| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 810  [Dalších 520 >>]
Lidiska-Anicka+Kristynka 86472
6.5.2013 10:58:59
kačule+sebule09+// mám stále nevolnosti . už by to mohlo přestat .
kačule+sebule09+// 135015
6.5.2013 9:53:00
Ahoj,

Lucko je ty jdes taky k apolináři?budes tam i rodit?pak dej vedet jak dlouho jste tam byli u minuleho ikdyz jsem byla objednana tak jsme cekali skoro 3 hodiny.fakt silenost.

Rendo no ja byla o vikendu nakupovatz a koukala jsem na tehu hadry v CA a sileny tak jsem si koupila v Hm jednu normal sukni na gumu a a jeste jinde delsi triko a stejnak jeste neco budu muset pokoupit. z normalnich trik me zacina vykoukavat pupek

Lidi a co ti je?nemoc nebo stale nevolnosti?

Donjo ty mas ale tu cukrovku ne si rikala? Ja se musim teda priznat ze se opravdu hlidam a v praci pravidelne snidam lucinu nebo tvaroh s celozrn. pec. a k obedu mam pravidelne salatky nebo mozzarelu nic tucneho no a pak doma veca tak kolem 6. Bohuzel ted mam od dr nakazanej klidnesjsi rezim tak nesmim cvicit. ~n~

Ja jsem teda furt nejaka hrozne unavena a nevolnosti me prepadavaji jen po cestovani metrem nebo tramvaji.

Renda-Verča 05,Kája 07,Luca13 3160
4.5.2013 19:03:23
Ahoj,
na Chodově mají v HM celkem pěkný těhu hadry kdo budete mít cestu kolem.
Lidiska-Anicka+Kristynka 86472
4.5.2013 18:50:09
zdravím jak se máte ? já se mám nic moc , stále je mi na nic , jo v utery jdu na ultrazvuk tak se snad dozvím co to bude. doufam stále že to bude kluk .
Lucka Pucka:-) 131723
3.5.2013 9:01:47
Zdravím Vás děvčata i já :-),

jsem moc ráda, že všechny to hezký prospíváte a vyšetření jsou v pořádku~;)~;(( Já jsem už ve 22tt a 4kg nahoře, zatím se držím, ale myslím, že po 7.měsíci se to zlomí a pak to začne naskakovat :-):-):-) Jinak mám jen já pocit, že to strašně letí ?!?~f~~q~ ... je to jako včera, co jsme zjistili tu radostnou zprávu a teď už se ve mě mele víc a víc malý zázrak, který má přes 20cm, neskutečné !!!~x~~z~ V úterý nás čeká velký UTZ u Apolináře, tak jsme zvědaví, gynekoložka si myslí, že je to holčička, dle přítomnosti malého kávového zrníčka, ale uvidíme v úterý ...~j~ Přeji Vám všem krásný den i celý víkend !!!~3~
siffonka 106946
2.5.2013 23:27:33
Ahoj holky,
taky gratuluju k dobrým výsledkům všech kontrol a utz a všem, které to čeká, držím palce.~x~
U nás všechno v pohodě, jen mi minulý týden začalo tvrdnout břicho, takže jsem vyfásla Magnosolv, tak snad se to aspoň trochu uklidní. Nahoře mám 5kg, což na jednu stranu není až tak hrozné, ale na druhou je to o 5kg víc než v minulém těhu.~:-D
Rendo, můj manžel taky tvrdil, že vyráběl holčičku a bude z toho druhý kluk, tak teda nevim, no.~t~
Jo, a kdysi se mě tady někdo ptal na golfky Nuna Pepp, tak já jsem s nima spokojená, ale řekla bych, že je to spíš městské vozítko, do terénu raději volím Janéčko sporťák. Jako nevýhodu bych asi viděla menší košík a to, že jsou docela nízké, takže když např. sjíždim z vyššího chodníku, tak si musim najet zadníma kolečkama skoro až na kraj, jinak dřu spodkem, ale jinak jsou super.~:-D
Renda-Verča 05,Kája 07,Luca13 3160
2.5.2013 21:27:43
Ahoj,
gratuluji k dobrým výsledkům.
Já byla dneska jen na kontrole, dr. lovila srdíčko snad 5 minut až mi zatrnulo. Na velký UZ jdu taky až za 3 týdny. Jelikož mám doma asi 6 beden růžových hadrů tak jsem docela nedočkavá i když manžel tvrdí že určitě vyrobil holčičku :o)
Já mam nahoře 9kg, bohužel nejvíc po hormonech ze začátku. Vypadám už teď jak hroch, už se těším až se mě zas budou všude vyptávat jak dlouho přenášim :o)
donjamimonja 107675
2.5.2013 20:29:53
Kacule tak to jsi dobrá, já měla v 17 tt 5 kg nahoře, dnes začínám 22 tt a mám už přes 9 kg...minulé tři týdny jsem přibírala skoro kilo týdně...Prostě at jím nebo ne, nezadržitelně to stoupá den co den...chjo, už jsem si dokonce i sepsala a propočítala jídelníček, tak se to trochu snažím dodržovat, tak jsem zvědavá na další vážení, jestli to bude zas o tolik víc...~e~~3~
2.5.2013 17:38:35
tak dnes jeste jednou zkoukla jsem starou prukazku a mam ze sebe teda radost minule tehu jsem 16+1 uz mela 6 kg nahore a dnes jsem 18+2 a mam teprv 3kg takze doufam ze to takhle hezky udrzim i dal.~z~~z~
2.5.2013 11:43:52
Zdravim holky
Predem gratuluju k Uz vsem co je maji zasebou.

Ja jsem dnes po ko u dr uz po 2 bez Uz a velkej mam az za 3 tydny.~o~jinak jsem vyfasla magnezko a malem i neschopenku.mam strasne tvrde brichn a dnes v noci jsem mela strasny krece.mam hodne odpocivat a moc se nenamahat.jinak mam zatim jen 3 kilca nahore takze jsem spokojena.jen kdyz mam byt ted vic v klidu tak to asi naskace.

Lenu super ze uz mate zase auti a fotecka krasna prijde mi ze to bude klucik.
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 810  [Dalších 520 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.