| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 568  [Dalších 438 >>]
Adda ..... 49878
11.6.2014 13:27:41
Sporyš je bylina vyvolava porod, uvarila jsem si s neho caj a pridala celou skorici, par hrebicku a kousek zazvoru, popijim cely den.V lekarne ho nemeli ale v bylinkarstvi jo.Je to pry indiansky recept~:-D
Maci1 27366
11.6.2014 11:32:07
Kikoš, bouřka se má (podle předpovědi) zarazit o Vysočinu, k nám na Moravu asi nedojde ~:(. Už bych to taky chtěla mít za sebou, mám 4 dny do termínu a pořád nic.
Právě jsem se prohřešila proti svým zásadám a povolila synkovi koukat na DVD. Ven se jít nedá, je tam 36°C. A já už nějak nemám na to mu pořád vymýšlet zábavu.
Kikoš 140015
11.6.2014 11:19:22
Ahoj holky, gratuluji všem k miminkům, Sofince přeji hlavně to zdravíčko ať jste brzy společně doma. Chtěla jsem se zeptat Addy, co je to ten Sporys, už jen proto, že první dvě děti mám vyvolávané a už si nemyslím, že teď u třetího to bude jinak ~a~
Termín mám 27.6. a už bych to ráda měla za sebou...vedra stejně jako většina z Vás nesnáším i bez bříška, jsem zvědavá, zda dnes dorazí ta slibovaná bouřka - to by se do zítřka mohl zvýšit počet miminek, ne??? ~:-D
Adda ..... 49878
11.6.2014 8:25:14
Holky furt cela~q~, vcera jsem si koupila sporys a svarila to s korenim na svarak, v noci jsem zacala vic tvrdnout, dnes se tim proleju zas, melo by to vyvovat do 2 az 3 dni vyvolat porod.Jsem otevrena na 3cm, podle patecni ko, tak mozna uz vic.Pres den jse ok docela aktivni, ale noc je hruza, pali me chodidla, nemuzu spat, nevydrzim lezet, poleva me horko, vsechno me kouse a svedi, uplne jse rada za rano~a~..
Jinak gratulace k miminkum, taky uz bych byla rada uz i doma s drobuskem~p~
Maci1 27366
10.6.2014 18:16:52
Ahoj holky,

u mě na včerejší kontrole zjištěn stejný stav jako před týdnem, mrněti se k nám nějak moc nechce ~l~. Z toho vedra jsem dnes zničená jak Hirošima, stejně jako Miri to nemám ráda ani netěhotná, natož teď (chybí tu potící se smajlík).
Taky se mě už každou chvíli někdo ptá, jestli už ~o~.

Lindíku, budeme držet všechny palce, co máme ~;((. Určitě to dopadne dobře a budeš mít Sofinku už brzo doma. O pískavici a benediktu jsem už slyšela, Lancier mám kousek od baráku, dobré vědět :-).

