| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 552  [Dalších 402 >>]
Girili 117849
24.6.2014 23:40:28
Mishulo, s kojenim a odtrhavanim to mame casto podobne. Pije hezky jen v polospanku, tj. pri uspavani a pri probuzeni. Mezitim se mi prakticky nedari nakojit. Jak ale ma uplne jiny rezim nez syn, tj. spi po kratsich usecich pres den klidne 5x, tak kojim ve vysledku fakt casto.
Se stolici problem nemame, kadi stejne jako prvni dite prakticky po kazdem jidle. Ale slysela jsem od zname, ze mela take takto nekadici kojene mimino. Pry je mozne i 14 dni bez stolice.
Ve ctvrtek jdeme take do poradny na ctyrmesicni prohlidku, tak jsem zvedava, zda se ta nase mrnavka mrnava alespon priblizi sesti kilum. Porad je hubena a drobna, ale alespon ji podle cepicky trochu vyrostla hlava.
Konvalilinka 86773
24.6.2014 20:54:05
Ahoj, to mi připomíná u nás. Dávám během kojení odříhat, ale u mě je to asi spojené s menstruací. Taky se trhá a cuká a ošívá, nepije v klidu. Takže asi to má možná opravdu jinou chuť. Anebo si chce krknout. Dnes zase začal po delší době takhle špatně pít a já si spočítala, že to mám zítra mít.
Držim palce, ať kojení udržíte a přijdeš na příčinu ~x~Taky už jsme měli období po hodině a teď ty noci jsou fakt krizovka, po dvou hodinách, ale prostě kojim a věřim,že se to zas ustálí. ~d~ Byli jsme u doktora, od nikoho jsem nesehnala váhy. Zítra to bude 14 dní,co nekadil. Váhový přírůstek v normě, až dost. Smál se na doktora, břicho měkké, nic na něm neviděl, bral vzorek a nabral kapičku. Bylo vidět, že sám je z toho dost na rozpacích a to má dloooouholetou praxi.. Nejdřív začal, že zkusíme šťávy, aby se jako asi po tom po... tak jsem řekla,že ale žádné bolesti nevidím, že je jinak v pohodě. Že se mi do šťáv nechce. Tak jsme skončili u prob. kapiček. Ale ještě jsem je nekoupila.
Mishula 130062
24.6.2014 12:00:40
Matně si vzpomínám, že nekakání jsem řešila u starší, tam to bylo tuším 10 dní. Bylo to přechodné. Jak to vypadá s tím vážením?

U nás to vypadá na bojkot kojení, tříhodinové intervaly udržím málokdy, kojím častěji, klidně po hodině. Ale to se jen napije a za hodinu zas ~8~ Celej proces je o nervy. Přisaje se, potáhne, urve se, odvrátí hlavu. Pak se zas přisaje, potáhne, urve, odvrátí,.. takhle klidně 10x, 15x než se fakt chytne. Jsem z ní na mrtvici. Myslela jsem si, že ji rozčiluje, že to neteče hned a je netrpělivá. Poznám bezpečně, kdy se mlíko spustí a chvíli to holt trvá. Večer už fakt ale mívám pocit, že se škube protože to teče málo, že tam toho moc není ~d~ Ve čtvrtek jdeme na váhu, tak uvidím. Jsem zvědavá, jestli kojo udržíme.
Konvalilinka 86773
22.6.2014 21:17:00
Děkuji. Zkusíme vážení a uvidíme.
Čačík
  • 
22.6.2014 9:01:06
Omlouvám se, že vám sem lezu. Pokud mimi nekaká, tak bych ho. převážila před i po kojení. Pak třeba po týdnu. Můžeš míň méně mléka, proto se i častěji budí. Může mít třeba hlad nebo také ne. Nebo má nyní větší spotřebu a chvíli trvá než se ti množství tvorby mléka zase upraví dle něj. Opravdu může to mléko spotřebovat bez stolice.
Konvalilinka 86773
22.6.2014 8:10:16
Ahoj, tak po prodělaném "průjmu" nebo co to bylo, už mimi skoro 11 dní nekakal. ~d~ Shodou okolností je to od očkování. Po něm nekakal týden, pak přišlo něco málo a ted už dalších 11 dní. Směje se, nebrečí, celkem ok spí. Akorát už nedá delší kus v noci,ale budí se po 2,5 -3 h hned po usnutí až do rána a pokaždé pije. Všude na netu čtu, že je to u kojených normální, že všechno vstřebají a proto nejsou žádné zbytky. Volala jsem Mudr a ten se zhrozil, že je to moc dlouho, ať dám čípek. Pod tlakem jsem ho pak dala a nic se nedělo, jen trochu špinavá plína. Nemáte zkušenost nebo neslyšely jste ve vašem okolí, že by to miminka taky měla? Díky moc. ~x~
Girili 117849
18.6.2014 8:55:35
Tak to je paradni zprava! At uz se Natalce dari jen a jen dobre. :-)
Konvalilinka 86773
17.6.2014 20:17:33
~z~~R^~b~~g~
Mishula 130062
17.6.2014 17:54:26
Cysta zmizela!! ~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~
Girili 117849
16.6.2014 22:43:09
Ja se ji zatim zbavovat nebudu, porad doufam, ze si zvykne. Ale taky ji mam koupenou pouzitou na inzerat. Urcite neco najdes. Pripadne Ergo, to je take ergonomicke nositko, velmi podobne.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 552  [Dalších 402 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.