| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
8.6.2014 22:21:28
Lindíku, moc moc gratuluji a budu držet palce, ať i druhá operace proběhne bez problémů. Sofinka je šikulka
![]() . Určitě dej vědět.Porod tedy nic extra, já budu doufat, že se mi rozjede sám a bude rychlý . Zatím to nevypadá, že by chtěla malá ven.Maci, tak to s těma nemocema si pamatuju. Jen spal pár dní ve své, tak při rýmě apod., se opět stěhoval k nám. Protože nemohl dýchat, měl žízeň apod. Pleny jsme mu sebrali přes den ve dvou a půl letech, ale počůrával se ještě dlouho. A oba kluci mi do čtyř let učůrávali do slipů . V noci nechodí ani jeden na záchod. Oba to vydrží, jen mladší se počůrá, když je ve stresu. Tak držím palce.Kváskový chléb jsem také dělala a většinou se povedl. Od kámoše jsem měla kvásek, který jsem přiživovala, ale chleba se nám přejedl. Jinak máme pekárnu a pečeme tak 3x týdně ![]() |
| Maci1 | 27366 |
|
|
6.6.2014 14:04:40
Jo a právě páchám svůj první pokus o kváskový chleba, tak mi prosím držte palce, ať se zadaří
![]() |
| Maci1 | 27366 |
|
|
6.6.2014 14:02:28
Lindíku, moc gratuluji
! A Sofince hodně štěstí, ať operace dopadne co nejlépe, ale všechno nakonec vypadá docela dobře, ne ?Fotku vložíš takhle: ![]() Miri, spát v normální posteli se Kuba naučil bez problémů, ale plínek se bohužel pořád ještě úplně nezbavil, pacholek .Mám 9 dnů do termínu, podle pondělní kontroly už mám z čípku jen na prst pootevřený zbytek, ale zatím mi nepřijde, že by se něco chystalo... Měli jsme původně teď mít před sebou bezdětný víkend, manžel se těšil, jak budeme mimi vyhánět , nicméně Kuba si zas pořídil zelenou rýmu a kašel, tak asi zas nic nebude . |
| Lindík+2 | 78073 |
|
|
6.6.2014 10:47:47
Ahoj holky,tak já vám jdu nahlásit,že od 4.6. máme Sofinku už na světě
Narodila se ve 2:35ráno,měla 3610g a 52cm..Tak akupunktura zabrala,ale až třetí a porod byl teda docela šílenej,začala jsem rodit 3.6. ve 3 ráno a malá se narodila skoro za 24h...Ale stálo to za to.bylo to tím,že jsme ji vyvolávali fakt o ten týden dřív a ještě nebyla nachystaná..Strašně dlouho trvalo,než se spotřeboval čípek...nakonec nastaly bolesti uz ve 3 rano doma,.uz me nenechaly spat ale daly se v poho vydržet..No a do porodnice na obilnak jsme dorazili kol poledne(byli jsme na ten den stejně pozvaní na kontrolu vyvolání,i když to nakonec po domluvě s kardioložkou mohlo být odsunuto až na konec týdne..) a presvedcili me at uz tam zustanu kdyz uz se to rozjelo...no a supli mi tabletu na ten cipek aby se dochystal .tak to mi pak zacaly bolesti po 5ti min intenzivnejsi ale furt se to dalo..pak k večeru jsem sla ma monitor a vysetreni a postupovalo to pomalu tak mi daly nejake prima cipky co to huste rozjely kontr.po 3 min a fakt uz silné, to mohlo byt tak 18h..ale otevirala jsem se pomalu ze to na porod zatim neni.. Byla jsem furt na norm.pokoji bez manžela to me uz teda sralo...furt jsem prekecavala sestru ze uz je to sila a chci manzela a ona mela furt cas...a to uz jsem teda lezla po zdi..no a v 1 jsem konecne sla na por.box a mela uzasnou pot.asistentku,hned jsem ji hlasila ze uz nemuzu ze chci epidural -od tech 3 jsem nespala...a ona ze jo ze podle nalezu a dostala ze uz jsem otevrena na 5cisel a (ta sestra na odd mi tvrdila ze jsem na 2 koza...)jak rupne vak s vodou kterej me silene tlacil ze uz to pujde raz naraz..tak jsem hned volala manželovi, aby to stihl,prijel za 20mim a uzil si se mnou posl.40 min fakt to pak valilo bleskove a i diky te asistentce byla fakt uzasna skoda ze jsme u ni nebyli driv....a vsichni byli super i detska doktorka ...manžel si prestrihl snuru a nechali nam ji i dlouho ponuchlat a potom si ji vzali na neonatologii a my tam za ni po 2h sli a mohli si ji nuchnat pres inkubator..ráno mě pk zavolali,že ji budou převážet do dětské