| Dojinek+Terka11/06+Lucka12/13 | 39104 |
|
|
5.8.2013 17:40:44
Ahoj holky, nějak to tady nežije, kde jste všichni u vody? jak se máte co je u vás nového a jak se cítíte. Já se cítím dobře jen to teplo mi nedělá nejlépe a zavodňují se mi nohy mám lýtka jak fotbalista
![]() |
| Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 | 10685 |
|
|
31.7.2013 9:26:41
jůů gratulujeme :) Já chtěla vždycky tři kluky! Budeš jak královna se třemi syny :)
|
|
|
31.7.2013 8:13:41
tak zase chlapeček to je pěkné. To bude doma blázinec
. Já jsem zvědavá jestli už taky něco bude vidět. Dívala jsem se, že na slevomatu mají v akci pleny http://www.slevomat.cz/sleva/191233-maxibalik-plenek-pampers co na to říkáte cena je dobrá ![]() |
| Hadice a hadi | 94577 |
|
30.7.2013 8:52:08
Bude to kluk
![]() |
|
|
30.7.2013 6:31:46
Tak kluk nebo holka, řekneš?
![]() |
|
|
29.7.2013 15:59:20
Nindulko jestli to není tajné tak co to bude opět kluk? Nebo do třetice holčička?
|
| Hadice a hadi | 94577 |
|
29.7.2013 11:52:38
Zdravím!
Dnes trošku závidím všem, co jsou doma... Nějak mi ta tepla nesvědčí, jak píše Dojínek, i já mám tendenci ke sunutí k zemi. My už pohlaví víme . Taky obdivuju ty, kteří to vydrží, musí to být moc hezký dozvědět se to až po porodu. Já jsem byla vždycky hrozně zvědavá. Ale taky musím přiznat, že u všech těhotenství jsem od začátku "tušila" co čekám a vždycky jsem se trefila. |
|
|
29.7.2013 9:59:44
To já bych nevydržela - neříct si "co to bude" :) Smekám přede všema, co to vydrží!! Já jdu příští týden na ult a moc se těším!
Zatím papa a neuvařte se dneska!! |
|
|
29.7.2013 9:40:21
ahoj těhulky, tak jsem skončila na PN jsem nachlazená jak snad nikdy. Přicházím o hlas což uvítala rodinka hlavně dcerka
Příští týden jdu na 3D ultrazvuk tak jsem zvědavá jestli bude něco vidět. Já s dcerkou by jsme chtěli další holčičku a manžel stále doufá, že se toho syna dočká . Začínám špatně snášet ty obrovská tepla nemůžu ani ven. Okamžitě mě obleje pot a jsem na omdlení. Jinak od začátku těhu mám už 5 kg navrchu. Snad se to stopne, protože s dcerou jsem přibrala 20 kg to už nechci . Zatím nemám vymyšlené žádné jméno ty co jsem chtěla jsou v prosinci. Takže musím hledat dál. A co vy už máte jména? |
| Kachna79 | 137276 |
|
|
28.7.2013 9:36:33
Ahoj holky,
prvne chci pozdravit "novou" maminku Katu - vitej :) Jinak myslim, ze opravdu patrim k tem stastnejsim, spatne mi uz nebyva, jen zcela vyjimecne..spis jsem zjistila, ze mi zacinaji nektery jidla vadit, kdyz je snim. Typicky priklad - opravdu hodne mi chutnaji jablka, zvlast kdyz jsou jeste tvrdsi a idealne ne moc sladky. Ale pokazdy po tom mi pripada, ze me pali zaha...takze jim jablka uz strasne malo...ten pocit "po" je fakt neprijemnej...Jinak to ale fakt jde, nemuzu si stezovat. Taky mne parkrat pozlobila hlava, dost na to obecne trpim, primo na migreny, ale ted v tehu ani moc ne. Ale behem poslednich 14dnu me hlava bolela asi 4x, fakt neprijemny...ale panadol vzdycky zabral a muj lekar mi rekl, ze je to bezpecny i pro tehulky.Nejradsi bych do sebe nervala nic, ale kdyz ta bolest je tak ukrutna a konci zvracenim, ze si rikam, ze nez abych trpela jak zvire, neschopna pohybu a se zvracenim na zaver a naslednym vycerpanim - to by se urcite nasemu miminecku nelibilo...tak holt ten panadol s nelibosti akceptuju...snad me to prestane zlobit. Moje brisko se behem posledniho tydne silene zakulatilo, ted uz to opravdu nezamaskuju )) Ale ani nechci, jsem tehulka a jsem rada Taky uz pomalu dostavame prvni darecky - obleceni, sedatko, kosik na spani pri cestovani...za chvilku se nevejdeme do bytu a to jeste zadny miminko nemame!Za 3 tydny jdem na druhy scan, nemuzu se dockat. Uvidime naseho drobecka a snad nam i reknou, jestli tam pindik je nebo ne :) Ne, ze by na tom zalezelo, ale bude hezky dat miminku konkretni jmeno...vim, ze nektery budouci rodice to vedet nechteji a naopak se nechaji prekvapit, ale my to vedet chceme..mozna i proto, ze je to nase prvni... Zemetreseni na NZ se doufejme uklidnilo, od minuly nedelni noci se neotrasame...tak snad to tak zustane. Krasny tehulkovani vsem!! ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.