| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 568  [Dalších 358 >>]
Adda ..... 49878
22.4.2014 13:44:59
Lari, magnesko neberu.A jdu si lehnout do nemocnice, mam zkracene hrdlo a zacinam se otevirat.Pry aspon ne 10dni at si me tam pohlidaji, cara pres rozpocet, me se to ale vubec nehodiiii..Jdu se sbalit a jak dojde muz s rachoty tak me odveze
Larinka+3svišti 55666
22.4.2014 12:19:50
Já jsem na minulé poradně před 14 dny vyfasovala další magnézko s doporučením brát 3x1 tabletu,abychom právě zamezili tvrdnutí břicha a dřívějšímu porodu (jak byl minulý v 35.týdnu). Minulé pondělí jsem měla prvně posly a bylo to po sexu, kdy jsem si říkala, že už snad i pojedem, naštěstí to ustalo. Od té doby dobrý (ťuk, ťuk), tak doufám, že aspoň do 36.týdne vydržíme, pak magnézko vysazuju a piju maliník.

Ty, Addo, magnézko bereš? Určitě bych si pro jistotu k dr. zašla dřív, abys měla jistotu, co se děje ~;). Jináč v noci spím tak nějak všelijak. Usíná se mi špatně, hodně mě bolí záda (levé bedro, které mi vystřeluje do levé kyčle), takže každé přetočení je docela bolestivý a bříško už taky dost táhne a je nepohodlný. Navíc se teď vždycky kolem 2 v noci probudím a musím na záchod, potom mám opět problém zabrat (asi příprava na noční vstávání ~:-D )
Adda ..... 49878
22.4.2014 8:23:29
Holky jak to mate se spanim v noci, ja 3 noc nespim, tvrdnu a dost to boli.Jsem s toho nervozni, pak rano to ustane a behem dne zas docela ok.A mam pocit ze me zacina odpadavat hlenova zatka, o vikendu docela velky kus.K dr jdu v patek.Ale v noci jsem si rikala ze tam zajdu driv.
Miri+L&M&K 53516
14.4.2014 18:12:09
Maci, tak na příští kontrole třeba ještě fotku pořídíš ~;). Já jdu až na konci měsíce a chci taky ještě poslední fotku zkusit. Ještě bych ráda mrkla na tu 3D, jestli by to šlo. Přeci jen ten obličejík by mohl být pěkně vidět ~p~. Na poslední kontrole byla hlavou dolů a ještě bokem, takže jsem jí sotva viděla z profilu ~d~.
Tak jsem také zvědavá, kolik bude měřit.
Teď to kolem mě rodí, každý dává na Facebooku fotečky...už se na tu naší Kačku těším ~b~
Maci1 27366
12.4.2014 20:36:02
Ahoj, hlásím, že u nás ultrazvuk včera dopadl dobře, mrňous je předpisově hlavou dolů (což ostatně poznám i bez ultrazvuku :-)) a vypadá naprosto v pořádku. Váhový odhad 1750 g, prý je velikostně o týden napřed. Jen mě mrzí, že jsem tentokrát nedostala žádnou fotku (vždycky dávali jednu automaticky, takže jsem o ni speciálně nežádala, a když jsem zjistila, že tentokrát mi ji nedali, už jsem byla z ordinace venku).
Miri+L&M&K 53516
10.4.2014 16:36:15
Maci, vy si tedy užíváte. Já být doma s dětmi dva týdny, tak by mě kleplo. Pořád se dohadujou, perou, ječí...no dva kluci ~o~
Tak držím palce, ať máte s neštovkama lehký průběh. Určitě je lepší mí je nyní na jaře. Starší je měl tehdy v létě, když bylo každý den 35st. a děs.
Zuzi, fakt tě s tou školou obdivuju ~R^
Koukala jsem do průkazky a mám tam jen mladšího ve 29+6 a to měl 1500g. Porodní 3800g. Byl narozen den před TP. Ty odhady bych řekla, že moc přesný nejsou. Kamarádka přenášela, tvrdili jí, že mimčo velký neni a malej měl 4600g. Naopak známé tvrdily, jak bude mimi velký, porod vyvolali a malá měla něco přes tři kila.
Ale když jsi Zuzi měla větší obě děti, tak bych to opravdu nechala hlídat...pětikilové dítko ~8~. Stejně je to zvláštní, jak jsou některé děti malé, jiné velké. Jedna holčina v pátek porodila, jako cukrovkářku jí nenechali přenášel a malej měl 2800g. Měla přesně TP v pátek.
Jo a funím taky, aniž bych rychle šla(běh nepřipadá v úvahu už delší dobu ~t~). A to mám tři kila nahoře.
Zuzaniela 76377
9.4.2014 10:16:05
Tak po porodu by se mi hodily ~j~.

Nic, jdu se učit, vůbec se mi nechceeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! :-©:-©:-©:-©:-©:-©:-©
Adda ..... 49878
9.4.2014 10:14:35
To jo Zuzi taky mám pocit že funím furt.Hlava se mě motá 24h.
Ty rovnátka jsou výborná odtučnovací a udržovací kůra~t~ jsem si říkala aspon moc nepřiberu
Zuzaniela 76377
9.4.2014 10:00:24
Addi, já pravý opak - potřebovala bych rovnátka!! Žeru jak prokopnutá ~f~~f~.
Tlak mám taky jako mimino a začalo se mi špatně dýchat. Ale ne u žádné námahy, to mi až tak nevadí, ale když např. vstanu z kleku, tak jsem jako bych uběhla nějakou delší trasu... Ono je to asi tou dělohou.. Občas toho mám už plné kecky.. ~l~
Zuzaniela 76377
9.4.2014 9:57:37
Maci, první dobrý, druhý už míň ~k~. Doktor to nechce, chci to já. Vůbec bych to tak nehrotila, nebýt prvního porodu, který byl opravdu katastrofální, kdy dceru oživovali, nešla vůbec ven, no hrůza. Mám na to tak blbé vzpomínky, že to řeším jen kvůli tomu.... To se těžko vysvětluje. Asi působím jako blázen, ale ten poslední porod si chci opravdu užít jen v kladném slova smyslu. Jako právě ten druhý, vyvolaný. Samo, že nikdy nevíš, jak to bude vypadat. Do těch 4,5 bych to zkusila ~y~.
Uvidíme. Jestli je v normě, tak jenom dobře ~g~
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 568  [Dalších 358 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.