Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kikoš | 140015 |
|
15.2.2014 10:36:34
Na holčičku - Viktorku, už se moc těšíme, dokonce už i synek
. v objetí mi řekl, že nás má obě rád.. ![]() Jinak se začínám v práci cítit velmi unaveně a nemyslí mi to, tak jak má. Jak jste na to vy? Začínám přemýšlet o neschopence, ale bojím se, zda snížený výdělek nebude mít vliv na výši mateřské - v tomto se nevyznám. Pokud tu někdo takový je, poradí?.. |
| Lindík+2 | 78073 |
|
|
11.2.2014 13:06:16
Kikoši tak super že už víte,že to bude holka,to musí být dcerka nadšená že
ale bylo to napínavé... |
| Lindík+2 | 78073 |
|
|
11.2.2014 13:05:00
Romčo ježiš to mě mrzí
Ale třeba ať se děje co se děje se to ještě utříbí.. ach jo holka,hlavně se snaž nestresovat ať je mimi v pohodě..ale já vím,to se lehko řekne...Drž se..určitě si zajdi na sociálkua vylič jim v jaké jsi situaci,určitě ti tam poradí.určitě na nějaké dávky budeš mít nárok... A nepletu se že ses rozváděla a třetí mimi jsi čekala s asi novým přítelem??Ach jo život je někdy tak zamotanej... Doufám,že máš fajn rodinu ,která tě v tom nenechá a podpoří tě..Drž se... |
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
11.2.2014 10:04:58
Romčo, to mě mrzí
. Také jsem to nikdy nemusela řešit, moc neporadím. Zkus prohledat diskuze na hlavní straně...úřední okénko apod.U nás se tyhle věci vyřizují na sociálce, přesně tam kde se vyřizuje rodičák atd. Mohli by ti tam také poradit. Určitě přídavek na dítě, to je snad 500Kč, ale nesmíš zase přesáhnout nějaké příjmy, aby ti to dali. Počítá se to tuším tři měsíce zpětně. Třeba ségra měla vysokou mateřskou, tak by to měla vyřizovat teď někdy, když už bere jen rodičák. Příspěvek na bydlení prý ségra nedostane, protože má svůj barák, na kterém má hypotéku. Že by musela být například v podnájmu, což ty předpokládám budeš. Asi bych být tebou došla i na odbor péče o dítě a pozeptala se co a jak i tam. Jestli ti třeba nedaji nějaké formuláře už nyní, že si to předvyplníš a až porodíš, tak abys to tam jen donesla a hned ti přítel platil. Třeba má vyživovací povinnost k tobě i nyní, když jsi těhotná(nevím, jestli jsi třeba na neschopence nebo na pracáku, či v práci). Pak o dítě určitě proběhne i soud kvůli alimentům. Tobě bude platit určitě taky po dobu, co budeš na MD/RD. Nebo zkus založit novou diskuzi, třeba byl/je někdo v podobné situaci a poradí. Držím palce, hlavně se snaž nestresovat ![]() ![]() |
| Maci1 | 27366 |
|
|
10.2.2014 13:42:41
Romčo, proboha co se děje
?Bohužel ti tedy moc neporadím, nikdy jsem nic takového neřešila. Každopádně ať vše dobře dopadne . |
| Romča, 2+1 na cestě | 30629 |
|
|
9.2.2014 16:45:31
Zdravím vás holky, tak mě čeká stěhování od partnera a zůstanu s dětmi sama, dvě mám z předchozího manželství, třetí se narodí v červnu. Vůbec nevím co mám dělat. Hledám byt a snad dostanu nějaký příspěvek na bydlení a nebo jak se tomu říká. Netuším, nikdy jsem si o nic nežádala
jetady někdo kdo by poradil jak co, kde...na co mám nárok jako samoživitelka? |
| Kikoš | 140015 |
|
7.2.2014 20:58:56
Ahoj holky, tak už víme, že to bude....................................................holka!
