| Konvalilinka | 86773 |
|
|
26.5.2014 12:30:31
AHoj, tak našemu drobečkovi jde pasení jen někdy. Někdy krásně zvedá a někdy prostě lehne a leží. Asi se mu vyloženě nechce. A dnes opět trpíme, chce pít po 2 hodinách, pláče, nespí. Od rána dal celkem jen hodinu. Te´d jsem ho cestou domů nesla, protože v kočárku brečel. Tak uvidíme,jestli v postýlce zabere.
|
| Girili | 117849 |
|
|
22.5.2014 15:04:54
Dnes slavime rovne 3 mesice, synek presne 2,5 roku. Nas strizlicek to dnes dotahl na rovnych 5kg. To mel syn v sesti nedelich (porodni vahu meli temer stejnou), ve trech mesicich mel 6700g. Ja vim, srovnavat se nema, ale...
Fyzioterapeutka nas dnes pochvalila, ze predilekce uz neni temer znatelna, ale paseni se ji nezda dost dokonale, ze ma porad zatate pesticky, pry to odpovida tak 8i tydnum. Doktorka se tomu smala, ze fyzioterapeut vzdy neco najde a je fakt ze to uz me take nechava chladnou - to vytykala synovi take a ten se pak zacal ve 4 mesicich obracet a od te doby byl porad ve vsem napred. Tak snad to nase princezna taky dozene. ![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
20.5.2014 20:45:14
Taky bych vyrazila. Blbe ale je, ze nasi pred dvema roky predelavali celou zahradu a stromy jsou jeste male a nova pergola z lonska jeste nesacila obrust. Takze chladek venku veskery zadny. :-/
|
| Konvalilinka | 86773 |
|
|
20.5.2014 20:18:06
Tak u nás se spaním to samé ! Chudinka nemohl vůbec usnout, pak dal půl hodiny. a doma pak usnul v 6 na půl hodiny a ted ještě nespí. Zítra hned jak vyzvednu staršího tak vyrážíme k našim na vesnici, doufám, že na zahradě pod stromy mu bude líp než tady mezi panelákama.
|
| Girili | 117849 |
|
|
20.5.2014 18:26:47
U nas podobne - body + dupacky + ponozky a kdyz spinkala, tak zavinuta do tenke merino zavinovacky. To je takovy tenoucky temer pruhledny velky ctverec. Bez cepice.
Zavinuta spala pul hodiny, nezavinuta ctvrt. Dnes dohromady 2x pul hodiny + 2x ctvrt hodiny. Des bes. Jak spi vase deti v tomto pocasi vam? Pred par dny temer cely den a ted toto... ![]() |
| Konvalilinka | 86773 |
|
|
20.5.2014 18:01:38
Ahoj, Tak jak byli vaši broučkové dnes obléknutí? A co chystáte na zítra?
Tomášek dnes bodyno, tepláčky a ponožky a bačkůrky(nohy má neustále studené) + slabší mikinku. Ležel na slabé dece a přikrytý nejdříve silnější dekou a pak jsem ji vyměnila za slabou. Tu jsem mu nakonec odhrnula a mikinu rozepla. No a čepičku, kterou jsem teda opravdu nevěděla, jestli mu mám sundat. Takový obrovský skok, to je něco |
| Girili | 117849 |
|
|
18.5.2014 17:31:04
Konvalinko, nemam. Ale ja mam pomerne vstricnou doktorku, ktera uz si me trochu zapsala jako "alternativni" matku a tak na me nijak netlaci. Dala mi bez reci podepsat papir, ze chci to zkracene schema ockovani, respekuje to, vi, ze se to tak jinde ockuje. Rozhodne nestrasi smrti ditete. Kdyz mi jednou chtela na zacinajici laryngitidu nabidnout kortikoidy, tak zacinala opatrne slovy "Vy to asi nebudete chtit, tak pak kdyztak muzeme zkusit tohle..." a nabizela i jinou moznost. Bez reci mi pred porodem vypsala potvrzeni, ze by pripadne vzala do pece dite po ambulantnim porodu. Ale neni to asi uplne bezny pristup. Vim, ze k ni chodi i mnohem alternativneji zalozene matky a jsou s ni spokojene.
|
| Konvalilinka | 86773 |
|
|
17.5.2014 18:53:12
Girili a máš problémy s dětským lékařem? Musíš si to "vydupat?"
|
| Girili | 117849 |
|
|
17.5.2014 15:41:26
Pneumokok povinny neni, to mu pichnout sam od sebe nemuze. Nic nemuze, ani to povinne. My budeme davat pouze hexu a to ve schematu 2+1, jako se to picha v cizine, tedy o jednu davku mene a zacneme az v sesti mesicich. Po skonceni a nutne pauze dame z nepovinneho TBC (pro to mam sve duvody), to vyjde nekdy po roce. S povinnym MMR - zardenky, spalnicky, priusnice bych nejradsi pockala az pred pubertu, ale vzhledem k tomu, ze by mi kvuli tomu mozna nevzali deti do skolky, tak dame nejspis az ve trech letech pred nastupem do skolky. Syn 2.5 roku to zatim take nema. Krome toho TBC nepovinneho nic.
|
| Konvalilinka | 86773 |
|
|
17.5.2014 10:14:14
Ahoj, to je přesně to,co jsem četla. Že lékaři nutí přes strach. Já jsem si řekla,že povinné teda nebudu řešit. Ale kamarádka šla na první hexa a doktorka jim chtěla píchnout zrovna i pneumok. Tak se obávám,aby to na mě doktor taky nevybalil. Sám od sebe mu to snad proboha píchnout nemůže.. Takže se hned ve dveřích budu ptát. Taky nechci dávat nic navíc.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.