| Adda ..... | 49878 |
|
|
27.5.2014 6:54:08
Ahojky, Maci poslikuju ted kazdou no, jak padne pulnoc tak to zacne, zatka odchazi postupne po kouskach.....jestli je to ono.Probehl uz i sex, takze zaciname vyhanet.Uz to chci mit za sebou, sice rodim po 3 a stejne mam pocit jestli to poznam
. |
| Maci1 | 27366 |
|
|
26.5.2014 22:42:04
Ahoj všem
.Jestli se nepletu, tak zítra bychom měly mít druhé "červnové" miminko - Zuzanielo, držím všechny palce, co mám, ať všechno dopadne OK (porod i maturita) .Lindíku, tobě taky přeju, ať je malá na tom co nejlépe .Já jsem včera odpoledne asi poprvé měla opravdové poslíčky, trvalo to přes tři hodiny, z toho hodinu jsem se máčela ve vaně, než to přešlo. Dnes jsem byla na kontrole, mimi je v pořádku a má už cca 3 kg . |
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
22.5.2014 10:27:07
Dnes jsem přehazovala skříň, protože mi ze všeho leze břicho. A zjistila jsem, že mám jen jedno tílko, jedno triko kr. rukáv, jedno dl. rukáv a dvě takové tuniky. S délkou a pružností to vydrží do porodu. To mám fakt výběr
. Ale říkám si, už jen měsíc ![]() |
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
21.5.2014 20:15:25
Lindíku, moc přeju, ať jde porod hladce a malá má tu vadu co nejbanálnější
.Larinko, taky mi přijde, že ty děcka se první rozkoukávají a pak to pořádně rozbalí. Tváří se jak neviňátka a pak je to rodeo ![]() . Já už jim nevěřím .A díky všem za podporu. Pak si přijdu pořvat nebo se poveselit. Ani se ožrat nemůžu .![]() |
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
21.5.2014 19:07:47
Lindíku, držím palce ať to pak všechno zvládnete a jsi u malý co nejdřív
A hlavně aby i to vyvolání vyšlo Larinko, taky si pamatuji, jak nejdříve pěkně spinkali a pak se postupně otrkávali a už to usínání, noční spaní atd. nebylo takové. Ale třeba to Elišce zůstane a bude hodňoučká pořád To se pak člověk i skoro nudí, co ![]() Když jsem byla prvně těhu, tak jsme mimčku čtyři měsíce říkali Eliško, než nám doktor na UTZ řekl, že čekáme kluka. U druhé jsme taky chtěli Elišku a opět kluk. A když už čekáme holčičku, tak se bude jmenovat Kačenka ![]() |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
21.5.2014 12:17:56
Zuzi, obdivuju tě
-a hlavně přeju štěstí na otázky u maturity ![]() Lindíku, nebudete to mít jednoduché, ale zvládnete to - hlavně nás tu informuj, jak na tom malá je a jak to pokračuje.Musím vám říct, že zatím je Eliška hodňoučká - budí se na jídlo, občas si pokouká, v noci mě nechá vyspat (je teda fakt, že spí s námi v posteli a spí se jí tak lépe ) - budí se jen cca dvakrát, takže celkem zatím pohoda. Ale pamatuju si od starších dětí, jak se to většinou po šestinedělí změnilo, tak uvidíme, jak to bude teď. Dneska nám je týden - utíká to, takže se opravdu snažíme užívat si každičký den. |
| Lindík+2 | 78073 |
|
|
21.5.2014 11:27:27
Ahoj holky,já tu nějakou dobu nebyla a koukám,že máme první miminko
Larinko moc gratuluji,malá je nádherná!!!A porod teda super... Tak tiše závidím... No já už se taky těším až se toho břicha zbavím,už je to docela mazec..Já mám teda jen 7kg nahoře,ale já měla opravdu veliký základ...U prvního syna jsem přibrala přes 20kg,u malé 14...Teď mi zjistili i těhu cukrovku,tak se snažím jíst zdravě,takže fakt od března se mi váha nehnula,ba naopak jsem ještě kilo zhubla..no jsem ráda,jelikož mám fakt velikou nadváhu..a jinak už sotva lezu,strašně mě bolí dole takové ty vazy nebo co to je...a třeba otočení na posteli je teda zážitek v noci celkem spím a chodím čůrat jak kdy - někdy 2x,někdy častěji...první syn byl koncem prosince a já chodila stejně furt s rozeplou bundou,jelikož mi bylo furt vedro..Malá je zač.května,takže jen o měsíc jak je to teď...zase teď jak budou ta vedra si smlsneme..Já má tp 7.6,ale vzhledem k té srdeční vadě malé mě nenechají přenášet,ba naopak mám doporučení od kardioložky rodit v týdnu od 2.6.,takže proto jsem nic nenechala náhodě,je mi jasné,že pokud by malá nešla sama do toho 2.6. ven,tak by mi chtěli v porodnici porod vyvolávat a to nechci...Takže jsem před časem kontaktovala kamarádčinu sestru,která se už roky zabývá čínskou medicínou ,nějakou dobu už beru směs čínských bylinek jako přípravu na porod a na příští týden čtvrtek a pátek mám domluvenou akupunkturu na vyvolání porodu..Je to daleko šetrnější,přírodní cesta,jak