| Maci1 | 27366 | 
| 
 | 
 20.6.2014 13:55:01 
Addo, taky moc gratuluju a nepokrytě závidím, že to máš už za sebou  
![]()  . Já pořád nic, dítě si z nás dělá asi srandu. Ve středu jsem byla na kontrole se stejným výsledkem jako v pondělí, další mě čeká zítra. Včera večer už jsem měla jakés takés kontrakce po 10 minutách, ale asi po hodině a něco samy přestaly.Večer jedu odevzdat děti tchyni, bude je mít přes víkend. Pevně doufám, že se konečně už něco začne dít. Miri, i moje děti se narodily v noci (resp. porod se rozjel v noci a děti se narodily brzy ráno), navíc obě o víkendu (první v neděli, druhé v sobotu). Taky jsem zvědavá, jak to bude tentokrát...  | 
| Miri+L&M&K | 53516 | 
| 
 | 
 20.6.2014 12:39:45 
Addo, gratuluji a Barborce přeji do života jen to nej nej  
![]() ![]() Porod pěkný. ![]() Zuzi, to už je dva týdny? To fakt letí. Já mám šest dní do TP. Holky a rodili jste děti v různé denní doby? Jestli třeba všechny přes den, nebo jedno tak a druhé tak. Já oba kluky v noci, tak jsem zvědavá, jestli i to třetí bude v noci. Zrovna jsem si včera četla průběh porodu u druhého, zpětně jsem si nalistovala jednu diskusi, kde jsem to popisovala. A nějak to na rodině umlklo ty diskuse dle měsíce a roku narození. Před lety nás bylo skoro 30mamin, co jsme čekali ve stejný měsíc mimča. Tady nás je asi pět šest? To jsme se dokonce po půl roce sešli v jednom penzionu na víkend...patnáct rodin. Doteď se jednou za rok sejdeme, i když třeba jen čtyři rodiny. Nebo když jsme někde na dovče a některá bydlí poblíž, naplánujeme návštěvu ![]()  | 
| Adda ..... | 49878 | 
| 
 | 
 20.6.2014 9:56:31 
Nazdare, tak jsme zdarne odrodili v nedeli 15.6.Barborka ma 3.55 a 50cm.Bylo go rychleeee.Od rana me trochu bolelo bricho, pak to trosku polevilo, po obede zabolesti, takove  jak byli posly.Ve 4 uz jsem zacala stopovat po 10min.Za hodinu po 5min, mynzel chtel uz jet ale me to furt pripadalo ze se nic nedeje.No dala jsem na neho.O pul 6 jsme byli na prijmu.Otevrena na 4 cm, tak jsem si rikala ...to bude dlouha noc.Po 7h me skontrolovali a ze furt 4cm, por.as.rekla ze si mam lehnout na levy bok a podlozila me nohu , muz ze me ma masirovat krize a pri bolesti kostrc a vydrzet aspon pul hodiny aby to melo smysl.A odesla.To bylo 7.20.Za 10min me rupla voda .Pri masazi jsem citila cim dal vic intenzivni bolesti, chtela jsem mu rict at toho necha ze to boli, ale tak kdyz rikala ze to pomuze, vydrzela jsem.To uz jsem pdkne zakricela...... por.as.prisla ze co se dejeeeee,? Rikam ji ze se mechce tlacit, a ze to je brzoooooo a ze me skontroluje.....no sama se divila.....tak teda muzem tlacit......no a v 8h se nam vyklubalo nase slunicko 
 .Takze toto muj porod.Muj muz byl skvely, chudak nechtel jit k porodu a zvladl to, asi diky te masazi to nabralo takovou rychlost![]()  | 
| Zuzaniela | 76377 | 
| 
 | 
 19.6.2014 10:40:03 
No holky???!!! Jedu, jedu!! Kde jsou ta miminka??? Počasí skoro ideální... 
![]() Matoušek měl včera 14 dní. A už to není to hodné miminko, které jsme si přivezli z porodnice  . Je to pěkná vzteklinka  , čumáček můj malinký...![]()  | 
| Miri+L&M&K | 53516 | 
| 
 | 
 16.6.2014 21:18:44 
Maci, držím palce ať je to co nejdřív. Kdy máš jít na kontrolu?  
Mám v mobilu od začátku těhotenství aplikaci, abych věděla, který týden zrovna jsem. A nyní ve 39tt píší, že vícerodičky v tomto týdnu většinou rodí. Tak jsem se musela pousmát, když člověk vidí, jak je to individuální.  | 
| Maci1 | 27366 | 
| 
 | 
 16.6.2014 18:42:55 
Ahoj holky, 
hlásím, že jsem pořád vcelku  . Byla jsem dnes na kontrole, nález je už pokročilý, otevřeno na 3 cm a hlavička naléhá. Aktuální odhad váhy cca 3,6 kg. Snad nás to prtě už nebude dlouho napínat... | 
| Miri+L&M&K | 53516 | 
| 
 | 
 15.6.2014 16:01:30 
Addo, tak to snad už bude brzy a rychlý, když už máš viditelné kontrakce a  jsi otevřená  
![]() Už vám to holky přeji. Maci, tobě taky. Dle metříku koukám, že máš termín dneska. Mně teď přijde, že mi břicho vždycky přes noc nnaroste . Ale váha se mi drží. Sedm kilo nahoře. Tak těch osm by to mohlo na konci být. Jsem ráda. Jak někdo kojením hubne, tak mně to nešlo. Jakmile jsem přestala kojit, tak 6-7kilo dole během měsíce. Tak jsem u kluků nechala 8kilo v porodnici a dalších 8kilo jsem sundala až skoro po dvou letech. Bez jakékoliv snahy.  | 
| Adda ..... | 49878 | 
| 
 | 
 14.6.2014 9:00:50 
Tak holky kontrola......otevrena , nachystana, pry kazdou chvilku, na ktg kontrakce se taky uz ukazovali, tak uvidime.Jinak ten ricin olej mam strach pouzit, na netu pred nim i varuji tak nemam odvahu. 
 | 
| Maci1 | 27366 | 
| 
 | 
 13.6.2014 17:34:42 
Miri, v pokynech píšou, že od 40+0, ale myslím, že o nějaký týden dva dřív to taky nijak neuškodí  
![]()  . | 
| Miri+L&M&K | 53516 | 
| 
 | 
 13.6.2014 16:45:54 
Addo, ty noci tedy nezávidím, místo aby si člověk odpočinul  
 . Tak dej vědět co kontrola. Kikoš, zkušenost nemám, ale o té dubové kůře(gel) jsem slyšela od mamky, tak jí používá. Ségra měla hemoroidy už před těhu, porodem se jí to zhoršilo, ale už je na tom zase jako dřív. Křečáky nevím. Ale taky myslím, že po porodu by to mohlo odeznít. Až nebude děloha tlačit. Maci a to se má pít od kdy? Ode dne TP? To by mi i chutnalo ![]() Ricinový koktejl jsem studovala u druhého těhu, ale toho jsem se bála. Takovej driják. Jinak mně by ani nevadil dnešní datum. Je třináctého, třináct dní do termínu  . A příští rok už to bude zase jiný den v týdnu. Jsme zrovna minulý týden s dětmi studovali v kalendáři na netu, v který den se kdo z nás narodil. Já v pondělí, Lukášek v úterý, manžel ve středu a Marťa ve čtvrtek. Tak kdyby byla Kačenka dnes, měli by jsme pěkně pracovní dny v týdnu ![]()  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.