| Hadice a hadi | 94577 | 
| 13.9.2013 9:29:27 Nevril, já myslím, že to vzít takto v kuse je lepší. Budeš mít děti věkově blízko u sebe a "pomateřský" šok budeš mít jen jeden   . Já se děsím toho, jak bude po prckovi náročnej návrat do práce. A teď teda v práci dost padám na ústa. K tomu máme prvňáčka a druháčka, takže přijdu domů, napíšem úkoly, nachystám jídlo + svačiny, nahážu věci do myčky, dohlídnu na kluky ve sprše, sama tam strávím čtvt hoďky, pak starší čte nahlas v postel a jak ulehnu, tak už nevstanu a v lepším případě upadám do komatu. V horším se převaluju a furt budím. A tak porád dokola. | 
| Nevril+Maty+Sam+Veru+bříško | 30088 | 
|   | 12.9.2013 19:15:02 Nindulo a ty čekáš třetího prince jestli si to dobře pamatuju? :) stejně je to krásné... práci v tomto stavu moc nezávidím, já jsem ještě na mateřské s druhým... ale zase budu v kuse 11 let doma až půjde třetí dítko do školky... Nevím, jak na to bude pohlížet můj potenciální zaměstnavatel   . Ale upřímně teď je mi to celkem jedno-))). Stejně dělám 2xtýdně v mateřském centru, tak mi to ani nepřijde. | 
| 12.9.2013 13:46:55 Zdravím všechny! Tak tady to vůbec nežije    Nevril, moc gratuluju k holčičce  U nás nic novýho, po "velkém" uzv stále kluk  Jinak mě začala bolet záda a taky dost špatně spím. Už se fakt začínám těšít, až zkončím v práci. Kachni, já už mám nahoře 10 kg  . U předešlých těh. jsem přibrala vždycky 13,14 kg, tentokrát dám snad tu dvacítku. Radost nemám, ale nějak mi to nejde ovlivnit... Tak se všechny opatrujte! | 
|   | 9.9.2013 17:47:51 moc zdravím holky těhulky :). Kachni, ta postýlka je moc krásná, myslím si, že se tam bude Julince líbit, i když nejradši bývaj miminka stejně u maminky v posteli :). Já pořídím jen tu závěsnou kolébku na spaní přes den, jinak bude se mnou, máme velikou postel a mám s tím dobrou zkušenost (při kojení v noci, je to velká úspora času a energie...). Jsou i maminky, co jsou klidnější, když mají miminko v postýlce, je to individuální. Jinak co se týká přibírání, mám taky kolem 5-6kg nahoře, radši to moc s vážením nepřeháním, ať se zbytečně neděsím. V předchozích těhu jsem přibrala kolem 12 kg a vždycky jsem se časem vrátila na původní váhu, tak proč si dělat vrásky :). Jinak mi moc pomáhá ta jóga, úžasně si odpočinu i rozhýbám zároveň. Každý den taky relaxuji - medituji a vědomě se uvolňuji, pracuji s psychikou. To by mohlo usnadnit porod, prý ho nejvíc komplikují různé bloky a strachy. NOVÁ ZPRÁVA zní podle všeho čekáme HOLČIĆKU  !!! Tak to mám radost, u nás už je přechlapováno :). Tak pa pa a přeji ať jste co nejvíc v pohodě... | 
| Kachna79 | 137276 | 
|   | 30.8.2013 9:06:58 Ahoj holky, dneska jsem zacala 22tt a po rannim prevazeni (delam to tak 1x tydne) jsem zjistila, ze uz mam 5kg nahore!  Ale pocitam, ze je to v normalu...doufam, ze to pak pujde taky dolu...nahoru s tim nemam problem  zatim nemam zadny sileny chute, hlavne ne na sladky, to jsem rada, ale co neni, muze byt  akorat mi teda desne chutnaj pomerance, a to uz od zacatku. Brisko uz mam poradny, Julinku citim uz skoro 2 tydny. Je to ruzny, nekdy v noci, nekdy rano, taky pres den nebo vecer...vrti se tam jako neposeda, ale je to moc roztomily, takovy nezny stouchani, jsem rada, ze ji citim, je to neskutecne uklidnujici pocit, cooo? Proste vim, ze tam je, ziva a doufejme i zdrava a spokojena...trochu mi vylejzaji krecaky na pravy noze, po cely dylce nohy, ale s tim jsem pocitala, mam ty zily takovy nic moc uz asi 10let...ale zadna tragedie zatim. za 2 tydny mame zase rande s midwife. tesim se, az zase uslysim srdicko. zitra nam tu oficialne zacina jaro, vsechno zacina kvest, parada. takze sama pozitiva  opatrujte se a preju prima tehulkovani  | 
| Dojinek+Terka11/06+Lucka12/13 | 39104 | 
|   | 26.8.2013 18:59:59 ahojky, tak jsem se vrátila z dovolené. Týden na chatě, kde jsem jen jedla a spala   výsledek po dnešním vážení už mám 10 kg navrch. A to jsem si říkala, že nechci dopadnout jak s první dcerou a přibrat 20 kg  Zatím nekupuju nic jen nějakou kosmetiku byla v akci a mám doma balík plen taky z akce. Jinak mám schované veškeré věci po dcerce. Nindulo taky doufám, že i po těch letech si tělo pamatuje, že už jsem jednou rodila a nebude to opět krásných 13 hodin trápení  | 