![]() Byla to fuška, ale řekla jsem svému skvělému doktorovi, že neodejdu, dokud mi to neřekne, tak musel použít vaginální UTZ, páč princezna (teď už to vím) opět odmítala spolupracovat..no a ukázal mi suprové kávové zrnko mezi nožkama a že prý o tom není pochyb! Tak už jsme to společně s dcerčiným dnešním svátkem s celou rodinou oslavili. Moji rodiče budou mít 10. vnouče a je to 5 na 5 vyrovnáno ![]() Synek tedy radost tolik neprojevil, ale vyloženě nebrečí a věřím, že právě on jí bude na rukou nosit. Jinak jsme dnes přesně 20+0 a váhu měla naše Viktorka 350g. K diskuzi o bříškách uvádím, že ho mám slušné! a i v bundě je to na mě vidět, nahoře mám 5 kg, ale snad jen na tom bříšku. ![]() |
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
7.2.2014 17:09:14
Lindíku, na tvém místě bych také na plodovku šla. Jsi teď klidnější
. Já mám u toho hlavně psychický problém, bojím se jehel. Možná divný po dvou porodech , ale prostě je nemusim od mala. Jednou mi pendepon napíchla dr špatně a kulhala jsem dva týdny. Od té doby mám divný pocit i z odběru krve a nerada se na to dívám. Klopím oči i když něco na toto téma ukazují v televizi.Mně bylo 35let před měsícem a i kdybych musela jít kvůli věku, tak to odmítnu. Jinak bříško sice mám, kila žádný, ale sousedi to snad ještě neví. Nikdo nic neříkal, potkáváme se skoro denně. Přeci jen mám pořád bundy a ono se to lehce schová. Dnes jsem u pediatričky potkala známou. Bavili jsme se asi minutu, z toho 3x sjela pohledem na břicho a pak se mě zeptala, jestli čekáme mimčo Měla jsem bundu rozepnutou a takovej svetřík pod prsy staženej, tak to bylo pěkně vidět. Na jaře to fakt nezamaskuju, leda bych nosila zimní bundy pořád Mám ofocené těhu průkazky kluků a už jsem měla u jednoho 4kg a u druhého 5kg nahoře v tomhle týdnu. Ale fakt mě honila mlsná na sladký a teď vůbec. |
| Maci1 | 27366 |
|
|
7.2.2014 16:40:50
Ahoj holky.
No jo, jsme tu vesměs všechny vícerodičky, to už není tolik času to těhotenství až tak prožívat a drbat na netu... Alespoň u mě. Měla jsem teď mít po delší době volný bezdětný víkend, a co myslíte - dcera včera přišla ze školky s teplotou. Dneska už má skoro čtyřicítky, navíc to nejde moc srazit, už došlo i na studené zábaly . Aspoň syna jsem babičce udala, snad se nestihnul nakazit.Pohlaví u nás bude překvapení, takže vám do statistiky (zatím) nepřispěju . Máme holku i kluka, takže je nám to dost jedno. Intuice mi sice říká cosi o holčičce, ale věřte tomu, že. Okolí zatím nic nekomentuje, sice už mám trochu břicho, ale moc vidět to ještě není. Až přijde jaro a sundám bundu, budou sousedi asi v šoku .Na plodovku jen kvůli věku bych taky nešla, naštěstí mi bude 35 až tři měsíce po porodu . A maturita pár dní před termínem - ty brďo, to máš Zuzanielo odvahu . My máme asi čtyři dny po termínu jen schůzku rodičů budoucích prvňáčků. Doufám, že už aspoň budu z porodnice doma.Magnesium jsem brala asi dva měsíce na konci druhého těhotenství, vysadila jsem ve 36.tt, porod trval jen 2,5 hodiny. Myslím, že uškodit to nemůže, pokud se včas vysadí, na druhou stranu už jsem slyšela i názory, že na aktivitu dělohy to nemá vliv skoro žádný (v podstatě jde o placebo) . |
| Lindík+2 | 78073 |
|
|
7.2.2014 16:09:18
A Kikoš to chápu,že je malá nešťastná,že furt neví,zda bude ségra nebo brácha ..tak snad už se vám ukáže... A jinak na plodovku jen kvůli věku bych nešla...pokud jinak vše vychází ok...mám kamošku,co má dcerku s downovým syndromem,když jí bylo 21 let a ve 40ti má druhou dcerku zdravou..já to i moc moc zvažovala v našem případě,přece jen malé riziko potratu tam je..ale je fakt,že jsem na to měla pí doktorku,co je na plodovku fakt kapacita a všichni mi říkali,že hlavně důležitý je lidový režim..řekla jsem si,že pokud by u nás bylo ještě něco jiného,než srdíčko,že bych to ráda věděla a připravila se na to,takže jsem nakonec šla...a aspoň teď můžu být v klidu..ale jen tak kvůli věku bych fakt nešla...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.