| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 186  [Dalších 86 >>]
Nevril+Maty+Sam+Veru+bříško 30088
19.8.2013 18:05:31
ahoj holky,
zrovna jsem se vrátila z jógy pro těhotné v solné jeskyni, to je vám taková paráda!!! úplně mě to osvěžilo a ty záda se krásně procvičila i celé tělíčko. součástí i byla taková menší meditace na miminko a posílání mu lásky, to bylo krásné.. chtěla jsem chodit cvičit už když jsem čekala první, to byla ale samá práce, u druhého jsem se zase pořád starala o první, tak se mi to splnilo až u třetího :). doufám, že na kurz naváže další a budu moct chodit až do porodu..takový prima aktivní relax...
Kachni k midwife půjdu 30.8. Na utz chvíli předtím, tak jsem zvědavá...u Samička ale byl vidět jen zadeček, tak si zas nedělám nějaký extra naděje :).
Jinak je mi dobře, to je prima ten druhý trimestr, viďte... Jen musím záměrně každý den hledat aspoň hodinu, kdy se věnuji sobě a odpočívám, protože jsem jinak schopná se moc vyčerpat a pak mám mizernou náladu.
Hadice a hadi 94577
19.8.2013 15:22:50
Kachni, tak jak jsi dopadla? Už víte na koho se těšíte?
Dojínku, teď se teprve dívám, že mladší synek je stejně starý jako tvoje dcera. Taky budu rodit po sedmi letech. Jsem zvědavá, aby to nebylo jako první porod - po takové době...
Kachna79 137276
18.8.2013 9:50:30
Ahoj Dojinku,

at neni manzel zklamanej, segre taky tvrdili, jaka to bude holcicka, pindik nikde nebyl a asi 1,5mesice pred porodem sla na posledni scan a pan doktor (byla u nej poprve) ji rekl "tak maminko, s touhle paradou udela radost hodne zenskejm :-))))" Segra byla v soku, moje maminka uz nakoupila ruzovou soupravicku, ale Ondrasek byl a je supr a ta soupravicka mu naramne slusela ~t~ Zkratka jeste neni nic ztraceno!
Kachna79 137276
18.8.2013 9:47:24
Ahoj Nevril,

tak co, uz jsi se konecne potkala se svou midwife? Ja chodim do nemocnice, kde je celej tym, teda konkretne jsou tam 4 midwife, zatim jsem tam byla 2x a pokazdy tam byla jina, ta prvni se mi libila moc, ta druha byla taky fajn...nijak mi to nevadi, zase si rikam, ze kdyby se nahodou neco zvrtlo, tak tam je rovnou i tym odborniku - nejen sestry, ale samozrejme i gynekologove...Poslouchaji srdicko miminka, meri mi tlak, vazi mne, kontrolujou moc...proste klasicky kontroly, pocitam, ze v CR je to stejny...?? Takze ja jsem spokojena, aspon teda zatim :-) Tak drzim palecky, at je tva midwife prima zenska a at se dari! :-)Mimochodem - nasla jsi uz nejakou dulu?
Kachna79 137276
18.8.2013 9:43:34
Ahoj tehulky,

