| Mishula | 130062 |
|
|
2.6.2014 19:32:23
Já věděla že chci psát ještě o něčem - o hovně
![]() Natálce už se to mění na ta míchaná vajíčka a právě s tím má asi problémy, nekaká už tak často a evidentně jí to jde hůř, fakt dost pláče. Dřív to mívala hoooodně řídké, bez "cucků". Teď kaká tak 3x denně a před každým vyprázdněním klidně hodinu řve ![]() |
| Mishula | 130062 |
|
|
2.6.2014 19:30:09
Jsem to zakřikla, už se u nás zase ječí jako dřív
Asi do té manduky taky půjdu, za celý den ji nemůžu dát z ruky, už mě berou záda i předloktí, 4 a půl kila už se pěkně pronese, když ji člověk nemůže odložit Teď jsme byli poprvé mimo domov i přes noc, 5 dní, 4 noci. Přes noc spinkala krásně, ale přes den jsem ji nechtěla nechat řvát, byli jsme na návštěvě, takže neustálé nošení. Začínám mít nějakou krizi, je fakt náročná, k tomu kojím, takže se nemůžu vzdálit, orazit si, je toho na mě nějak moc poslední dobou.Add vakcína - ano, Pediacel je bez žloutenky. Ta se musí doočkovat do 12 let věku dítěte, myslím. |
| Konvalilinka | 86773 |
|
|
29.5.2014 8:49:36
Já už taky šla s mimisem na ruce a kočár tlačila
ale zatim jen asi dvakrát. ještěže je teplo, vyndávat ho ve fusaku jako prvního, to by mě kleplo To jsem ráda, že je to normální, akorát včera tam měl hlen, tak zítra půjdem na výtěr. DOufám,že to bude ok. |
| Girili | 117849 |
|
|
29.5.2014 0:03:22
O noseni mi povidej... Nevim, co budeme delat s tim kocarkem. Snazim se cestu ven vzdy naplanovat, aby spala. Dnes jsme vyrazili fakt presne a spala asi 20 minut, jen jsme vyzvedli boty z opravy, nestihli jsme ani nakoupit. Po probuzeni da tak 3-4 minuty klidu a pak rev, rev a rev. Nepomuze nic. Asi zacnu trenovat manduku. Jenze v te se bojim, ze mi zase neusne, jak je zvykla na to zavinovani a usinani u prsu...
![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
28.5.2014 23:59:51
Dcerka ma stolici celou dobu tmave zlutou a velmi ridkou. Kolikrat skoro jen takovou napenenou vodu. Kadi nekolikrat denne. Obecne kdyz kojenci kadi mene casto, byva stolice hutnejsi.
|
| Konvalilinka | 86773 |
|
|
27.5.2014 19:11:19
Ano, náš malej ze dne na den zjistil, že je zajímavější nosit se na ruce než ležet.
Můžu se zeptat, mají vaše mii pořád kakání jako míchaná vajíčka? Tomášek už týden kadí ob den, ale je to takový řídký, spíš tekutý :-( tak nevim a tmavší. Ale to jsem našla, že to může být i jako hořčice. U prvního jsem tohle neřešila, ten měl ukázkové |
| Girili | 117849 |
|
|
27.5.2014 15:53:53
Mishulo, o te pentavakcine jsem taky uvazovala. Mame ockovani az v pul roce a ve ctyrech mesicich jeste jdeme do poradny, tak se poptam. Je tedy Pediacel ta vakcina bez hepatitidy B? Nepletu se?
|
| Girili | 117849 |
|
|
27.5.2014 15:52:09
Mishulo, jsem rada, za lepsi zpravy od vas.