Zuzanielo, přidávám se k dotazu - co maturita?
Miri+L&M&K 53516
10.6.2014 10:09:22
Zuzi, gratuluji k Matouškovi, byl tedy i pěkně dlouhý ~p~ Jak měsíční miminko. A co maturita? Muselo to být náročné.
Lindíku, určitě budu držet vše co mám. Je dobře, že se laktace rozjela. Zase dej vědět ~;)
Jak zvládáte ty vedra? Já byla včera spíš nevrlá, než že by mi to vadilo fyzicky. Vedra nemám ráda jako netěhotná, natož těhotná.
A co Addo, ještě jsi celá? Mně už se začínají lidi ptát, kdy už a jak se cítím, co ty vedra a Vy jste ještě celá? A určitě se to bude teď stupňovat.
Lindík+2 78073
10.6.2014 5:53:40
A foto až budeme v klidu doma..nějak teď nemám čas si to nastudovat..
Lindík+2 78073
10.6.2014 5:52:08
Ahoj holky :-) Zuzi moc gratuluji k malému,to je teda kousek :-) a to všichni říkají,že máme my velký dítě..mě teda přijde akorát..To musel být fakt mazec vytlačit takového chlapíka :-) ale jsi šikovná a zvládla jsi to.. ~;((
Moc děkuju všem za podporu..Malá je moc šikovná a drží se moc dobře..každý den za ní chodím tak na 3 hodinky,sestřičky mě nechají si ji přes inkubátor přebalit a narmit z lahvičky nebo stříkačky..je to naše myšička šikovná..skoro furt spinká,tak jsem ráda,že jim tam neřve..
No a my dneska frčíme směr Motol a asi zítra nebo ve čt bude operace..Tak nám holky držte co máte...Jsem ráda,že už to bude za náma...tak moc se těším,až se o ni budu moct normálně starat,až si ji pořádně pochovám - chovala jsem si ji jen po porodu...
No uf teď to bude brnkačka na nervy,ale pár dní vydržíme a snad bude mít malá dobrý průběh všeho a budeme si ji moct brzo odvézt domů...
Bála jsem se,jak se rozmlíkuju-neměla jsem ji ještě přiloženou,ale kamoška laktační poradkyně mě zachránila a teď odsávám jako divá..
Holky pokud by jste některá měly problém s nástupem laktace,tak můžu vřele doporučit 2 bylinky,které mě fakt parádně nastartovaly laktaci - v Brně se dají koupit v lékárnách Lancier,nevím jak jinde..je to Benedikt lékařský a pískavice řecké seno - jako fakt jsem měla pár kapek mleziva co mi ani nestekly do lahvičky a po 2 dávkách se to rozběhlo..a musí se teda často přikládat či odsávat,po těch 2-3hod..hlavně i v noci...jsou to tabletky a jí se 3x denně 3tbl,já už jím jen jednou denně,jelikož z obou prsů už krásně odstříkám 150ml a jde to každý den nahoru..jo na těch bylinkách je napsáno,že nejsou vhodné pro těhotné a kojící,ale je to blbost,jen že se tady v čr neprovedly nějakétesty..jinak je to určeno fakt na to..takže fakt doporučuju,já má vždy problém s nástupe laktace a toto mi to fakt krásně rozjelo..holky držte se,těším se,že až nakouknu )budu v Praze jen na mobilu,doufá,že to půjde ať můžu hodit info o malé..),že bude nějaké další mimi :-)Tak pa a držte nám vše co máte..a já vám držím,ať máte co neeej porody a hlavně zdravá miminka!!!~;((
Zuzaniela 76377
9.6.2014 9:26:41
Jé, tak vidím, že vám hodila Kapradi info.

Lindíku, strašně držím palce, ať je to všechno za vámi. Bobeček malinký... Ať si to vybere teď na začátku a celý dlouhý život zdravá jako řípa ~;((~;((~s~~s~~s~.

Tvůj porod mi hodně připomíná ten můj, ale bolesti 24 hodin jsem neměla. Takové ty nesnesitelné šílené 4 hodiny, druhá doba porodní mám psáno 7 minut, tlačila jsem fakt jak blázen, jen ať je to už za mnou. Bála jsem se ještě šprajcnutých ramínek, ale prošly bez problémů ~g~.
Zuzaniela 76377
9.6.2014 9:13:46
Moc všechny zdravím!!!! Kolik máme miminek? Musím dočíst, ale teď to tady honím po baráku, je tu trošku chaos.
Ve středu ve 13,42 se nám narodil Matoušek. Vážil 4,71 kg a měřil 54 cm. Porod rychlý, ale bolavý jak prase. Hráz bolí zatím nejvíc ze všech porodů a přitom jsem asi nejmíň šitá.
Malý je čumáček, jsme z něj hotoví ~m~~m~~m~~m~~m~
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 568  [Dalších 438 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.