minut. O víkendu to byl ale extrém. Asi si za to můžu tak trochu sama, v sobotu k obědu tortila, kde bylo hodně cibule, v neděli špenát, tam jsem dala zase hodně česneku, a když jsem jela v neděli ze cvíča, tak jsem si dala hamburger, kde bylo mrtě kečupu. No a čas od času si dávám colu. Při prvním těhu jsem jedla hrozně zdravě, nejedla sladky, ale ted to nejak nejde, když mám chuť tak musím
Holky nevíte, můžu v těhotenství mozzarellu, je z pasterizovaného mléka??? Miluju hermelín, ale odolávám. |
| miruska.j | 55676 |
|
25.3.2013 16:53:39
Mě vždy pálila žáha už od půlky a musela jsem pít hodně mléka - abych to přepila. Teď se ozývá pár týdnů - ale jenom zlehka, dá se to přežít nebo stačí troška mléka.
|
| JankaHK | 68660 |
|
25.3.2013 9:23:47
Jeee, tak to máš krásný, jen 3,5 kg. To já včera večer cítila takový zvláštní pnutí břicha, asi bude další zvětšování
No jinak mě už pár týdnů pálí žáha. Při prvním těhu mě pálila až ke konci, ale teď už tak 4 týdny. Beru si na to Rennie, pomáhá to, ale vždycky jen na chvíli. |
| orbitkha | 134076 |
|
|
23.3.2013 19:05:15
Tak nám na UZ řekli, že mimi je vpořádku a že to vypadá na holčičku, takže dvě užasné zprávy v jednu chvíli
A co se týče váhového přírustku, tak mám 3,5 kg nahoře,tak jsem celkem ráda, že to nějak šíleně nestoupá.. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.