Ted se to bude jen a jen zlepsovat, uvidis. Natalka se uz otaci na bok? To nasi princeznu ani nenapadne. Je hodne ziva, to ano, hodne kope, otaci hlavicku, uz strka rucickami zavesene hracky do pusinky, ale otoci se maximalne omylem, kdyz se prevazi na mekke posteli z briska na zadicka. ![]() Konvalinko, myslim, ze ten plac je znamkou vyzravani miminka, ze uz si zacina uvedomovat, co se mu libi a co ne. Zjistujeme, ze nase holcicka NESNASI lezet v kocarku, kdyz nespi. Kdyz je v dobrem rozmaru, tak vydrzi tak pet minut, kdyz na ni nekdo nad kocarkem dela tajtrliky nebo kdyz ji prebaluju, pripadne jeste kdyz jedeme nizko pod stromy, tak do zeleneho trochu kouka a prejde z nejvetsiho hysteraku do pouheho poknouravani. Ale jak zas vyjedeme pod volne nebe, tak se rozplace, ze uz pak dalsi stromy ani nema sanci videt, protoze ma placem zavrene oci. Uz jsou ji tri mesice pryc, tak zacinam uvazovat o manduce, ale jeste se mi na ni nezda dost pevna a taky musim nejdriv objednat nejaky kloboucek - nenapadlo me, ze budu na tak male dite nejaky potrebovat. Nejsem si ale jista, ze pri nasich problemech s usinanim v manduce usne, pokud si na ni vubec zvykne. ![]() |
| Konvalilinka | 86773 |
|
|
27.5.2014 10:00:25
Ahoj, tak to je paráda,že u vás pláče ubývá.
a že malá prospívá. U nás se to začíná taky otáčet,ale obráceně. Šest týdnů jsme o něm nevěděli a ted mám pocit, že ho musí být slyšet až venku, jak dokáže ječet .Zatím vždy zabralo prso,ale včera jsem začala pochybovat,jestli ho dokážu ukojit. No budeme se držet,co nejdéle. Nás čeká očkování už příští týden. Bohužel s vakcínou, kterou jmenuješ zkušenost nemáme.Dneska snad už bude lepší vzduch venku tak doufám, že bude lépe spát. ještě se mu začaly dělat ty šupinky na hlavičce a docela dost, tak hledám na netu nějaké rady. Olejíček moc nefunguje. |
| Mishula | 130062 |
|
|
27.5.2014 9:14:22
Ahoj holky. Tak u nás pasení taky žádná sláva, většinou se po pár vteřinách rozčílí a s pasením je konec
Ale na svůj věk by měla vydržet 5 vteřin, což dá, tak jsem klidná. Nejvíc machruje u doktorky, tam pase pěkně ![]() Jinak se konečně po šesti vyloženě prořvaných týdnech zklidňuje, psychicky jsem nevydržela a obětovala 600,- za probiotické kapky. Už třetí den bylo vidět výrazné zlepšení. Jako stále mívá slabší chvilky, ale večery už zdaleka nejsou tak divoké a i přes den toho naspí víc. Konečně máme docela usměvavé miminko. Má za sebou neurologické vyšetření, vyvíjí se naprosto v pořádku, reflexy všechny ok. Cysta není přímo ve tkáni mozku ale v nějaké dutině, čili na nic netlačí. Aspoň že tak. Kéž by ta potvora zmizela Rozhodně prý nezpůsobuje bolest, to mě uklidnilo, plakala opravdu hodně a ještě jsme nevěděli, jestli je to fakt bříško nebo hlava. S rozdílně velkými zorničkami cysta vůbec nesouvisí, na oční nerv netlačí. Paradox, díky zorničkám se cysta odhalila. No jsme v péči očařů i neurologů, za 2 týdny jdeme opět na sono hlavičky. Jsem ráda, že je hlídaná.Dneska jsou jí přesně dva měsíce. Směje se, nesměle brouká, přetáčí se na bok. Zítra jdeme na váhu, tak jsem zvědavá. Stále kojíme a v noci vydrží i těch 5 hodin bez jídla, tak si říkám, že kdyby měla hlad, budí se dřív. Tak snad přibývá. Čeká nás očkování a mám velký zájem na odložení, ráda bych začla co nejpozději. Budu chtít místo Infarixu Pediacel, nemáte s tím zkušenost? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.