| lila +3 | 130605 |
|
|
28.5.2014 21:33:01
Ahoj, nahodou jsem k vam zabloudila, tak jen chci napsat ze ja jsem rodila 2 ze 3 deti 14dni po terminu a kazde melo okolo 4800 g.
Porod prirozeny, nevyvolavany a bez siti jen delsi tlaceni. Vedela jsem ze budou vetsi ale presne je nikdo nastesti nemeril. Moje porodni asistentka mela taky deti velke, jedno i pres 5 kg. A ultrazvuky odhadujou vahu jen zhruba plus minus pul kila a casto teda odhadujou vic nez je to potom ve skutecnosti. |
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
28.5.2014 10:48:31
Přesně jak píše Maci - může se to blbě zkomplikovat...
No já doufám, že podhodnocený není .To budou dva dny, vám řeknu. Docela důležité... Už ať je středa večer. Za týden by mohlo být po všem. Je to neuvěřitelné. ![]() ![]() |
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
27.5.2014 21:35:45
Maci, to mě nenapadlo. A císaře bych taky volila jako poslední možnost. I když někdo je za císaře rád, ví přesně kdy bude rodit atd. U mně je to spíš strach z neznámého
![]() Určitě tu Zuza dá, držím palce. ![]() |
| Maci1 | 27366 |
|
|
27.5.2014 20:28:48
Miri, při nepřipravených porodních cestách se porod vyvolávat nemá (protože je vysoká pravděpodobnost, že vyvolávání pak nebude úspěšné, případně porod nebude postupovat a skončí to akutní sekcí pro tíseň plodu). To už je vhodnější plánovaný císař.
Zuzi, neboj, i velké dítě se dá celkem v pohodě porodit . Hlavně se nenech vystresovat, prostě to zvládneš a hotovo .Ty jo, jsem (zpětně) čím dál radši, že našeho Jakuba při odhadech hrubě podhodnotili a nemuela jsem být vycukaná předem . |
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
27.5.2014 19:55:57
Ty jo Zuzi, to mě mrzí. Proč ti porod nevyvolají dřív, když ví kolik cca má
. Přitom už mohli klidně minulý týden. Stejně je zvláštní, jak můžeš mít tak velký mimčo, viď. Když nebyl dřív utz, nechali by tě do termínu. To bys pak měla pětikilový ![]() Ještě jsem koukala, že máš 2.5. ty ústní zkoušky...no to budou dva náročné dny. Držím palce, třeba bude chtít mimís na svět dřív. Zkus mu domluvit ![]() |
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
27.5.2014 19:00:40
Takže porodní cesty stále nepřipravené, ale 3. 6. už definitivní nástup v 7,00 hodin do porodnice - makrosomie plodu. Má 4 kg. Já se jen modlím, ať je ten odhad spíš na horní hranici a nerodím dítě přes 4,5 kg....
![]() |
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
27.5.2014 16:19:12
Zuzi, držím palce, ať se to hne. Určitě písni ;-)
Já měla bolení(asi poslíky)dnes, úplně jsem cítila stejnou bolest jako při porodu...najednou se mi to úplně vybavilo. Zítra jdu na kontrolu, mám ještě 4týdny a dva dny do termínu. Jinak mi přijde, že působí i to počasí. Hlenové zátky jsem si všimla u prvního syna. Fakt jen kus hlenu s krví, nedalo se to přehlédnout. Za dva dny jsem pak porodila. U prvního syna jsem měla kontrakce zvolna po 15ti minutách, postupně se interval zkracoval. Když byl po 3minutách, jeli jsme do porodnice a dalších 7hodin jsem to měla stejné, jen jsem se pomalu otvírala. U druhého mě v noci vzbudila velká bolest v podbřišku, kontrakce hned po třech minutách a za 4hodiny byl malej venku. |
| Maci1 | 27366 |
|
|
27.5.2014 14:07:50
Holky, mám to stejně, taky si nejsem jistá, jestli porod poznám
. Lépe řečeno, určitě ho poznám, pokud začne stejně jako ty předchozí dva, tedy ostrými pravidelnými kontrakcemi. Jinak fakt nevím, v neděli jsem z toho byla docela slušně zmatená . A zátku jsem taky ještě nikdy neviděla.Zuzanielo, tak dej pak vědět, ať víme, kdy na tebe máme myslet ![]() . |
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
27.5.2014 10:42:06
Mrňavec měl před 14 dny 3,6 kg. Jsem zvědavá, kolik bude ta skutečná porodní váha
. Ale už mi to je jedno, ven musí ![]() |
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
27.5.2014 10:40:45
Ahoj holky, v porodnici ještě nejsem. Porodní cesty byly minulou středu nepřipravené. Dneska jdu v 17,00 hodin na kontrolu. Jestli se tam něco pohne, nastupuju zítra.
Mi žádná zátka nikdy neodcházela. Vůbec nevím, jak to vypadá . Taky mám super poslíčky a taky si nejsem úplně jistá, jestli bych to poznala, že rodím .Břicho mi padlo ale dolů - když sedím, tak mi leží na stehnech . I se mi líp dýchá a pracuje na zahradě.Nic, jdu se učiti ![]() . Ať už je úterý příští týden . |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.