| Hadice a hadi | 94577 | 
| 2.10.2013 13:17:48 Nevril, to jsi moc hodná, díky, jestli si vzpomeneš. Já jdu k dr. až za 14 dní. S tím práškem to u nás bude taky asi ta Lovela, už se těším, až začnu chystat, prát, žehlit věci na mimi. A co jméno? Už máte vybraný? | 
| Nevril+Maty+Sam+Veru+bříško | 30088 | 
|   | 1.10.2013 20:21:04 Holky taky doufám, že se trochu rozepíšem :). Je to fajn, nikoho v okolí kdo by byl těhotný v té samé fázi, jako já nemám, tak si vždy ráda počtu...  Naštěstí potkávám těhulky v mat.centru a na cvičení pro těhotné. Jinak bych si přišla jako podivná hrošice hi hi... Nindulo, stydká kost mě díky bohu nebolí ani nevím, čím by to mohlo být. Jen si pamatuji, že se nějak uvolní vazy pánve během těhu, že se tak tělo chystá k porodu, já to pociťovala nejvíc na kyčlích, ale sílí to až v třetím trimestru. Poptala bych se u doktora, ten bude snad o tom vědět víc. Zítra jdu ke své porodní asistentce, tak se jí na to taky zkusím zeptat. Snad nezapomenu, nějak se mi odkrvuje mozek v poslední době  . Dojínku já prala taky v Lovele, v té tekuté, ta mi přišla skvělá. Ráda peru v Ecoveru, nebo Froshi z dm, jsou ekologické, ale nevím, jestli mají i senzitive pro miminka.... jinak zvolím zas Lovelu. Ohledně oblečků, už jsem něco probrala, tak jen nechávám ke konci, že to vyperu. Kočárek i babyvak jsou nachystané. Mimčo bude spát se mnou, tak postýlku neřeším. Ještě nemám dořešený přebalovák, asi zas skončíme na pračce v našem mini bytě, ale na ni samozřejmě přebalovák položím. No a pak ještě zkompletovat pleny, věci k porodu a po porodu a bude to :). Ale na to je spousta času ještě... jestli jste v práci, vůbec se nedivím, že na to nebyl čas.  Někde jsem četla, že miminko potřebuje ze všeho nejvíc maminku :) a všechno ostatní je až za tím. To mi přišlo hezký, takový uklidňující... | 
| Hadice a hadi | 94577 | 
| 30.9.2013 10:43:23 Tak to taky nevím, vůbec nemám tucha, co se doporučuje-myslím ten prášek. Taky si praní chystám na listopad, prosinec. Děsně se těším, až budu doma. Jinak zatím nemám vůbec nic přichystanýho. Všechno ve sklepě nebo rozfrcaný po příbuznejch.  Chtěla jsem se optat, nebolí vás někoho stydká kost? Mě to začalo dost zlobit. Ach jo, mám strach, že se to bude horšit. Co budu dělat před porodem, to fakt nevím. Tak se opatrujte  | 
| Dojinek+Terka11/06+Lucka12/13 | 39104 | 
|   | 28.9.2013 20:36:51 Ahoj, nějak tady máme mrtvo   , kde všechny jste :-D ? Já spím taky jen na boku a dost mě bolí v kříži. Už se těším až budu doma, protože o víkendu takovýma bolestma zad netrpím občas si lehnu. Přes týden v práci to nejde  tak jsem ráda večer, že se pohnu. Holky v čem budete prát věci pro miminka? V listopadu chci všchno vyprát a nevím včem. Dcerce jsem prala v Lovele tak nevím jestli zase nebo máte něco lepšího. | 
|   | 24.9.2013 8:10:06 Moc děkuju Dojínku :). To je dobrý nápad s tím Aukrem, to mě ani nenapadlo, zatím jsem koukala jen na mimibazar... Trochu mám obavu kam až to břicho poroste, přijdu si už teď jako hrošice)))). A taky spíte hlavně na boku? Na zádech to nějak nejde, hned mě kope a na břichu, to je jasný... Už se obkládám polštáři a to není ještě posl. trimestr hi hi. to bude teprv něco.  Jinak se budeme stěhovat a to mi zrovna klidu nepřidává. chci to stihnout před porodem nejlíp už v listopadu, snad najdeme něco pěkného., tady to pěkné je, ale hodně se nám zvedl  nájem. | 
|   | 20.9.2013 17:56:19 Nevril vše nejlepší k narozeninám hlavně hodně zdravíčka   Já koupila těhotenské manšestráky a takové lehce zateplené kalhoty super sedí a ještě se dost natáhnoutakže s nima snad vydržím až do finále  Na aukru jsem vydražila pěkný těhotenský kabátek tak uvidím jak přijde snad mi bude. A tím končím  | 
