| siffonka | 106946 |
|
|
7.5.2013 23:00:56
Gratuluju k úspěšným utz a držim palce všem, které to ještě čeká.
![]() Lidisko, tobě zvlášť velká gratulace k vysněnému chlapečkovi, my jsme měli zase vysněnou holčičku a nějak se nám nepovedla. ![]() Takže čekáme druhého kluka.![]() |
| Lucka Pucka:-) | 131723 |
|
|
7.5.2013 20:05:28
Lidisko, moc a moc gratuluji k vysněnému, zdravému chlapečkovi !!!
![]() ![]() |
| Lidiska-Anicka+Kristynka | 86472 |
|
|
7.5.2013 18:42:39
my už máme taky po velkém ultrazvuku , vše je pořádku a odpovídáme jak máme na 21týden . čekáme vysněného kluka . mám obrovskou radost .
![]() |
|
|
7.5.2013 16:07:44
Tak máme po velkém UTZ ve 22tt, vše je v naprostém pořádku !!! Jupíííííííííííííí
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miminko má cca 400g, stáří odpovídá porodu 12.9., takže se shoduje s poslední MS, srdíčko bilo o 106 a mě tekly slzy jako hrachy No a ač se nám OPĚT neukázalo tak, jak bychom chtěli, odhod i tohoto lékaře je, že to bude holčička, takže jsem šťastná dvojnásobně ![]() Byli jsme u Apolináře a díky bohu šli na řadu s 10 min zpožděním, takže jsme si to pak i mohli oslavit u dobrého oběda a Proseca k tomu ![]() Všem, které ještě toto důležité vyšetření čeká, moc držím palečky !!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Lidiska-Anicka+Kristynka | 86472 |
|
|
6.5.2013 17:58:25
kačule+sebule09+// u 2 těhotenství jsem měla nevolnosti 5měsícu, a ted u 3 aby to nebylo dokonce těhotenství. musím aspon trochu fungovat .
|
|
|
6.5.2013 12:03:26
Ahoj Kačul,
k Apolináři jdu jen na velký UTZ, rodit bych měla v Motola, máme tam známého porodníka, tak jsme jí proto zvolili, ač to máme přes celou Prahu Těmi 3 hodinami mě děsíš, máme s manželem dovolenku a chtěli jsme si jí užít pak na dobrém obídku, káva, zmrzka a nějaká procházka Prahou, ne vysedávat u Apolináře... No snad to nebude tak šílené, máme to v 9:45, tak doufám, že ve 12 už budeme někde baštit ![]() Jinak já jim na co přijdu, BOHUŽEL z 80% sladké :-( Nic jiného mě nějak nechutná, maso nemůžu pořád ani vidět a že by i ostatní skladba jídla byla dle mého gusta, se říci nedá ... Zatím mám 4,5kg nahoře, tak doufám, že to tak ještě chvíli vydrží ...![]() ![]() Včera jsem už oslovila per mail z okolí dětskou doktorku, zdali by nás vzala pod svá křídla, tak uvidíme, jestli se mi někdo ozve ![]() Všem přeji krásný den a úspěšné kontroly ![]() ![]() |
| vanilková | 111307 |
|
|
6.5.2013 11:39:16
á, tak jsem to zvrtošila, byla jsem ve 26tt, tak mám ještě chvíli čas
![]() |
| vanilková | 111307 |
|
|
6.5.2013 11:27:15
a koukala jsem se a na OGTT jsem minule byla ve 22 tt, což mě za chvíli čeká, to to letí, bože můj
už se nemůžu dočkat![]() vezmu si čaj a citron, pak se to dá vypít, ale udržet to tam, kde to má být, to bude horší![]() |
| vanilková | 111307 |
|
|
6.5.2013 11:24:55
zdravím holky..
koukám, že někomu je ještě zle.. mě už dávno ne, a jsem za to ráda, protože mi bylo ze začátku pořád, fuj![]() gratuluji ke všem kontrolám já jdu do poradny tento týden, tak jsem zvědavá, ale kdybych chodila jednou za 4 týdny, stačilo by to. To čekání tam je nekonečné. Prcek zdatně kope, tak vím, že je v pořádku![]() Leni, super, že máte už auto, bez něj je to někdy na houby |
| kačule+sebule09+// | 135015 |
|
|
6.5.2013 11:02:12
Lidi jezis dobre rozumim jak ti je me kdyz to obcas prepadne tak jsem uplne vyrizena. doufam ze te to prejde moje tchyne tvrdi ze s druhym blila jeste na porodnim sale
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.