| Adda ..... | 49878 |
|
|
9.4.2014 9:55:26
Lari taky upřímnou soustrast,ja už nemám ani jednoho dědu ani baby.
K těm váhám,teda doufám že naše mimiško bude do 3,5kg. Váhu mám +7,5kg....no je pravda že dost málo jím...asi.Mám rovnátka tak mám skoro pořád tekutou stravu neboli takovou hodně měkkou.Jak já se těším až se do něčeho budu moct zakousnout .Včera jsem byla na utažení takže zas strava převážně jogurt,jen vyčistit zuby jsou muka.No ještě půl roku a hotovo .Jak jste na tom s tlakem,mám normálně nízký ale ted sem tam odpadávám i v sedě,včera vleže u zubarky jsem taky kolabovala,měla jsem 95/65 dnes je mě taky divně. |
| Maci1 | 27366 |
|
|
8.4.2014 19:38:02
Zuzi, první dítě v 30+3 1850 g (narozena v 39+1, 3750 g), druhý v 30+2 1820 g (narozen 39+6, 4520 g)
. Moc bych se na ten odhad neupínala, ostatně je to právě jen odhad. Navíc co dítě, to originál; ultrazvukové odhady pracují s průměrnými hodnotami. Kdyby mi chtěl někdo vyvolávat porod jen kvůli odhadu hmotnosti plodu, asi bych se dost bránila. |
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
8.4.2014 17:16:59
Maci a vybíráte si to teda s těma nemocema
. Buď ale ráda, že má ty neštovice teď a ne až v době kolem porodu. Já mám z toho hrůzu. Holky ještě neměly ani jedna. |
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
8.4.2014 17:15:43
Do DM na registraci se taky chystám. Občas tam měli fajn věci.
Maci, taky 1800? Kéž by bylo mimčo s normální váhou a já mohla rodit v termínu ![]() . Za prvé bych už měla po celé maturitě a za druhé si nepřeju nic tak moc, jako chytit doma porodní bolesti a být doma co nejdéle . Třeba to ještě klapne!!! |
| Maci1 | 27366 |
|
|
8.4.2014 15:50:01
A koukala jsem se, moje děti měly při UZ ve 3. trimestru kolem 1800 g, tak jsem zvědavá na tohle. Jdu v pátek, budu 30+5.
A jména už máme . |
| Maci1 | 27366 |
|
|
8.4.2014 15:44:46
Všechny zdravím, Larince upřímnou soustrast - je to těžké, zvlášť když je to poprvé
. Za sebe musím říct, že co mám vlastní rodinu, zvládám tyhle věci nějak líp.Mám teď doma veselo - poté, co dceru jakžtakž opustily neštovice, si teď v sobotu zlomila kotník , má sádru až pod koleno. No a k tomu ještě dnes dostal neštovice syn . Už dva týdny sedíme zavření doma, přitom venku je tak krásné jaro. A plány na Velikonoce asi můžu taky definitivně odepsat . |
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
8.4.2014 15:05:54
Larinko, upřímnou soustrast. V těhotenstí je to o to smutnější...
. Můj děda ani děti neviděl, vlastně ani nynějšího manžela. Dva měsíce po jeho smrti(také rakovina) jsme spolu začali chodit. Před 2,5lety mi umřela babičky(jak druhá máma) a to mi bylo smutno hodně dlouho, je mi líto, že neuvidí malou...věděla, že bych chtěla ještě holčičku. Tak doufám, že na nás kouká a je ráda...nebudu se tu rozepisovat, ať tě ještě víc nerozezsmutním. Přeji hodně síly a mysli na miminko, děda by určitě nechtěl, abys byla smutná ![]() Koukla jsem na net na Rossmann a oni už maji i pro těhule nějakou kartičku Rossmánek...pak to pokračuje pro mimča. Je tam i sleva 10% na první nákup na dětské věci. Tak tam asi taky naběhnu. To samé teď čekám na DM, abych se s těhu průkazkou zaregistrovala. U kluků jsem byla, chodily mi ty slevové kupónky a třeba jejich vlhčené ubrousky používám doteď. I s nimi občas utřu stůl apod. Plenky taky nebyly špatný, i když se všechno pořád inovuje, tak to bude určitě zase jiný.Rýmu jsem teď měla i s pálením v krku dva týdny, ale spíš nějaká virozka. Tak doufám, že mě teď ještě nečeká ta těhu rýma ![]() |
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
7.4.2014 18:09:18
Larinko, upřímnou soustrast... Drž se!!! To je na houby, prožívat zároveň velkou radost a takovou bolest.. Ať je brzy líp. Chudák mimino, asi neví, která bije.
![]() |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
7.4.2014 17:37:23
Ahoj ženský!
My už máme za sebou taky velký UTZ - v 31+1 vážila malá 1618g dle velikosti bříška,takže se neočekává,že by při narození byla velká. Jen teď vzhledem ke stresu, který prožívám, doufám, že se nerozhodne narodit dřív a počká aspoň do května ...... včera mi totiž umřel děda ![]() ![]() ![]() Nejhorší na tom všem je, že se s přímou smrtí v rodině potýkám poprvé, protože jsem měla to "štěstí", že mi zatím nikdo neumřel a teď to přišlo nečekaně a zrovna v pokročilým těhu. Takže cítím, že mi častějc tvrdne břicho, já se s tím nějak peru (chvilkama návaly pláče, chvílema mi to asi nedochází) a v pátek nás čeká pohřeb. Děda byl ještě o vánocích plný zdraví a za 3 měsíce zchřadnul díky rakovině slinivky a jater,která se bohužel prokázala až před měsícem (ať žije naše zdravotnictví,které má na všechna důležitá vyšetření dlouhé čekací lhůta a naše tamní oddělení chirurgie,které zapříčinilo, že jedno důležité vyšetření mohl absolvovat až déle,protože mu "zapomněli" říct,že na plánovaný zákrok musí vysadit léky na srdce, ale to je zase na jiné dlouhé povídání a jemu to už život nevrátí). To jsou teď aktuální novinky od nás. |
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
7.4.2014 14:46:09
Addo, přesně s tím nosem - v noci dýchám prostě pusou, protože nos mám úplně zacpaný. Přes den ale v pohodě.
Teď momentálně jsem 31+2. Oni mě právě hlídají pro veliký plod, takže uvidíme, jestli se to ustálí (nemyslím si to ale) nebo jestli bude napřed. Jsme oba velicí, takže malé dítě u nás nepřipadá v úvahu. Takže Rossman? Tak to tam skočím. Zezačátku jsem taky měla velikou spotřebu, později (po několika měsících?), už jsem ty vložky nepotřebovala. A normální vložky kupujete ty porodnické? Nevím, jestli mám koupit nějaké obyčejné v drogerii nebo ty ve zdravotnických potřebách. Očistky jsem měla vždy (dle zprávy o porodu) sporé .Je to asi homeopatiky, bez kterých nejdu ani teď. Jinak mě taky bolí břicho, když déle něco dělám a dneska poprvé!!! jsem měla v noci poslíčky. Nic příjemného, vystřelovalo to do zad. Tak snad to nebude každou noc .Má ještě čas!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.