|   | 20.9.2013 8:31:07 Nindulo, to chápu, děkuji, žes mi připomněla, jak to pracující matky nemaj jednoduchý, já se už celkem do práce těšila, teď mi to ani nevadí... s tím prvňáčkem a ještě pracuji dvakrát týdně pro mateřské centrum. to se vrátím a padám únavou, ale je hezký se v něčem aktivně účastnit po těch letech...  Tak držím pěsti ať v práci vydržíte a máte dost sil i na doma))). Za pár týdnů už vám to skončí a to bude paráda :). | 
|   | 20.9.2013 8:28:24 Dojinku s tou bundou to mám podobně... uvažuju o koupi nějakého pěkného těhotenského kabátu z bazaru. Zatím jsem si koupila těhot.sukni a halenku a udělalo mi to velkou radost. | 
|   | 20.9.2013 8:27:12 Holky moc zdravím :)... Koukám, že je nás tu víc, které máme doma školáčky... Já taky, nejstarší syn je letos v první třídě. A mladší má už věk na školku, ale jsem ráda, že jsem se rozhodla dát ho do školky až příští rok, celkem mi stačí začátek školy...je toho hodně, to asi znáte. Dnes mám narozeniny a hned jedeme na víkend na první školu v přírodě, která je ještě s rodiči a sourozenci. Spát budeme v nevytápěných chatkách a manžel se mi směje, že mám strach, že v noci zmrznu... Prý mám topení na břiše  vtipálek jeden... Jinak uvažovaly jste o nějakém kurzu ohledně porodu a šestinedělí? my tady máme porodní asistentku, která pořádá kurz 7 setkání po 2 hodinách, kde je třeba i partnerská příprava, kde připravuje tatínka k porodu. To mi přijde zajímavé. \sice budu matkou už potřetí, ale třeba na porod jsem se nikdy pořádně nepřipravila... tak se asi na to zajdu podívat a uvidím. To, co nabízí místní porodnice je celkem o ničem, jsou to 2 setkání a moc mi to nedalo, když jsem tam byla před druhým porodem... | 
|   | 14.9.2013 8:45:40 Ahoj těhulky, tak nám začali starosti ze školou. Dcerka nastoupila do první třídy a zatím je nadšená. Tak snad jí to vydrží. V práci už toho mám taky plné zuby a večer pomalu nemůžu stoupnout z gauče jak mě bolí v křížích. No ještě měsíc a půl a budu doma  . Teď přemýšlím jakou si koupím na zimu bundu, už teď nic přes břicho nedopnu a venku je už chladno. Co nosíte? Vůbec nevím co si koupit a nechci zase moc investovat. | 
 Rybářský denČeské Budějovice
Rybářský denČeské Budějovice   Povídání o bylinkáchChrudim
Povídání o bylinkáchChrudim   Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou   Vítání sv. MartinaBlansko
Vítání sv. MartinaBlansko   Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  Další akce nalezte zde
 Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997
Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997 Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997
Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997 Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997
Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997 Churros/Simča, dcery *1988 a 1997
Churros/Simča, dcery *1988 a 1997 Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997
Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997 Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997
Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997 Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/ Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997
Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997 Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997
Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997 Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997
Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.