| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 568  [Dalších 418 >>]
lila +3 130605
28.5.2014 21:33:01
Ahoj, nahodou jsem k vam zabloudila, tak jen chci napsat ze ja jsem rodila 2 ze 3 deti 14dni po terminu a kazde melo okolo 4800 g.
Porod prirozeny, nevyvolavany a bez siti jen delsi tlaceni.
Vedela jsem ze budou vetsi ale presne je nikdo nastesti nemeril. Moje porodni asistentka mela taky deti velke, jedno i pres 5 kg.
A ultrazvuky odhadujou vahu jen zhruba plus minus pul kila a casto teda odhadujou vic nez je to potom ve skutecnosti.
Zuzaniela 76377
28.5.2014 10:48:31
Přesně jak píše Maci - může se to blbě zkomplikovat...

No já doufám, že podhodnocený není ~t~.

To budou dva dny, vám řeknu. Docela důležité... Už ať je středa večer. Za týden by mohlo být po všem. Je to neuvěřitelné.~z~~z~
Miri+L&M&K 53516
27.5.2014 21:35:45
Maci, to mě nenapadlo. A císaře bych taky volila jako poslední možnost. I když někdo je za císaře rád, ví přesně kdy bude rodit atd. U mně je to spíš strach z neznámého :-)
Určitě tu Zuza dá, držím palce.~6~
Maci1 27366
27.5.2014 20:28:48
Miri, při nepřipravených porodních cestách se porod vyvolávat nemá (protože je vysoká pravděpodobnost, že vyvolávání pak nebude úspěšné, případně porod nebude postupovat a skončí to akutní sekcí pro tíseň plodu). To už je vhodnější plánovaný císař.

Zuzi, neboj, i velké dítě se dá celkem v pohodě porodit ~6~. Hlavně se nenech vystresovat, prostě to zvládneš a hotovo ~;((.
Ty jo, jsem (zpětně) čím dál radši, že našeho Jakuba při odhadech hrubě podhodnotili a nemuela jsem být vycukaná předem ~d~.
Miri+L&M&K 53516
27.5.2014 19:55:57
Ty jo Zuzi, to mě mrzí. Proč ti porod nevyvolají dřív, když ví kolik cca má ~a~. Přitom už mohli klidně minulý týden. Stejně je zvláštní, jak můžeš mít tak velký mimčo, viď. Když nebyl dřív utz, nechali by tě do termínu. To bys pak měla pětikilový ~e~
Ještě jsem koukala, že máš 2.5. ty ústní zkoušky...no to budou dva náročné dny. Držím palce, třeba bude chtít mimís na svět dřív. Zkus mu domluvit :-)
Zuzaniela 76377
27.5.2014 19:00:40
Takže porodní cesty stále nepřipravené, ale 3. 6. už definitivní nástup v 7,00 hodin do porodnice - makrosomie plodu. Má 4 kg. Já se jen modlím, ať je ten odhad spíš na horní hranici a nerodím dítě přes 4,5 kg.... ~n~
Miri+L&M&K 53516
27.5.2014 16:19:12
Zuzi, držím palce, ať se to hne. Určitě písni ;-)
Já měla bolení(asi poslíky)dnes, úplně jsem cítila stejnou bolest jako při porodu...najednou se mi to úplně vybavilo. Zítra jdu na kontrolu, mám ještě 4týdny a dva dny do termínu.
Jinak mi přijde, že působí i to počasí.
Hlenové zátky jsem si všimla u prvního syna. Fakt jen kus hlenu s krví, nedalo se to přehlédnout. Za dva dny jsem pak porodila. U prvního syna jsem měla kontrakce zvolna po 15ti minutách, postupně se interval zkracoval. Když byl po 3minutách, jeli jsme do porodnice a dalších 7hodin jsem to měla stejné, jen jsem se pomalu otvírala. U druhého mě v noci vzbudila velká bolest v podbřišku, kontrakce hned po třech minutách a za 4hodiny byl malej venku.
Maci1 27366
27.5.2014 14:07:50
Holky, mám to stejně, taky si nejsem jistá, jestli porod poznám ~:-D. Lépe řečeno, určitě ho poznám, pokud začne stejně jako ty předchozí dva, tedy ostrými pravidelnými kontrakcemi. Jinak fakt nevím, v neděli jsem z toho byla docela slušně zmatená ~:-D. A zátku jsem taky ještě nikdy neviděla.
Zuzanielo, tak dej pak vědět, ať víme, kdy na tebe máme myslet ~;)~;((.
Zuzaniela 76377
27.5.2014 10:42:06
Mrňavec měl před 14 dny 3,6 kg. Jsem zvědavá, kolik bude ta skutečná porodní váha ~k~. Ale už mi to je jedno, ven musí ~6~
Zuzaniela 76377
27.5.2014 10:40:45
Ahoj holky, v porodnici ještě nejsem. Porodní cesty byly minulou středu nepřipravené. Dneska jdu v 17,00 hodin na kontrolu. Jestli se tam něco pohne, nastupuju zítra.

Mi žádná zátka nikdy neodcházela. Vůbec nevím, jak to vypadá ~:(. Taky mám super poslíčky a taky si nejsem úplně jistá, jestli bych to poznala, že rodím ~t~.
Břicho mi padlo ale dolů - když sedím, tak mi leží na stehnech ~2~. I se mi líp dýchá a pracuje na zahradě.

Nic, jdu se učiti ~n~:-©. Ať už je úterý příští týden ~e~.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 568  [Dalších 418 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.