miminko popohnat..konkrétně kamarádce takto vyvolala porod u třetího dítka,kterému se na svět moc nechtělo a kamarádka měla fakt krásný rychlý porod..Tak doufám,že to pomůže i u nás,každopádně mi říkala,že někdy se to povede napoprvé,někdy se to musí 2-3x zopáknout,ale vždy se to povede ..Takže nejspíš koncem příštího týdne rodím...Malou mi pak převezou po porodu tady v Brně do dětské nemocnice,kde se zjistí,jak na tom je a nechají si ji tam...já budu tudíž za ní co nejdřív zdrhat z porodky,proto doufám,že porod bude co nejvíc ok,abych byla fit a mohla za ní..ev se nechám propustit,na dva dny si lehnu v klidu doma a za malou budu jezdit třeba na 3hodinky na návštěvu a potom se k ní nechám hospitalizovat..uvidíme,jak dlouho nás tam nechají,kdy bude operace atd,vše prostě dle stavu malé...Tak nám držte pěsti,ať to vše dobře dopadne,jednoduchý to nebude,ale věřím,že to zvládneme..Já vám taky všem mačkám vše co mám,ať jsou porody co neeej a miminka zdravá!!strašně nám to uteklo že..Pamatuju si,jak u prvního syna se mi to vše straašně táhlo a teď nestíhám.... Jo a Zuzi ty jo tak teď maturovat,to by mě asi fakt hráblo,to je to poslední,co bych teď zvládla..přeju ti,ať to vše zvládneš a áš maturu v kapse..no máš můj obdiv!!Ještěže mám maturu úspěšně už 15let za sebou ![]() |
| Maci1 | 27366 |
|
|
20.5.2014 22:56:05
Hezký večer všem
.Vidím holky, že si docela užíváte . Já s pohybem obecně zatím problémy nemám, ponožky i tkaničky normálně zvládám . Jen pokud déle setrvám v jedné pozici (např. sedím u PC ), mám pak co dělat, abych se zas rozhýbala. Ale pokud standardně kmitám, je vše OK, pořád jsem schopná ujít i několik kilometrů denně (máme daleko do školky, mladší dítě taky vyžaduje venčení, nezbývá mi tedy nic jiného, než vydržet a fungovat). Na WC v noci naštěstí zatím chodit nemusím, zato se budím při každé změně polohy.Při poslední kontrole jsem měla nahoře 14 kg, na váhu už jinde než v poradně radši ani nelezu . A to mám výhodu, že nemám sklony k otékání. Každopádně přírůstek bude ze všech tří těhotenství nejvyšší (při prvním jsem přibrala 11 a při druhém 13 kg). Koukala jsem na fotky a řekla bych, že mám břicho sice větší než při prvním, ale menší než při druhém těhotenství.Dítě na zimu bych taky nechtěla - mám srpen a listopad, v tom listopadu už byl docela problém s oblečením, do bundy jsem se vešla opravdu jen těsně. Naštěstí byl tehdy (2011) teplý podzim. Teď mám pro změnu pocit, že ze mě všechny kalhoty sjíždějí a všechna trička jsou mi krátká. Tašku jsem sbalila minulý týden, nicméně úplně ready ještě nejsem - teprve dnes jsem vytáhla z garáže autosedačku a kočárek, musím to všechno vyčistit a dokoupit pláštěnku. Zuzanielo, tak ať to všechno dobře dopadne . Jsi fakt drsňák, maturovat tak brzy po porodu. Já bych to tedy asi nedala.![]() |
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
20.5.2014 22:13:05
Zuzi seš dobrá
![]() ![]() A našlapaný to tedy máš dost. Příští týden naplánovaný porod a jen tě pustí z porodky, tak ústní . Držim palce. To tady bude víc květňátek než červňat ![]() Nyní přibírám půl kila týdně, tak něco ještě za ten měsíc naberu. Hlavně budu určitě ještě natejkat. Mám ofocené těhu průkazky ještě kluků a v tomhle týdnu jsem měla u jednoho jedenáct a u druhého dvanáct kilo nahoře. U obou pak 16-17kg celkem. Já mám jednoho v srpnu a druhého v únoru. A je pravda, že tu zimu jsem snášela jako těhule špatně. Nateklé nohy, to jsem se do bot nevešla. Bundu jsem měla půjčenou myslím mamky. Ale hlavně jsem měla doma dvouleťáka k tomu, ven jsme nemohli, tak to byl docela mazec. Koukala jsem na porodku a u nás nedávají vůbec nic. Musím si donést i toaleťák. Opravdu jen oblečení pro mimčo. Takže mám obr tašku sbalenou. My máme zahradu a na ní rok a půl postavenou chatku, tak tam taky rádi jezdíme na víkendy. Krásný ticho, ráno snídaně venku...no už to teď zase začne ![]() |
| Adda ..... | 49878 |
|
|
20.5.2014 11:32:06
Zuzi ja mela prvni na zimu ale problemy s oblekanim jsem problem nemela...asi mladsi telo je na tom lip
.Za to ted je to hruza, do ponozek ani nelezu , stejne me strasne pali chodla, nesnesu je ani met prikryte.Celkove oblect kalhoty des.Na wc v noci chodim jen jednou coz se teda divim.Aspon ze nejssou nejake horka, jeyte je to unosne![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.