nemocnice,tak jsem se s ní mohla ještě poňuchlat přes inkubátor,byla jsem u překladu do cestovního...A odpoledne jsem šla domů,musela jsem podepsat reverz,ale nikdo mi nic nevymlouval,protože mi fakt nic nebylo..mám malé šití,trošku jsem se natrhla,ale vůbec to nebolí,když to srovnám se synem,kdy mě nastřihávali a pak jsem 14 dní seděla na plav.kruhu...je mi fajn...hned z porodky jsme jeli do dětské za malou,už měla za sebou zákrok na srdíčku,který do posl.chvíle než se narodila nevěděli,zda bude potřeba dělat - a dělali,je to katetrizace,museli jí přes nožičku zavést takový drátek s balonkem protáhnout jí dírku v srdíčku,aby se jí lépe okysličovala krev...Po porodu měla saturace kol 50,což je málo,ale u takových dětí normál,po té katetrizaci má přes 90 což je jako u zdravých dětí...zvládla to moc dobře,je strašně šikovná a statečná prcinka naše...doktoři v dětské super,včera jsme tam byli zase,mudr co jí dělal tu katetrizaci tak ji moc chválil,že se drží výborně...Včera se na ni byli mrknout i děti,no byli z ní úplně hotoví zatím je v inkubátoru,ale to právě po tom zákroku,ale snad zítra či v neděli mi ji dají už na postýlku,kde už s ní budu moct být celý den a starat se o ni..jak já se těším,už jen na to jak si ji pořádně pomuchlám... v první půlce příštího týdne nás hned čeká ta Motl,operace bude brzo,jelikož tu dírku má menší ,než to vypadalo,ke konci těhu se musela zacelit..takže aby šla ta operace tím nejlepším způsobem,je nutná co nejdříve...jsou k tomu ideální podmínky..jsem ráda,že to budeme mít brzo za sebou...tak na nás myslete,určo vám zase napíšu...už se těším,až za malou zase odpo půjdu...ráda bych vložila i foto,ale nějak ani už nevm jak se to tady dělá??a musíme hlavně stáhnout fotky z foťáku...Tak se holky taky držte,Zuzce moc gratuluji k chlapečkovi,teda to je velké mimi,to musel být mazec ho porodit..Takže zatím tu máme jen 3 miminka že jo Tak se opatrujte,těší se až nakouknu,že budou daší miminka na světě ![]() ![]() |
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
5.6.2014 9:30:47
Díky za info, doufám že se moc netrápila. To je kousek chlapa. To určitě minulý týden neměl čtyři kila, ale o dost víc. Gratuluji a už se těším na fotečku
![]() ![]() Já mám TP přesně za tři týdny. Jsem rozlámaná, když se mám zvednout, ale jinak v noci spím, malá je v pořádku . Včera jsem byla na kontrole, ve středu jdu zase a pak už do porodnice. Včera jsem se byla předregistrovat do Českého Krumlova. Vše mám tak nějak připravené, sbalené...tak už můžu klidně rodit . I když kluci byli v termínu, tak předpokládám, že ty tři týdny tady budu ještě 2v1. Akorát mě děsí ty vedra co hlásí.Addo, tak jsi vydržela dlouho, viď. Na to, že jsi byla i v nemocnici. ![]() Maci a co syn, naučili jste ho spát ve velké posteli? Jsem si na to dnes vzpomněla, když ve čtyři mladší přišel k nám. Už to vidím, jak jsme tam i s malou všichni . U kluků jsem tedy dodržela, že spali v postýlce, i když jsem sotva otevřela oči, abych nakojila. |
| Adda ..... | 49878 |
|
|
5.6.2014 8:10:10
Jejda to je vaha......
Doufam ze vse v poho.Ja furt nic, cekam kazdy den a stale se nic nekona, zitra kontrola tak jsem zvedava co me dr rekne. |
| Maci1 | 27366 |
|
|
4.6.2014 21:15:11
Jé, tak to gratuluju, je to opravdu kus chlapa, doufám, že porod byl snesitelný
![]() .Snad se Zuzaniela brzo ozve. A co vy ostatní, jak se máte? |
| Kapradina | 34186 |
|
|
4.6.2014 19:23:56
Snad nebude vadit, když vám sem napíšu, že Zuzce se dnes odpoledne narodil Matoušek - skoro 4,8 kg.
![]() |
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
2.6.2014 22:15:39
Taky nakukuji celý den, jestli Zuza nepsala
A taky co Lindík a čínská medicína. |
| Maci1 | 27366 |
|
|
2.6.2014 20:07:56
Tak Zuzi, co maturita?
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.