| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 568  [Dalších 468 >>]
Miri+L&M&K 53516
25.6.2014 14:25:46
Tak termín měla Borhyová popozítří. Jsem nějak o den napřed.
A ještě se zeptám, v nemocnici se dělá jen monitor a prohlídka? Jestli třeba budou i mimčo nějak měřit, jestli neni moc velké atd.
Tam určitě strávím celé dopoledne zítra. Je to bez objednání, tak vůbec nevím, kolik tam tak těhulek bude. Určitě tam nemají např. pět monitorů, když nás tam bude třeba pět. Sbalenou tašku si asi vezmu sebou, což? Přeci jen je to přes 20km, tak aby manžel popřípadě nemusel na otočku domů, kdyby si mě tam chtěli nechat.
Jí budu muset dneska asi přemlouvat, ať už se narodí, abych tam jela rovnou rodit ~t~
Miri+L&M&K 53516
25.6.2014 13:38:26
Já jdu na kontrolu po týdnu zítra, budu mít také termín. Ani nevím, jak často se tady chodí pak na kontroly. Nepřenášela jsem nikdy ~d~
U nás v noci bouřka, ráno lilo a dopoledne přestalo. Teď konečně sluníčko :-)
Už i Borhyová dnes porodila, měla termín pozítří ~:-D
Kikoš 140015
25.6.2014 12:15:30
Vzhledem k tomu, že červen pomalu končí, tak to vypadá, že jsme tu zbyly jen my, zoufalkyně, co nás čeká přenášení do července ~o~
Já jsem teda v jednom kole, pořád děti někam vozím...Dnes ráno do školy, pak jsem šla nakoupit na středeční farmářské trhy a nakonec jsem skončila na kafíčku v práci, protože se mi po těch lidičkách krapet stýská, doma jsem byla v jedenáct! ~t~

A teď bych mohla jít spát..konečně tu začalo trochu pršet..a že bylo na čase, vše je přeschlé..spát přes den ale nechodím, protože pak v noci nemůžu spát. Jak já se těším na spánek na břišeeeee ~h~

V pátek jdu zas na srdíčko a to už mám termín, takže pak už budu chodit na srdíčko každý den..uff. Děti se těší na prázdniny a já se jim nedivím.
Tak se budu těšit na další příspěvky a miminka - obzvláště na to naše. ~:-D
Miri+L&M&K 53516
24.6.2014 20:24:51
Tak doufám, že Maci už není 2v1,když se neozývá :-)
Koukám, že porod začal každému v jinou dobu, tak jsem zvědavá na sebe. Za dva dny mám termín, ale také žádné náznaky. Kikoš, nejsi sama ~;)
Addo, běhat a ještě po schodech ~e~, já jsem ráda, že chodím, bolí mě kyčle. Jakmile sedím déle než 5minut,tak se pak dalších pět rozhýbávám~R, když vstanu.
Larinko, jsem ráda že jsi napsala a že se máte dobře. Tak dej vědět, jak přibírání. Kluci byli hrozní žrouti, uvidíme co pak malá.
Marťa naštěstí už ve škole nemá úkoly, zítra si mají přinést hry a pozítří výlet. Manžel už od včerejška dovolenou, tak mám vše jednodušší ~R^ Dojde do školy i školky.
Larinka+3svišti 55666
24.6.2014 10:41:32
Ahoj všem!

Trošku teď nestíhám-přeci jenom se 3 dětmi, z toho 1 školou povinné, další končí docházku do školky, je to v červnu docela frkot, ale už jenom tenhle týden a padla :-).

My zítra končíme šestinedělí, takže jdu s Eliškou na kontrolu. Řekla bych, že to u ní bude s jídlem stejné jako u starší sestry, tzn. bude lehounká a drobná, ale mrštná ~b~ - tak doufám, že dr. nebude hrotit naše přírůstky na váze, který budou vždy na spodní hranici tabulek (dle vážení doma se mnou a bez má totiž cca 3,5kg).

Addo, moc gratuluju k další princezně ~;((

A co se týká porodů, tak první začal kolem půlnoci po sexu-malá se narodila v 8:20, druhý mi vyvolávali po předčasném odtoku plodovky díky infekci (Matěj se narodil o 6 týdnů dřív)v 7 ráno (plodovka odtekla den předtím a čekalo se, jestli se něco rozjede samo)a narodil se v 12:46 a třetí porod začal odpoledne nepravidelnými slabými MS bolestmi (počítat jsem intervaly začala okolo 17hodiny) a malá se narodila v 0:19.
Zuzaniela 76377
24.6.2014 8:56:45
Addo, moc gratuluju k miminku ~g~~n~. Krásný porod, úplně jsem zase dojatá...~:-D

Miri, první porod 23,40, druhý 21,15 a třetí 13,45.

Mrňous se kroutí, jdu krmit ~6~.
Miri+L&M&K 53516
22.6.2014 8:39:49
Maci, držela jsem palce...tak co ráno?
Píšu z mobilu, tak snad se příspěvek objeví
:-)
Maci1 27366
21.6.2014 19:54:46
Zdravím vespolek.
Dnes dopoledne na kontrole u mě nic nového, děložní činnost mizivá, jinak monitor OK. Po obědě jsme s manželem vyrazili na procházku spojenou se sběrem bezového květu :-), ušli jsme asi 6 km. A teď to skoro vypadá, že se začíná něco dít (a řekla bych, že mi odchází hlenová zátka). Držte mi prosím palce, ať z toho tentokrát něco je. Dík ~;).
Kikoš 140015
21.6.2014 16:22:52
Addo také moc gratuluji a tiše závidím. Barborce přeji do života jen to nej ~;((
..já mám termín v pátek, ale cítím se teď dobře a vůbec ne, že by se něco blížilo ~2~
Na sex teda ale chuť vůbec nemám a manžel evidentně taky ne ~a~ . Je ke mně hrozně pozorný a milý, udělá pro mě, co mi na očích vidí,ale co se týče intimity jsme nyní "zajedno"...bohužel. Takže tento způsob urychlení porodu asi neklapne..
Každopádně vím, že 4.7. mám termín vyvolání porodu, takže za 14 dní už nás na tuty bude 5! ~:-D~:-D~:-D~:-D~:-D
Adda ..... 49878
21.6.2014 15:34:47
Prvni porod zacal v 6h rano, porozeno v poledne.Druhy vyvolany zacal v 1o dopl porozeno pred 15h.Ted jsem byla presvedcena ze pojedem v noci a kdyz jsem se v tu nedeli vzbudila a zjistila ze zas nic tak jsem si doprali sex, pak zacaly ty bolesti, tak jsem tomu pomahala, varila jsem , perkrat jsem dala schody v behu.Po obede jsemmela pocit ze sice bolesti jsou ale nejak to nepokracuje, mela jsem strach aby to zas nepreslo, tak jme si doprali po druhe~z~. A pak uz ro postupne zesilovalo~t~
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 568  [Dalších 468 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.