tak my jdeme zitra na scan, kde nam nejspis povi, co se mi ukryva v brisku...teda za predpokladu, ze bude miminko spolupracovat :-) Uz jsem to myslim psala - krevni testy na vrozene vady nam dopadly dobre, uf! A dneska rano se stalo neco kraaaaasnyyyyyho...poprve jsem s jistotou citila naseho milacka! A ono se mu to nejak zalibilo a tu stouchaci aktivitu provadi s prestavkama cely den! :-) Dokonce ho rano citil i tatinek, kdyz mi polozil ruku na brisko...to bylo ale krasny rano! Jinak mame za sebou dalsi vlnu zemetreseni ~7~ , tentokrat 6,5, nic peknyho, vzdycky mne to strasne vydesi, chudak miminko, jak se asi citi, kdyz ja jsem na pokraji infarktu! Snad uz to prestane...A vam se ted trochu ochladilo, ne? Tak to se vam urcite funguje lip a briska jsou urcite nadseny s vama :-) Tak se mejte prima a opatrujte se!
Hadice a hadi 94577
11.8.2013 19:07:39
Díky za gratulace~;)
My máme za sebou dovolenou, bylo hrozný horko, ale jinak to bylo fajn.
Dojinku, gratuluju k holčičce!
Já jdu na další utz příští týden, tak se těším a zároveň trošku bojím, aby bylo všechno v pořádku.
Nevril+Maty+Sam+Veru+bříško 30088
10.8.2013 21:38:37
moc zdravím všechny těhulky :). V poslední době jsme na chatě, tak sem nestíhám koukat... gratuluji mamince ke třetímu klukovi na cestě :), já už taky víceméně počítám s touto variantou, holt pořádní chlapi jsou potřeba, tak proč ne ... na utz jdu ke konci srpna, tak tam nám snad řeknou... všichni jsme už dost zvědaví :) a těšíme se na dalšího člena rodiny ... ty vedra byla úmorná holky, konečně už je líp, což. a jak vám je?
Kachni já se těším na první setkání s midwife, musela to minulé zrušit, protože zrovna jela k porodu..., v čechách jsou taky p.asistentky hodně vytížené, hlavně ty dobré, tak doufám, že si s touto taky sedneme :). Taky uvažuji o dule, neznáte nějakou fajnovou z Prahy?
Dojinek+Terka11/06+Lucka12/13 39104
7.8.2013 17:19:16
Ahojky Kachni, jsem ráda, že testy jsou ok. Závidím těch 14 st. já chci taky ~:-D a autičko bych taky brala, ale nejsou navíc peníze, tak snad do budoucna se dočkáme. Narcisko tak to jsem ráda, že potkávám známou tvář ~R^ No né že bych plánovala další až tak za dlouho, ale nějak nám to nešlo. Dnes jsem byla na ultrazvuku, všechno v pořádku zkoušela se podívat na pohlaví, ale nechtělo rostáhnout nožičky. Doktorka to vidí na 90% na holku, protože neviděla pytlíka ~:-D. Manžel je trošku zklamanej přál si moc kluka ~6~
Narciska +2 137811
6.8.2013 16:35:03
Ahoj Dojínku,
jen jsem nakoukla a chci tě pozdravit, milé překvapení tě tu vidět - možná už si nevzpomínáš, ale byli jsme spolu v diskusi na listopad 2006 (tam to ale hroozně jelo, strašně příspěvků denně ~:-D). Takže taky druhé mimi skoro po sedmi letech? To mě těší a gratuluju ~g~ Já čekám zkraje února, ale možná to bude trošku dřív, takže už v lednu. Proto sem teď nakukuju, že jste o trošku napřed ~;)

Tak zdravím ostatní "ledničky" ~;), držím všem palce a přeju zdravá miminka.
Kachna79 137276
6.8.2013 9:57:56
Ahojky, no my teda rozhodne u vody nejsme :-))) Tady je v prumeru tak 14 stupnu a to rozhodne na koupacku neni, navic more je ledovaty...ale tak nejak posledni dobou hromada aktivit, porad se neco deje..koupili jsme novy auto, aby jsme se tam i s miminkem poskladali, tak z toho mam radost. Taky jsme dostali vysledky krevnich testu - dopadli jsme dobre, nizke riziko vyvojovych vad...tak snad to zmaknem bez pohrom :) Brisko mi spokojene roste, mne se zda, ze jsem uz jako hroch, ale holky v praci rikaji, ze kdo o tom nevi a nesoustredi se na to, tak by si nejspis vubec nevsimnul..nosim volnejsi veci a citim se pohodlne. Pristi tyden mame dalsi rande s nasi midwife - asistentkou a pak dalsi tyden jdeme konecne na druhy scan, to budeme v pulce 20.tydne a snad zjistime, jestli je nase prvni miminko holcicka nebo chlapecek. Strasne moc se na to tesime! Tak snad prezijete vsichni vedra ve zdravi a hlavne vase briska to zvladnou bez potizi! Opatrujte se! :-)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 186  [Dalších 86 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.