| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 687  [Dalších 197 >>]
Airinie, 10/05, 7/07, // 46198
11.2.2014 9:27:04
Haha, koukám, že popisuješ mě ještě před pár týdny~;) teď už jse to s nevolnostmi dobré, jsou téměř pryč, jen ještě občas přijde náhlé :-© a únava už se taky zlepšuje, ale ta noční sova, co jsem bývala, ta je dááávno pryč~t~
Čtvrté těhu? To jsme tu opravdu samé vícematky~R^
Akorát Pája čeká první, jestli se nepletu..
pussinka 120782
11.2.2014 9:19:18
kobro s neteří je mi to líto a celé rodiny , je pavda , že většinou to neustojí otcové- bohužel~7~ Musí to být hodně těžké, vůbec si nedokážu představit jak bych to zvládala já.......
pussinka 120782
11.2.2014 9:17:19
Holky děkuji vám za přijetí ~x~
Mám termín dle mého propočtu 25.9.2013, zatím jsem přibrala 2kg ,já přibírám při těhu 25kg , tudíž se mám na co těšit. Je mi pořád špatně od žaludku, a když jím tak se mi uleví :-) tudíž skoro pořád něco zobu ~t~ Tohle těhu je mé čtvrté....., do toho mám tetanii, tudíž pořád ospalá , unavená, slabá.... Uvidíme jak toto poslední těhu budu zvládat.......
kobra21,A91,M94,A08,L10 67750
11.2.2014 9:04:39
Já jsem líznutá, to víš,doktorská rodina, navíc nejlepší přítel mého muže je genetik. JO, byl to průser,nikdo to nečekal, nikoho to nenapadlo, chodili pravidelně na UZ a nic divného a po porodu pecka. Blbé je,že to manžel neustál a ta máma zůstala s holcickou sama. Navíc má těžkou vadu srdce a furt je nemocná. Ale tady se nic takového konat nebude. Nevíte,jak se vkladjí do diskuse fotky?
11.2.2014 8:43:36
Pussinko, vítej! Zas nás tu bude víc, mám radost~R^ kdy máš termín? Já podle MS 26. a podle UTZ 30.8., takže tu budu s břichem viset poslední~t~

Kobro, s kamarádkou je mi to líto. Já jsem o žádném takovém případu neslyšela...
11.2.2014 8:38:44
Ahoj holky, dočetla jsem po víkendu. Ok, tak jsem tu přibrala nejvíc, super~t~ ale fakt je, že s oběma holkama jsem přibrala kolem 25 kg. Nevím, čím to je~a~
V sobotu jsem od kamarádky dostala dvoje těhu džíny, zatím se mi do nich nechce a pořád tahám legíny a dloué vršky.
Dneska začínám 13.tt a v pátek mě čeká genetika.
Deny, jestli máš výsledky ok, tak bych se na plodovku asi vyprdla~;((
kobra21,A91,M94,A08,L10 67750
11.2.2014 8:37:12
Pussinko,super,je dobře,že jsi se přidala,aspon to tady ožije. Mě je 46,na genetiku jdu ve ctvrtek,tak doufam,ze bude vse v pohode. Na amnio půjdu určitě,mé spolužačce na vysoké se narodila neter s Downovym syndromem,krev byla v poradku,NT taky,nebyla tam ani vekova indikace a maji holcicku postizenou. Je to moc tezke,vubec nevim,co bych delala,kdyby mi neco takoveho rekli. Sama jsem pracovala s postizenymi detmi,je to opravdu los,nekdy se Down povede,blbe slovo,je vzdelavatelny. Tahle holcicka je tezce mentalne retardovana a rodina se rozpadla.Ale je pravda,ze necele 1% rizika potratu po amnio je taky~5~~n~
pussinka 120782
11.2.2014 7:59:00
Dobrý den všem, mám na vás holky těhulky prosbu. Jsem těhotná a termín mám v září, ale na diskuzi v září jsou jen cca 3 holky a vázne to a nemám se s kým podělit a poradit. Vzali by jste mě k sobě ?
Deny, k tvému dotazu na plodovku, mám 39let a jsem rozhodnutá , že když dopadne screening dobře a krevní testy , na plodovku určitě nepůjdu, je to pro mě moc velké riziko a známá takto potratila zdravé dítě :-(
Deny/7 14041
10.2.2014 16:38:40
holky tam mám screening za sebou a dopadlo to dobře, říkal něco že to mám 1,5 a hranice je 2,5, ale jinak nevím, písemne výsledky přijdou poštou, i podle krve ok, měli volat, kdyby to nedopadlo a nevolali. Byli jsme rovnou i na genetice, kde nám řekla co a jak a samo doporučila plodovou vodu, že rozhodnutí je na nás.
Tak fakt nevím, testy dobré, v rodině všichni zdraví, žádné nemoci, vady, vůbec se mi do toho nechce, a teď jak se rozhodnout?
Jste tu některá, která jste taky nešla, nebo nyní nejdete, s věkem kol. čtyřicítky?
Pavla Dubová 140655
8.2.2014 11:22:38
Tak vidím že jsem jedna z mála ,která zatím nepřibrala. Díky nechutenství k jídlu mám ve 14.tt asi 4 kg dole,ale zatím to je přípustné. I moje sestra nejdřív shodila a potom teprve začala nabírat. A vzhledem k mému váhovému základu jsem ráda,ale přibírání se bojím. Doufám ,že přiberu max.deset ,ikdyž jak začnou chutě a to určitě začnou, tak se těžko uhlídám. :-)
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 687  [Dalších 197 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.