| 20.8.2013 10:15:48 Kachni, gratuluju k holčičce. Julinka je móóóc krásný jméno! Nevril, já snad ani nic kupovat nebudu. Všechno mám, spíš časem dokoupím pár hezkých nových kousků oblečení. Jediný o čem přemýšlím je elastický šátek na mimčo. Mám klasiku /pevný/ a nosila jsem až tak od 3 měsíců, protože se mi to malý miminko nějak blbě uvazovalo, měla jsem strach aby mi nevypadlo. | 
| Kachna79 | 137276 | 
|   | 20.8.2013 9:34:44 Ahoj tehulky i briska, tak my uz vime, co se mi ukryva v brisku...je to nase malinka krasna Julinka! Mne to vzdycky dostane, kdyz to miminecko vidim na scanu nebo kdyz slysim srdicko...to musi byt asi ty hormony!  )) Samou radosti jsme vcera koupili prvni postylku, je tak do 5mesicu...mame malej bytecek, takze uplne idealni. Pak se pojedem podivat do Cech a az se vratime, tak poridime uz normalni postylku s ohradkou...tady se muzete mrknout :) http://www.babies.co.nz/shop/Nursery/moses_basket_rocking_stand_Bundle.html  Postylka by mela dorazit do konce ty dne. Uz se strasne tesim   Julinka mne nadsene stoucha, nejvic ji to bavilo dneska ve 4 rano...  Taky jsme se vcera zaregistrovali na kurz pro tehulky, je to i pro tatinky, pujdem tam 7x pred porodem spolu s dalsima 12 parama a pak jeste 2x po porodu...prijde mi to uzitecny, ne ani tak proto, ze nam tam povi uricte spoustu zajimavych veci (hlavne pro mne jako nezkusenou maminku), ale je supr potkavat se s tehulkama, co jsou na to stejne, muzu to s nima probrat, zajit na kafe (dokud to jeste jde  ), treba si casem muzem i nejak vzajemne pomoct...mne to tu bude vazne chybet, to rodinny zazemi, babicky i tety se strejdama daleko, bude to narocny...taky jsem se zapsala na kurz kojeni, jsou to jen 2 kurzy, porada to wellingtonska hlavni nemocnice, je to zdarma a vede to opravdu zkusena pani...Tak se mejte prima, pohladte briska a uzivejte si tehulkovani  | 
|   | 19.8.2013 18:19:57 pořídily jste si už taky něco pro mimčo :)? já si přijdu v tom rychlejší než u prvních dětí, teď si to užívám, i když se penízky shání náročněji...kdybych mohla mít nový kočárek, byla bych v sedmém nebi...a vybrala bych si asi čtyřkolák s otočnými předními kolečky a s možností otáčet korbu po i proti směru, jako je třeba tento http://www.batolatko.cz/kocarky-firkon-verano-long--akce-!!!!-c.0,8827.html. Rozhodně ne tříkolku po zkušenostech ... Nabízely mi k odkoupení i Jané, ale korba nejde otáčet a přitom to je důležitý.  | 
|   | 19.8.2013 18:12:18 jinak kočár jsem dostala z druhý ruky, k výbavičce jsem přidala krom šátku i babyvak tenhle http://babyvak.cz/product.php?id_product=50 a zkusím poprosit rodinu o koupi závěsné kolébky, slyšela jsem na ni samou chválu a logicky mi to přijde pro mimčo přirozenější než dřevěná kolébka, moje děti v ní moc nespaly, v tomto věřím, že si pohajá podobně jako když se houpe v bříšku http://www.hojdavak.cz/cz/uvod/ | 
 Rybářský denČeské Budějovice
Rybářský denČeské Budějovice   Povídání o bylinkáchChrudim
Povídání o bylinkáchChrudim   Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou   Vítání sv. MartinaBlansko
Vítání sv. MartinaBlansko   Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  Další akce nalezte zde
 Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997
Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997 Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997
Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997 Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997
Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997 Churros/Simča, dcery *1988 a 1997
Churros/Simča, dcery *1988 a 1997 Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997
Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997 Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997
Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997 Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/ Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997
Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997 Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997
Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997 Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997
Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.