| nellys + 3 | 84720 |
|
|
15.4.2014 18:10:50
na ten rok 2012 si vzpomínám, že jsi to tenkrát řešila na dámě.
Já měla oba kluky akutním císařem, takže zase asi trochu rozdíl oproti plánovanému, ale u prvního jsem se hojila úplně ukázkově, prakticky mě nic nebolelo a za týden jsem ani nevěděla, že jsem byla na nějaké "operaci" u druhého úplný opak, šílený bolesti, chodit narovnaná jsem nemohla ještě skoro měsíc po porodu, jizva byla citlivá ještě po půl roce. Jinak vstávat mě nutili po obou po 12 hodinách, u prvního jsem po těch 12 hod normálně fungovala a měla malýho u sebe, u druhýho jsem zvládla akorát sprchu a malýho jsem měla u sebe až další den. Čistila jsem se u obou zhruba 3-4 týdny. |
| martanek |
| • |
15.4.2014 7:46:30
Ja jsem mela oba dva porody skvely - oba cisare, jeden v USA, druhy v CR. V CR jsem si teda zaplatila nadstandard. Preci jen jsem rada sama na pokoji, ne ze bych si nechtela povidat, ale chci byt s rodinou a mimi sama. A po cisari vetsinou v nemocnici 4-5 noci jste.
V USA jsem lezela po cisari osm hodin, potom chodit a chodit a uz se i najist. V CR jsem musela lezet skoro dva dny a nic jist, to mi vadilo nejvice. Na JIP jsem nebyla ani po jednom cisari. Jizva boli nejvice treti den, do te doby pusobi asi anestezie, ale i potom se to da regulovat cipkama. Cistite se normalne jako pri beznem porodu (mela jsem i normalni porod dvojcat, kteri zemreli). Tak od ctvrteho dne mi uz nic neboli, ale stejne se nesmi nic tahat, aby jizva nepraskla, na coz ja casto zapominam. A bohuzel obecne se mi jizvy hoji spatne, takze fakt az tak po trech letech ta jizva vypada dobre. Ale je tak nizko, ze clovek muze v pohode v lete bikiny. Cvicit jsem zacala po sestinedeli. A v USA jsem nemusela klistyr, v CR ano. Tak zitra se dozvim svuj ortel, jestli mimi roste nebo ne ....... bojim se, ale zase at se to rozsekne. Hezky den. Mam rymu, vcera jsem teda vymrzla. To je pocasi. Fuj. |
| Pavucinka+3,5 | 141751 |
|
15.4.2014 7:30:55
Ja si to pokakla tou depo proverou co jsem si nechala v lednu 2012 pichnout..ale u prvni jsme si osm mesicu take pockali..jinak kluci byli hned.
Jak je to s tim cisarem?jak dlouho po si muzes stoupnout?jak dlouho to boli?a jak se cisti telo? :) to me vzdycky zajimalo :)) |
| nellys + 3 | 84720 |
|
|
14.4.2014 20:56:03
Tak to je super, gratuluju
![]() Já tohle naštěstí neznám, otěhotněla jsem vždycky brzy, zato jsem celkem vycvakaná z toho třetího císaře, přece jen ten druhý porod byl dost hroznej zážitek a nebylo mi úplně doporučeno mít ještě další dítě, ale zas moje gynekoložka se k tomu staví celkem pozitivně, akorát mě ta stará jizva bolí už teď a to jsem teprve v 6tt, ale ona mě sem tam při blbým pohybu pobolívala i když jsem těhotná nebyla. Snad bude vše v pohodě |
|
14.4.2014 20:46:53
Jj,dva roky jsme se snazili...tak konecne se to povedlo ;) trvalo to uz dlouho..loni jsem brala i ty hormony a ted kdyz jsem to pomalu chtela vzdat tak se povedlo ;)
|
| nellys + 3 | 84720 |
|
|
14.4.2014 20:34:33
Já právě, jak jsem to tady pročítala, tak jsem si říkala, že bys to mohla být ty, akorát jsem si nebyla jistá tím bydlištěm, ale dnes jsem nakoukla na dámu a podle ikonky jsem si říkala, že jsem to nejspíš trefila. Tak se vám to čtvrté konečně zadařilo, pokud se nepletu chtěli jste už dřív, že?
|
|
14.4.2014 19:59:33
Ja si rikala ze mi jsi nejak povedoma..tedy ten nick ;-)
|
| nellys + 3 | 84720 |
|
|
14.4.2014 19:53:11
z dámy, z mladých maminek
![]() |
|
14.4.2014 19:43:34
Lindo,
neboj..ono uz to nebude trvat moc dlouho ;) teda snad a moc bych ti to prala ;) Me to docela utika..ale to je jen proto ze mame ted zavodno sezonu...a pres leto se to bude tahnout pekelne... |
|
14.4.2014 19:38:21
Marne uz druhy den premyslim odkd te znam ;) z damy?nevim
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.