| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 552  [Dalších 422 >>]
Mishula 130062
15.7.2014 14:26:57
Tak děvenka se snaží o posazení, při ležení na břiše pod sebe strká kolena a rukama plave, jako by chtěla lézt. Když leží na zádech, propne se v luk tak, že leží na lopatkách, zbytek těla ve vezduchu a opírá se jen chodidly. To bude nějaký rychlý, tohle dítě ~8~
Mishula 130062
11.7.2014 21:29:54
U nás přetáčení týden, ale jen ze zad na břicho. Zpátky to neumí, takže pak řveee :-)
Konvalilinka 86773
11.7.2014 20:04:23
Děkuji Vám, stříkám mu do očička + jsem napsala paní z diskuze a poslala mi návod. jde o to kanálek silně mačkat, aby se uvolnil. Kéž by to pomohlo. Jinak naše mimi už se taky otáčí :-)
Girili 117849
10.7.2014 0:35:48
Tak po nekolikatydenni pauze od prvniho otoceni se nam dcerka od predvcerejska uz otaci porad. Na obe strany bez pleny i s ni. :-)

Konvalinko, v nejake nedavne diskuzi tady na rodine se probiral zpusob masaze kanalku. Bylo tam zmineno, ze postup bezne doporucovany moc nefunguje, i popsan jiny zpusob, udajne fungujici. Zkus to dohledat a zkusit.
Mishula 130062
8.7.2014 22:27:45
Babskou radu mám, u první dcery pomohlo stříknout do oka trochu mateřského mléka. Jako vážně. Natálce se dělá na jedné tvářičce ekzém (pravděpodobně, má dispozice). Občas taky kapičku vymáčknu a natřu jí to - hned je to rapidně lepší ~R^ Někdy stačí jednoduchá věc, tak kéž by to i malému pomohlo ~;)
Konvalilinka 86773
8.7.2014 20:50:46
Já jsem jim také pořád opakovala, že je spokojený. Poslal nás tam obvodní, že tři týdny už je opravdu dost, aby neměl poruchu ve střevech.. Chudinka, brali mu krev
z hlavičky...Ale hlavně, že už jsme doma. A je ok.
Jinak, já jsem si nasadila náramek a mám ho aktuálně na té ruce, kde je prso na řadě s kojením .Protože už mě unavovalo, jak jsem neustále vzpomínala z kterého, že jsem kojila naposledy ~t~
ještě máme jeden problém, od narození mu tečou očička, ráno i někdy zalepené. Dr. pořád jen vykapávat, vykapávat, ale je to k ničemu. Bojim se, že skončíme na proplachu kanálku. Nemáte nějakou "babskou radu?" Děkuji.
Mishula 130062
8.7.2014 9:55:32
Tak když přibírá, tak je to v pořádku dle mě~d~ Kdyby měl hlad, tak bys to asi slyšela ~:-D Já teda kojím z obou, ale to druhé spíš nabídnu a někdy si ještě dá, někdy ne. Pořád musím hlídat, z kterého je teda vypito a které je na řadě příště.
Teď když jsou horka dávám ještě fenyklový čaj, ale ani se nedá říct, že by ho pila, spíš někdy vyloženě omylem trošku spolkne, když zkousne ten dudlík. Z lahve prostě neumí pít.
Konvalilinka 86773
7.7.2014 20:01:36
Ahoj, jak jsem ho tam vážila před a po kojení, tak se zjistilo, že vypije dost málo. Stačilo to, aby přibíral,ale neměl žádné zbytky. I když mu pak poslední den dali glycer. čípek a já to chytala do 4 plín ~l~ každopádně mám kojit z obou prsou při každém kojení a i několikrát prostřídat.. No nevim, mě by to nenapadlo, protože je pořád spokojený, přibírá, aktuálně už má 6,60.
Mishula 130062
6.7.2014 10:34:34
Konvalinko, jak "málo pil"? Jakože měl příjem tak akorát, že to všechno spotřeboval? Natálka dřív srajdila skoro do každý plíny a teď opravdu 1x denně s problémy ~Rv
Hlavně, že už jste doma ~;)
Konvalilinka 86773
4.7.2014 15:24:53
Ahoj Mishule, paráda, věřila jsem, že by se to mohlo na 3 měsících zlomit. Ať to vydrží. Girili dovča v Rakousku můj sen, náš tatínek nechce nikam dál s mimísem. Tak super,že jste si to užili. Jinak my nakonec skončili v nemocnici. Byli jsme tam od úterý a dnes nás pustili. nekakal 3 týdny. Dnes jsem to nestačila chytat, plné tři plíny. Nakonec se tedy opravdu zjistilo, že málo pil. Později když tak napíšu více, asi si zvykl v nem. za těch pár dní na nošení...
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 552  [Dalších 422 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.