| Mishula | 130062 |
|
|
16.6.2014 21:29:00
Girili, já manducu ještě pořád neobjednala, pořád jsem nalomená a ta cena je šílená. Kdyby ses chtěla zbavit té svojí se slevou, asi bych do toho šla.
|
| Girili | 117849 |
|
|
16.6.2014 17:04:46
Mishulo, ta fotka rvouci Natalky - jakoby to bylo u nas. Nase slecna vydrzi chvili lezet v klidu po probuzeni a pokud jedeme POMALU, NEDRNCA to a POD STROMY, tak vydrzi chvili pozorovat. Jenze naplanujte si to. Kdyz kocarek stoji pod stromem, tak vydrzi chvili i v klidu, jizda je jednoznacne horsi. Manducu si porad neoblibila, cas od casu to zkusim.
![]() |
| Konvalilinka | 86773 |
|
|
14.6.2014 8:24:15
Tak super,
já dávám taky na obličej muchlíka, i v kočárku. Taky u nás zabírá poloha na boku. V kočárku nespí jinak než na něm, je skoro až na břichu. A taky už jsme jeli tak, že v kočáru pásl hříbata, u toho se vyprděl a pak mohl zas na záda ) |
| Mishula | 130062 |
|
|
13.6.2014 21:20:39
Já myslím, že se hračky nebojí, normálně ji totiž pozoruje a lomcuje s ní.
Když ji nosím, tak řve jen málokdy, většinou ji právě na rukách zklidním. Ke spánku ukládám většinou hned po kojení a když ne, tak taky chvíli ponosím a pomazlím, je lepší ji položit úplně zklidněnou, je větší šance, že nebude řvát. Dneska ji teda musím moc pochválit, za den naspala 3x 1,5 hodiny, to už mi přijde slušný. A ne těch jejích 3x 20 minut jako doteď. Tím, že pěkně přes den spinkala, byla moc hodná bdělá. A už hodinku chrupká ![]() Objevila jsem taky novej trik - na spaní jí dám k obličeji látkovou plínu. Ona se do ní úplně zavrtá a je děsně spokojená. Zpocená a spokojená ![]() |
| Konvalilinka | 86773 |
|
|
13.6.2014 21:05:41
Mishulo a když Natálku vezmeš na ruku, tak přestane? Nebo brečí i na ruce? Já doufám,že se vám to po těch třech měsících zlomí a půjde to k lepšímu.
My jsme dnes šli na procházku ,kočár jsem tlačila a jeho nesla. Chtěl prostě pozorovat. Jinak o nošení, rychle jsem přelítla,co jste psaly. Náš malý taky nemá rád klasickou polohu. Nejlíp mu to vyhovuje když kouká přes rameno a nebo je zády k mým zádům. Taky jsem zjistila, že se potřebuje před spaním hodně nosit a mazlit, že pak rychleji usne. To si teda já teď pár dní myslim, že jsem to objevila ![]() Ale vím, že jsem to řešila i u staršího. Někde jsem to četla, že třeba špatně usínají, protože potřebují domazlit. Ale to je takových věcí, co by měl člověk brát v úvahu.. A taky mě napadlo, že se klouček bojí hračky, kterou má pověšenou na kočárku. hned mě to napadlo, jak jsem uviděla tu fotku. Máme takovou plyšovou krávu. Teď o vík jsem ji dala vedle něj a zdá se mi to lepší,ale může to být taky náhoda.. |
| Mishula | 130062 |
|
|
13.6.2014 7:56:53
Natálka taky u cizích většinou řve, někdy řve dokonce i u tatínka a u mě se zklidní. Musí být fakt hodně dobře naladěná, aby si ji mohla pochovat třeba babička.
Jsem zvědavá, jaký bude dnešek, od pondělka celé dny proplakala, neudělám s ní fakt NIC, pořád jen řeším nespokojené miminko. Jsem z ní už pěkně unavená. A stále v šoku, starší byla hrozně hodná, skoro jsem o ní nevěděla. Teď mám žaludek sevřenej jen když máme jít pro starší do školky, většinou mi celou cestu ječí, lidi se otáčejí, já zpocená, nervózní, hladová, protože uvařit prostě nemám kdy ![]() Jsem teda vděčná za ty noci, zpravidla se probudí jednou nad ránem, napije se a spí dál. Včera dokonce usnula asi v osm večer, v tomhle směru se to s ní lepší. Ale přes den.. Takhle je ráda, když jedeme pro Anetku do školky![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
12.6.2014 17:13:42
Nase slecna taky rada vidi a tu klasickou lezici polohu nesnasi. Musim to rikat kazdemu, kdo si ji chce pochovat. Ale stejne uz vicemene u kazdeho ciziho rve. Alespon ze manzela akceptuje.
![]() |
| Mishula | 130062 |
|
|
11.6.2014 20:39:41
Nene, na tygříka je to bříškem k ruce. Já myslím tu klasiku, zádama k ruce.
Klubíčko se doporučuje, teda alespoň nám to dětská radila. Jenže tam je kouzlo v té zvednuté pánvi. Naše princezna zvednutou pánev nemusí, nejradši je prostě natažená ve vertikální poloze. |
| Girili | 117849 |
|
|
10.6.2014 20:50:27
Mishulo, ale klubickovani se doporucuje, ne? Klasicke noseni na predlokti myslis "na tygrika"?
|
| Mishula | 130062 |
|
|
10.6.2014 20:17:46
Tak to je šikulka
U nás to na otočku ještě nevypadá, ale na bok už se točí suverénně poměrně dlouho. A do sedu se jí chce když ji nosím v klubíčku, to má tendence se předklánět a snaží se držet hlavu. Trošku mě mrzí, že úplně nenávidí klasický nošení na předloktí, prostě ta klasika, jak se miminka nosí. To je úplně šílená. Vyhovuje jí vertikální poloha a čelem dopředu, aby měla přehled, koza. Mám strach, abych jí nezničila páteř. Ale jinak to prostě nejde, veškerý jiný nosící polohy prořve ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.