| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 460  [Dalších 170 >>]
nellys + 3 84720
14.4.2014 13:06:57
neznáme se náhodou z jiné diskuze?
nellys + 3 84720
13.4.2014 18:59:59
Holky, můžu se přidat k vám? Jak psala marťánek, na prosinci je nějak mrtvo, navíc když se to vezme do detailu, tak budu nejspíš stejně rodit na konci listopadu, protože mě stejně jako marťánka čeká 3. císař, takže porod někdy v 38tt.
Jinak už mám doma 2 kluky, 5 let a 2,5 roku. A je mi 26
Linda V. 133041
12.4.2014 19:51:08
Vám to letí? Mně se to naopak táhne jako sopel~:-D

Včera jsem začala 9. týden. V pondělí jdu na druhou kontrolu k doktorce, mám vzít s sebou moč a pořád přemýšlím nad tím, jestli mám jít na lačno nebo ne. Údajně se bere nějaká krev, ale mně doktorka nic o příchodu na lačno neřekla a volat tam nemá cenu, nedovolala bych se stejně přímo do její ordinace. Tak nevím a myslím na to. Bohužel, jestli půjdu na lačno, tak sto pro budu cestou někde zvracet, bude se mi motat hlava atd., tak abych to nepodstupovala zbytečně. Taky bych měla dostat těhotenskou průkazku. A těším se na ultrazvuk plus přemýšlím, jestli se objednat na ten nt+ screening, nebo ne.

Křeče v podbřišku docela ustávají, pila jsem hořčík, to mi hodně pomáhalo, teď už jsem přestala a je to ok. Občas mě to bolí, většinou, když se mi chce na malou, zrovna včera v noci mě ta bolest vzbudila, ale celkově je to mnohem mnohem lepší než třeba před čtrnácti dny.

Zato nevolnost - to je katastrofa. Dnes jsem byla nakupovat, pečlivě jsem doma přemýšlela, jestli je vůbec něco, co bych mohla sníst, pak jsem si to v obchodě nabrala do košíku a pak jsem to zase postupně chodila vracet a koupila něco jiného. To jsem doma snědla a bylo mi špatně několik hodin, mohla jsem jen ležet, nakonec jsem pak před chvílí šla ještě jinam do obchodu a zahnala hlad ledňáčkem a pomerančem. Je mi špatně fakt úplně ze všeho, ale celkově jsem zvracela jen dvakrát - to byla velká úleva, v obou případech jsem pak celou noc klidně spala a nebylo mi tak příšerně zle jako jindy.

Zítra mám naplánováno plno práce (ale vše doma), tak jsem zvědavá, co všechno zvládnu.

Dnes jsem chtěla jít na koncert, ale nakonec jsem to odpískala, radši si brzo lehnu.
Pavucinka+3,5 141751
12.4.2014 15:29:11
Alespon jedna duse ;) Ano,take me poboliva jeste.Uz to neni ale denne a non stop :)
Leti to strasne =-O takhle budeme za chvilku v polovine a pak uz s mimiskama :-)
kallisto2002+Maxík+píďa 88597
12.4.2014 9:36:25
Ahojky , já jsem tadyyyyyyyyyy :) jen od rána šůruju a vařím bo se mi vrací chlap z montáže. Holky taky vás ještě občas pobolívá podbříšek? mě docela jo tak se na to musím zeptat , v úterý jdu na kontrolu a jestli bude vše o.k. tak už dostanu papíry na objednání prvního vyšetření ve 13týdnu, to je neuvěřitelné jak to letí :)
Pavucinka+3,5 141751
12.4.2014 8:11:23
Holkyy kde jste kdo? ;)
Pavucinka+3,5 141751
9.4.2014 21:26:22
Ahoj holky,
ja uz zacinam pripravovat deti..Dneska mi prostredni rika ze mam "narodit" holcicku a bude de jmenovat Kvetinka a ze kdyz to bude kluk tak ho dame nejake tete.Mrnous mi zase rika ze chce malyho chlapecka aby ho mohl bit a kdyz jsem mu septala ze mam v brisku miminko,tak mi rekl :ne ne mas tam kocici jazycky ~:-D
A vola mi manza a rika:tak co ten nas chlapak uz kope? :)

Jo jmena...ja mela topy...ale stale nad tim premyslim a koukam na dalsi.

Nasla jsem si tehu jogu tak ji zkusim.Uz je mi prijatelne jak se blizi II.trimestr..
Linda V. 133041
9.4.2014 18:38:48
Pavučinko, mít dítě v 17 by se mi tehdy líbilo. Já si děti přála brzy, protože mě samotnou čekala máma, když jí bylo 18. Ale nějak nikdy nakonec nebyla vhodná chvíle, až teď. Chlácholím se aspoň tím, že to bude před třicítkou:-)
martanek
  • 
7.4.2014 21:30:09
Dcera uz druhy den intenzivne resi jmeno ...... fakt to proziva mnohem intenzivneji, nez kdyz jsem cekala syna, prestoze ji bylo uz pet let.

Mam ale strach, aby nebylo neco spatne, abych ji nemusela zklamat,
Pavucinka+3,5 141751
6.4.2014 21:29:16
A zitra zaciname 11.tt =-O 1/4tehu za mnou...leti to...jinak jsem se vvera dostala nahodou pred zrcadlo v divadle a uz je to videt :-D :-D a to jsem pocitala s tim ze kdyz jsem mela pupek i bez tehu tak ze to bude poznat az dyl :-D
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 460  [Dalších 170 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.